Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
see on neli aastat vana artikkel ja andmed võivad olla pisut iganenud. Aga tegemist on evolutsioonilise probleemiga. Meie siin euroopas oleme loiumaks läinud ja vanaks jäänud piltlikult väljendades. Teeme oma kakelunge kuskil netiavarustes. Moslemite hulgas on palju noori ja vihaseid, kes on häälekad ja tulevad tänavatele, ning seeläbi domineerivad paikades kuhu nad koondunud on. Neil polegi arvulist ülekaalu vaja, selleks et arvestatavat mõju saavutada. Mina ei oska öelda milliste protsentide pealt jookseb kriitiline piir aga ma olen arvamusel, et immigratsioonitulva on vaja ohjeldada ja kontrollida, et tagada rahulikum euroopa meile ja meie lastele.Nahkpea puhul ei ole tõesti tegu rassilise vaid pigem usulise diskrimineerimisega, vabandan. Rassismi lõik käib pigem inimeste kohta, kes sõidavad ringi kleepekaga "See ei ole Aafrika", adumata, et ei Iraak ega Süüria ei asu Aafrikas, aga no see on teine teema.
See "kultuuri üle võtmine ja usu mõju levitamine" on täiesti otseselt mingist paremäärmuslikust propagandast pärit, sellel puudub igasugune reaalne taust. Isegi kõige optimistlikumate prognooside kohaselt ei üle moslemite arvukus Euroopas 20-25% aastaks 2100. Näiteks see uuring räägib hoopis tagasihoidlikumast kasvust.Leave a comment:
-
-
Ma vaatasin, et too uuring on viis aastat vana. Kas midagi uuemat pole?Leave a comment:
-
Nahkpea puhul ei ole tõesti tegu rassilise vaid pigem usulise diskrimineerimisega, vabandan. Rassismi lõik käib pigem inimeste kohta, kes sõidavad ringi kleepekaga "See ei ole Aafrika", adumata, et ei Iraak ega Süüria ei asu Aafrikas, aga no see on teine teema.Ära taanda seda rassile. Esiteks pole religioonid võrdustatavad rassidega ja pole ka rassiga piiratud - igas suures religioonis on igast rassist inimesi ma arvan. Teemaks on usuline ja kultuuriline erinevus praegu eelkõige, mitte rassiline. Mul isiklikult poleks midagi ka kooseksisteerimise vastu aga reaalselt on näha, et see ei toimi, sest tõsiselt võetav osa uutest tulijatest ei taha koos eksisteerida vaid tahab sisuliselt üle võtta tulevikus ja oma kultuuri ja usu mõju levitada Euroopas.
See "kultuuri üle võtmine ja usu mõju levitamine" on täiesti otseselt mingist paremäärmuslikust propagandast pärit, sellel puudub igasugune reaalne taust. Isegi kõige optimistlikumate prognooside kohaselt ei üle moslemite arvukus Euroopas 20-25% aastaks 2100. Näiteks see uuring räägib hoopis tagasihoidlikumast kasvust.Leave a comment:
-
Sa ju saad aru, et LeeRomenole pole vaja seda rääkida. Ta saab niiehknaa aru.Ära taanda seda rassile. Esiteks pole religioonid võrdustatavad rassidega ja pole ka rassiga piiratud - igas suures religioonis on igast rassist inimesi ma arvan. Teemaks on usuline ja kultuuriline erinevus praegu eelkõige, mitte rassiline. Mul isiklikult poleks midagi ka kooseksisteerimise vastu aga reaalselt on näha, et see ei toimi, sest tõsiselt võetav osa uutest tulijatest ei taha koos eksisteerida vaid tahab sisuliselt üle võtta tulevikus ja oma kultuuri ja usu mõju levitada Euroopas.
Selgitustööd vajaks aga tõrvikurongkäigud jms kahtlane rahvamass (kes suvalise võõra pikemalt mõtlemata p*** saadavad ja aafrikasse soovitavad kobida).Leave a comment:
-
Ma saan sinu tõekspidamistest väga hästi aru, aga asju võiks ikka õigete nimedega kutsuda. Ja ma olen päris kindel, et sulle sarnase maailmavaatega inimesi on igas rahvuses, olenemata mandrist või nahavärvist, seega ei pea ka kummaliseks, miks nad sinust aru ei peaks saama.Leave a comment:
-
Ära taanda seda rassile. Esiteks pole religioonid võrdustatavad rassidega ja pole ka rassiga piiratud - igas suures religioonis on igast rassist inimesi ma arvan. Teemaks on usuline ja kultuuriline erinevus praegu eelkõige, mitte rassiline. Mul isiklikult poleks midagi ka kooseksisteerimise vastu aga reaalselt on näha, et see ei toimi, sest tõsiselt võetav osa uutest tulijatest ei taha koos eksisteerida vaid tahab sisuliselt üle võtta tulevikus ja oma kultuuri ja usu mõju levitada Euroopas.Kulla inimene, rassism väljendub muuhulgas ka selles, et teistmoodi inimesi "ei taheta siin näha". Sest Euroopa on ju ikka valge kultuuriruum, kuhu muudel pole asja. Suhteliselt tüüpiline "ma pole rassist, aga ..." keiss.
Igatahes kurb kuulda, sa muidu tundud jutu poolest täiesti arukas inimene, eks erinevus rikastab.Leave a comment:
-
Omamoodi irooniline. Mul on mõni tuttav, kes pole valgenahaline ja kui ma neile oma tõekspidamistest räägin, siis saavad nad minust suurepäraselt aru. Keegi ei sõima rassistiks või natsiks. Samas pean oma rahvus- ja rassikaaslastelt sellist asja kuulma.Kulla inimene, rassism väljendub muuhulgas ka selles, et teistmoodi inimesi "ei taheta siin näha". Sest Euroopa on ju ikka valge kultuuriruum, kuhu muudel pole asja. Suhteliselt tüüpiline "ma pole rassist, aga ..." keiss.
Igatahes kurb kuulda, sa muidu tundud jutu poolest täiesti arukas inimene, eks erinevus rikastab.Leave a comment:
-
Kulla inimene, rassism väljendub muuhulgas ka selles, et teistmoodi inimesi "ei taheta siin näha". Sest Euroopa on ju ikka valge kultuuriruum, kuhu muudel pole asja. Suhteliselt tüüpiline "ma pole rassist, aga ..." keiss.Ma ei vihkagi moslemeid, ma ei vihka ka musta nahavärviga inimesi. Mis ei tähenda, et ma neid siia peaks tahtma. Need kaks asja seisavad teineteisest ikka väga lahus. Kui ma reisin väljaspoole Euroopat, siis ma ei ootagi, et seal minusugused kahvanäod ees on. Ja ongi tore, et on erinev kultuur ja erinevad inimesed. Aga kui ma Euroopas käin, siis ei taha ma näha kerkivaid mošeesid ja sedasama tänavapilti, mis kuskil Türgis või Saudi Araabias.
-
-
Ma ei vihkagi moslemeid, ma ei vihka ka musta nahavärviga inimesi. Mis ei tähenda, et ma neid siia peaks tahtma. Need kaks asja seisavad teineteisest ikka väga lahus. Kui ma reisin väljaspoole Euroopat, siis ma ei ootagi, et seal minusugused kahvanäod ees on. Ja ongi tore, et on erinev kultuur ja erinevad inimesed. Aga kui ma Euroopas käin, siis ei taha ma näha kerkivaid mošeesid ja sedasama tänavapilti, mis kuskil Türgis või Saudi Araabias.No siis on ju kõik väga hästi, enam ei olegi nii radikaalsed, aga nali naljaks, nende heaolu ei saa siiski hetkel võrrelda ajaga kui nad põhimõtteliselt kogu regiooni kontrollisid.
Muuseas, toetajaid on kogunud ka radikaalsed parteid Euroopas, ma ei näe mismoodi see mingil moelgi asju paremaks peaks tegema. Küll on lahe idee lasta vihal ja vastasseisul kasvada. Miks mitte kõiki moslemeid ühiselt vihkama hakata, see on ju lahendus eks? Sest me oleme nendest paremad, meil on parem usk, me näeme ilusamad välja, meil on kenam nahavärv ja me ei kanna mingeid rätte peas. Need teistmoodi inimesed on ikka jõledad küll.Leave a comment:
-
Mida sa selle mölaga öelda tahad?No siis on ju kõik väga hästi, enam ei olegi nii radikaalsed, aga nali naljaks, nende heaolu ei saa siiski hetkel võrrelda ajaga kui nad põhimõtteliselt kogu regiooni kontrollisid.
Muuseas, toetajaid on kogunud ka radikaalsed parteid Euroopas, ma ei näe mismoodi see mingil moelgi asju paremaks peaks tegema. Küll on lahe idee lasta vihal ja vastasseisul kasvada. Miks mitte kõiki moslemeid ühiselt vihkama hakata, see on ju lahendus eks? Sest me oleme nendest paremad, meil on parem usk, me näeme ilusamad välja, meil on kenam nahavärv ja me ei kanna mingeid rätte peas. Need teistmoodi inimesed on ikka jõledad küll.Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: