Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
Annetage see raha parem kellegile, kes seda tõeliselt vajab. Vaokas saab ka oma kitarrita elatud. -
-
Milles kampaania väljendus? Et paneme rahad kokku ja ostame Vao pagulastele kitarre?Leave a comment:
-
See jutt meenutas omakorda tuntud anekdooti:Heh see Counti pilt meenutab mulle Soomes praegu ABC tanklates käimas olevat vist Pauligi kohvireklaami. Mis reklaamib tumedat ja heledat rösti
"Kas tuttav hele või uus tume?" lausega. Ime, et selles paranoilises maailmas keegi selle kallal irisema pole veel hakkanud
Bussis tekib rassismiprobleem valgete ja neegrite vahel, et kes kuhu istub. Valged nõuavad, et nemad istuvad ees ja neeegrid istugu taga. Kisa peale bussijuht lõpuks karjub:
"Miks teil viga on? Mis seal vahet, must või valge, kujutage, ette, et olete kõik rohelised!"
Rahvas rahuneb maha ja kõik on rahul. Siis hüüab bussijuht eesotsast:
"Väga hea. Nüüd kõik helerohelised ette ja tumerohelised taha ja läheb sõiduks."Leave a comment:
-
-
Tänuväärt tegu sinu poolt! Lähevad veel kohalike naiste akende alla serenaadi laulma.Leave a comment:
-
Heh, peab vist Objektiivi tööle minema. Ekspressis korraldas mingi uus tuust kampaania, et ostame Vao pagulasele kitarri ja et kas me tahaks kaasa lüüa. Mina olin ainus, kes keeldus
Leave a comment:
-
Heh see Counti pilt meenutab mulle Soomes praegu ABC tanklates käimas olevat vist Pauligi kohvireklaami. Mis reklaamib tumedat ja heledat rösti
"Kas tuttav hele või uus tume?" lausega. Ime, et selles paranoilises maailmas keegi selle kallal irisema pole veel hakkanud
Leave a comment:
-
Huvitav kelle käest Eesti tagasi võetakse ja kas neil võtjatel üldse oli kunagi Eesti, mida nüüd tagasi võtta?Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: