Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mask
    replied
    Annetage see raha parem kellegile, kes seda tõeliselt vajab. Vaokas saab ka oma kitarrita elatud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Milles kampaania väljendus? Et paneme rahad kokku ja ostame Vao pagulastele kitarre?
    Mingi tuttaval on kitarr, mingi vaokas tahab kitarri, kogume raha ja ostame tuttava kitarri ära. Ja anname mustale mehele.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Heh, peab vist Objektiivi tööle minema. Ekspressis korraldas mingi uus tuust kampaania, et ostame Vao pagulasele kitarri ja et kas me tahaks kaasa lüüa. Mina olin ainus, kes keeldus
    Milles kampaania väljendus? Et paneme rahad kokku ja ostame Vao pagulastele kitarre?

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Algselt postitanud kasutaja malagar poolt
    Heh see Counti pilt meenutab mulle Soomes praegu ABC tanklates käimas olevat vist Pauligi kohvireklaami. Mis reklaamib tumedat ja heledat rösti
    "Kas tuttav hele või uus tume?" lausega. Ime, et selles paranoilises maailmas keegi selle kallal irisema pole veel hakkanud
    See jutt meenutas omakorda tuntud anekdooti:
    Bussis tekib rassismiprobleem valgete ja neegrite vahel, et kes kuhu istub. Valged nõuavad, et nemad istuvad ees ja neeegrid istugu taga. Kisa peale bussijuht lõpuks karjub:
    "Miks teil viga on? Mis seal vahet, must või valge, kujutage, ette, et olete kõik rohelised!"
    Rahvas rahuneb maha ja kõik on rahul. Siis hüüab bussijuht eesotsast:
    "Väga hea. Nüüd kõik helerohelised ette ja tumerohelised taha ja läheb sõiduks."

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
    Tänuväärt tegu sinu poolt! Lähevad veel kohalike naiste akende alla serenaadi laulma.
    No ma ütlen. Tuleb uus Koitus Toome, siis pean ma selle taagaga elu lõpuni elama.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Heh, peab vist Objektiivi tööle minema. Ekspressis korraldas mingi uus tuust kampaania, et ostame Vao pagulasele kitarri ja et kas me tahaks kaasa lüüa. Mina olin ainus, kes keeldus
    Tänuväärt tegu sinu poolt! Lähevad veel kohalike naiste akende alla serenaadi laulma.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Heh see Counti pilt meenutab mulle Soomes praegu ABC tanklates käimas olevat vist Pauligi kohvireklaami. Mis reklaamib tumedat ja heledat rösti
    "Kas tuttav hele või uus tume?" lausega. Ime, et selles paranoilises maailmas keegi selle kallal irisema pole veel hakkanud

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Pedede käest, muidugi.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Huvitav kelle käest Eesti tagasi võetakse ja kas neil võtjatel üldse oli kunagi Eesti, mida nüüd tagasi võtta?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    Ja Vao pagulasmaja! Ära seda unusta.
    Pagulasmajaga oli veidi kehvem lugu, et, noh, jah.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitanud kasutaja count poolt
    nüüd on millega küünal süüdata

Ja Vao pagulasmaja! Ära seda unusta.

Leave a comment:

• count
    replied
    nüüd on millega küünal süüdata

Leave a comment:

• rallikas