Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Immigratsioon - Poolt või vastu? Gallup & arutelu!
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
"Patriotism tähendab seista oma riigi või rahva eest. See ei tähenda seista presidendi või valitsuse eest."
T. Roosevelt

Kaitse oma armsamaid! Liitu juba täna!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
Mul on hea meel, et minu lähedasi kaitstakse EKRE wunderkindide eest.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Mulle meeldis see, et aluseks võetakse TV3 uudiste rahvaküsitlus, kus vastamine maksab mingi euro ja öeldakse, et rahvas on rääkinud. Nõuan referendumit ja ausaid valimisi!Kommentaar
-
Venelastel on ütlemine, mis tõlkes kõlab umber, et kui teaks mille eest, oleks maha löönud. Äkki soovivad ette ära jagada? Profülaktika või nii.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Oleks selline postitus counti tsiteerides postitatud siis oleks see plika jõudnud oma villase seeliku juba läbimärjaks nutta bänni teemas!
"Kiidan" hüsteerikuid kes on oma eeskujudeks/eesrääkijateks võtnud purulolli lalli, pedofiil steinfeldti ja värvika kriminaalse taustaga odini sõdalaste "maaletooja" kes minu teada resideerub pärast kinniistumisi soomes.INTER ARMA CARITASKommentaar
-
Siit saab järeldada ainult üht - kõik need tüdrukute/naiste vägistamisjuhtumid on tõenäoliselt väljamõeldised..Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar