Maandusid sinna kuhu c130 maanduda said, lasid selle lastiruumist väiksemad kopterid välja ja lendasid nendega 100km piloodi järele. Tulid tagasi, aga lennukid enam õhku tõusta ei saanud, sest olid sisse vajunud. Lasid suured lennukid ja kopterid õhku, tellisid väiksemad lennukid järele - lendasid koju.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
boobek, sa võiksid mingite suvaliste klikinäljas sotsmeedia staarikeste luulude asemel päris ajalooga tutvuda. Siis avastaksid palju huvitavat. Näiteks, et ameeriklastel kui ainsal tõelisel lennuväe superjõul on pilootide päästmine pika traditsiooniga business. Nad on panustanud meeletult ressursse ja helgemaid päid, et saavutada selline tase nagu see viimane päästeoperatsioon. Kogu sinu ja sõprade argumentatsioon põhineb kahel sambal - keegi ei riskiks sellise koguse tehnika ja inimestega ühe piloodi nimel ja, et forward air base oli piloodi allakukkumise kohast kaugel. Mõlemad on täielik bullshit. Esiteks on riskitud palju rohkemagagi kui piloot on väärtuslik (ametlikult muidugi seda välja öelda ei saa, aga ka seekordne meeskond ei olnud mingi suvaline tabelikeskmik ja Iraani kätte langemine oleks olnud väga piinlik/ebamugav). Teiseks see vahemaa. Sa ilmselgelt ei ole kuulnudki operatsioonist Eagle Claw, mis toimus Iraanis (!) 1980. Huvitava ajaloolise paradoksina oli tehnilise poole peal palju kokkulangemisi, selle vahega, et Eagle Claw oli suures plaanis täielik läbikukkumine... või kas oli. Selle üle vaieldakse siiani. Ühest küljest tõesti eesmärk jäi saavutamata ja ajatöllad said rõõmsalt kilgata kuidas Allah nende terroriste jumaliku vahelesegamisega aitas, aga samas erinevalt paljudest teistest riikidest võttis USA armee ette ülipõhjaliku analüüsi, mis läks valesti ja miks. Tulemusi võisime kõik juba järgmises suures sõjas - Lahesõjas näha. Meie jaoks veelgi olulisema järelmõjuna sai sovettidega optimistlikult diilitav Carter Iraani läbikukkumise taustal valimistel Reaganilt haledalt peksa. Seda osa miks see meile hea oli ei pea vist eraldi üle seletama hakkama siin?
Kommentaar
-
Kuna minu arvates puudub riigil (ühtne) pikem plaan, kokkulepe (võimekus tulevikku vaadata), mis tähendab, et riiklike lobistide (dimplomaatide) juhtnöörid on ka ses osas kesised, siis ma ei saa päris hästi aru, et keda Karis solvas... tõenäoliselt neid, kes peavad vajalikuks vabandada enda kehva töö eest?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kapole ütled, et see on punane elavhõbe
400 kg uraanheksafluoriidi ($UF_6$) transportimisel ei ole kogukaal mitte ainult aine mass, vaid aine ja selle turvaliseks veoks vajaliku erikonteineri summaarne mass.
Tüüpilise 30B tüüpi silindri (mida kasutatakse selliste koguste puhul) ja selle kaitseümbrise puhul kujuneb arvutus järgmiselt:- Sisu (Uraanheksafluoriid): 400 kg
- Tühja silindri (Type 30B) mass: u 635 kg
- Kaitseümbrise (nt UX-30 overpack) mass: u 710 kg
Kogumass kokku: u 1745 kg Miks see nii palju kaalub?- Silinder (30B): See on paksuseinaline terasmahuti, mis on loodud taluma suurt rõhku ja korrosiooni. Isegi kui täidate selle vaid osaliselt (400 kg 2277 kg asemel), on mahuti enda mass konstantne.
- Kaitseümbris (Overpack): See on massiivne "kest" ümber silindri, mis kaitseb seda avariide, kukkumiste ja tulekahju (kuni 800 °C) eest.
Lühemalt öeldes: 400 kg aine liigutamiseks peate tegelikult transportima ligi 1,8 tonni kaaluvat süsteemi.
Kas soovid täpsemalt teada, milliseid nõudeid esitatakse sõidukile, mis sellist raskust ja ohtlikku lasti vedada tohib?
Kui nüüd kapo tuleb ukse taha, siis muidugi fucked.Kommentaar
-
Kus sa tead, mida Vance tegelikult käis seal tegemas?
Huvitav on see, et ajastul kus käib manipuleerimise sõda, usutakse asju, mida saab ise välja mõelda.
Sama hästi võib öelda, et hoia sõpru lähedal ja vaenlasi veelgi lähemal.
Mis on tõde? See, mida ajakirjanikega esinevad propagandistid (on ka head kaadrit) meile söödavad? Või pikem ajajoon kuhu saab faktimoodi asjad juba külge panna?
Muide, uus ungarlane vanast suurt ei erine. Ses mõttes on see juubeldamine omamoodi märgiline.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kui tahad, siis võid mind ka Manu poolehoidjaks nimetada. Kindlasti on sul õigus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Kommentaar
-
Enda teada pole seeni söönud. Palun defineeri pask.
Ses suhtes, et kui teie reaktsiooniks on eesmärgiga kõvatada, siis see pole teab, mis hea lahendus.
Uue ungarlase platvorm on suht saadaval kraam. Etteruttavalt võin öelda, et peamine eesmärk on läbipaistvus ning seeläbi raha saamine, kaasamine. Muidu on nagu noor Orban - tänapäeva mõistes nats, sest immigrante ei taha ja kõik see kraam. Kindlasti saab olema väga raske ja eks siis ole näha, kas ja kellele, millele oma hinge müüb nagu tema eelkäija. Loodetavasti (rumal, eks?) ei müü.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Kommentaar
-
Immigrantide mitte tahtmine on üks teema, kuid kuni ta putini ees põlvele ei lasku ning "teie teenistuses, surmani" ei ütle, liigub asi paremuse suunas.Enda teada pole seeni söönud. Palun defineeri pask.
Ses suhtes, et kui teie reaktsiooniks on eesmärgiga kõvatada, siis see pole teab, mis hea lahendus.
Uue ungarlase platvorm on suht saadaval kraam. Etteruttavalt võin öelda, et peamine eesmärk on läbipaistvus ning seeläbi raha saamine, kaasamine. Muidu on nagu noor Orban - tänapäeva mõistes nats, sest immigrante ei taha ja kõik see kraam. Kindlasti saab olema väga raske ja eks siis ole näha, kas ja kellele, millele oma hinge müüb nagu tema eelkäija. Loodetavasti (rumal, eks?) ei müü.BVB - VaprusKommentaar
-
Minu arust on Euroopa tänaseni Putini ees põlvili. Täpsem on vast öelda, et imetletakse enese peegelpilti. Kui rumalused kõrvale lükata, siis saaks sibulad maasse suruda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
et kui immigrante ei taha, siis oled nats? võiks nagu õppida rootsi uk prantsusmaa itaalia pealt?Enda teada pole seeni söönud. Palun defineeri pask.
Uue ungarlase platvorm on suht saadaval kraam. Etteruttavalt võin öelda, et peamine eesmärk on läbipaistvus ning seeläbi raha saamine, kaasamine. Muidu on nagu noor Orban - tänapäeva mõistes nats, sest immigrante ei taha ja kõik see kraam. Kindlasti saab olema väga raske ja eks siis ole näha, kas ja kellele, millele oma hinge müüb nagu tema eelkäija. Loodetavasti (rumal, eks?) ei müü.
uus tüüp ei ole putini kutsikas, euroopale MEGA win.Dreams cant be buyKommentaar
-
Ega see Orbs algul ka putleri käpik olnud, vägagi vene vastane oli. Mart Laar kiitis taevani. Eniveis....üks visiit Peterburi majandusfoorumil 2000ndatel ja asi muutus kardinaalselt. vene vastasest sai venemaa suur söber. Inimesed muutuvad, adapteeruvad ajas, lähtuvad isiklikust huvist kui võimalus soodne, misiganes. Ega putler oli ka algul hoopis teist masti vend, pidi taastama vaba meedia ja looma liberaalse ühiskonna (oma klassikalises tähenduses). Tegelikult siiani. Ma olen nüüdseks veendunud, et putin on tegelikult vene maailma juhi kohta üsnagi liberaalne, leebe, pehme ja läänes parketikõlbulik. Mitte meie mõistes....aga vene maailma standardite järgi, kus on väga palju hullemaid variante, selle järgi on.
Et noh, Magyar lubas ikkagi sõltuda vene gaasist veel pikki aastaid ja Ukrainat ta EU`sse ei taha, need on ju Orbsiga täiesti samad jooned. Ei tasu lootusi naiivselt üles kütta. Elame-näeme.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar