Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Daz Booob
    naughty by nature
    • Sep 2003
    • 11838

Arvestades, et menetlustoimingud Kersti Krachti kriminaalmenetluses tõid endaga kaasa valitsuse kukkumise ja jõujoonte ümbermängimise riigikogus, tekib paratamatult küsimus, kas tegemist pole mitte olnud prokuratuuri ja uurimisasutuste katsega asuda juhtima riiki, kirjutab Silver Reinsaar.

Antud olukorda aitab lõbusalt ilmestada üks Dave Chappelle'i nali: "If they are Black, then it is a gang. If they are Italian, it is a mob. But if they are Jewish, it is a coincidence and you should never speak about it."
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• boobek
      Eesti koondislane
      • Mar 2004
      • 2618

Ei. Ei kasutanud võimupöördeks. Kasutati tähelepanu kõrvale juhtimiseks.
      Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• mcnamara
        Möirgav mölder
        • Nov 2001
        • 29208

Algselt postitanud kasutaja Peeter I poolt
        Samost lahkub ERR-ist, hõiskajatel kohe "oh, nüüd äkki kõik tasakaalustatum", ainuke probleem muidugi selles, et nad tglt ei soovi neutraalsust, pigem hoopis midagi kriitikavaba riigi PR vahepealset.
        Ma ei ole offtopikusse paar aastat kirjutanud, aga sellele peab vastama. Neutraalsust just err-ist tahakski, mitte sotside, liberaalide, riigiametnike ja keskkonnakaitsjate iroonilist vihkamist, mis kõnealusele härrale omane.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• boobek
          Eesti koondislane
          • Mar 2004
          • 2618

Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt

....mitte sotside, liberaalide, riigiametnike ja keskkonnakaitsjate iroonilist vihkamist, mis kõnealusele härrale omane.
          Et peaks maksumaksja kulul elavate parasiitide suhtes viisakam olema?
          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• Daz Booob
            naughty by nature
            • Sep 2003
            • 11838

Saadetest, uudistest jne ei paista kusagilt see mcnamara kirjeldatu välja - inimesele ei pruugi mingid asjad meeldida, mis veel ei tähenda, et ta vihkab, ega suuda professionaalsust säilitada.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• JuriM
              Eesti koondislane
              • Aug 2012
              • 11813

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
              Saadetest, uudistest jne ei paista kusagilt see mcnamara kirjeldatu välja - inimesele ei pruugi mingid asjad meeldida, mis veel ei tähenda, et ta vihkab, ega suuda professionaalsust säilitada.
              Oi, mingi aasta aega tagasi juba läks Samost full Ajurännakule Twitteris, suutes absoluutselt kõigi enamvähem "avaliku elu tegelastega" kes tema ekstreemsusi ei pooldanud tülli minna ja ta blokkis mingi 200 Eestlast ära sest ei suutnud adekvaatset kriitikat inimestelt vastu võtta + Kõik noored kes teda röstima hakkasid ka.

No kui sul on ikka nii madal valulävi ja oskamatus ERR-i juhina enda nime alt asju kommunikeerida, siis ära roni või vali endale amet kus sa saaksid tunduvalt rohkem enda kõlakojas elada eks

Kommentaar

• Daz Booob
                naughty by nature
                • Sep 2003
                • 11838

Mida ma kirjutasin?

Kommentaar

• mcnamara
                  Möirgav mölder
                  • Nov 2001
                  • 29208

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                  Sa oled praeguse foorumi kõige naljakam tüüp. Lase aga edasi.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

• Daz Booob
                    naughty by nature
                    • Sep 2003
                    • 11838

Aitäh!

Kommentaar

• futbolidipaul
                      U21
                      • Aug 2003
                      • 4404

See Kohtla-Järve volikogu tüüp on põhjus, miks mul ka 20 aastat hiljem on piinlik öelda, et sealt olen pärit. Mitte see, et ma olin oma kvartalis ainus eestlane ja pidevalt rahvuskonflikti tõttu kannataja. Mitte see, et see jumalast hüljatud piirkonnas varastati mul rohkem asju, kui hilisemas elus kokku. Mitte see, et ka palliplatsis, kaotades hakkasid vatnikud rusikatega vehkima. Ei. Vaid see, et 20 aastat hiljem väljendatakse ennast ikka Nahhuidega ja ei saada normaaselt eksisteerida. Kogu see linnavalitsus proovib iga aasta veel hullem olla, kui eelmine.

PS! Muidu olen Ida-Virumaa fänn ja ütlen uhkusega, et sealt pärit. Sünnilinna ei maini nii täpselt.
                      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

• Wingback
                        Eesti koondislane
                        • Aug 2001
                        • 7969

Saksamaal tõstavad pead paremäärmuslikud poliitjõud (toetuspoll'ide põhjal). Niiviisi siis. Vb aitab Islamist Euroopas ja sellest üksi piisabki põhjuseks.
                        YNWA!

Kommentaar

• Daz Booob
                          naughty by nature
                          • Sep 2003
                          • 11838

URMAS REINSALU: "Valitsusel pole mõtet kliimaseadust läbi suruda. Terve ministeeriumi saadame pärast valimisi laiali."

Krt, Reinsalu kohta nii konkreetne ütlemine, et isegi ei oska seisukohta võtta

Kommentaar

• boobek
                            Eesti koondislane
                            • Mar 2004
                            • 2618

Kuna tegu on Isamaalasega siis puhutakse mullikesi.
                            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

• Daz Booob
                              naughty by nature
                              • Sep 2003
                              • 11838

Kuulan, vaatan ja mõtlen, et millepärast ei peaks Eesti vanglateenust pakkuma/müüma.

Kommentaar

• Peeter I
                                Eesti koondislane
                                • Jul 2009
                                • 3107

Mingid jaburad hirmud ei kimbuta, aga kogu see vanglateenistus oleks nagu Rait Kuuse kuningriik + lugege tema võitlusest suitsuvaba vangla eest, jätab vähe naljaka mulje.

Suitsetamiskeeld ei ole seotud üleoleva suhtumise ega põhiõiguste eiramisega. See on põhiseadusliku kohustuse täitmine. Vanglateenistus peab lähtuma töö- ja elukeskkonna ohutusest ja toimimisest, mitte üksikute kinnipeetavate isiklikest harjumustest.

Kommentaar

Töötlen...