Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
During the Iranian Revolution, leftist students, communists, and Muslims were all united in overthrowing the Shah.
The leftists celebrated when Khomeini returned in 1979. They thought they defeated capitalism and imperialism. It didn’t last long.
Around 30,000 leftists who
Mõne arvamustoimetaja kombekohaselt võib ju pakkuda terve hunniku Euroopa ametnike, aga reaalselt peale Ülle Madise variante pole. Mingi Stubbi kloon ja välisministeeriumi pikendus, no pigem mitte, ka Vseviovi tulevik kuskil piiri taga nkn.
EDIT: natuke jääb mulje, et Madisega aktiivsem toimetamine
Paljud Eesti inimesed on viimastel aastatel avastanud oma aiamaa võlud ning kasvatavad hobikorras perele köögivilju ja kui sealt midagi üle jääb, müüvad selle maha. Nüüd tahab regionaal- ja põllumajandusministeerium selle vaikselt tehtud muudatusega ametnike kontrollile allutada. Ametnikud toetuvad põhjendustes Euroopa Liidu määrusele – sealt aga neid ministeeriumi uusi reegleid ei leia.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Esimesed artiklid, mis sellel teemal ilmusid jätsid mulje, et kõik aiapidajad alates mingist pindalast, peavad endast teada andma ning neid tullakse kontrollima. Selge, et see tekitab keset kõige kõvemat rohimishooaega inimestes ärevust ning pahameelt riigi vastu. Lisaks räägiti seadusest, kuigi tegemist on määrusega, mille mõte on see, et kui ma turul mõne memme käest herneid ostan, ei ole need enne dihlofossiga üle valatud.
Nüüd on lugude sisu natuke täpsustatud, kuid kahju on tehtud.
Jah, tegu oli tahtliku rage baitiga. Esialgne pealkiri oli veel Uus seadus: Inimesed ei tohi enam ilma ametniku kontrollita peenramaad pidada hiljem korrigeeriti veidi ja pandi Uus määrus: hulk väiketootjaid allutatakse ametnike kontrollile.
Sest need väikeettevõtjad on reaalselt ettevõtjad, kelle tegevusala mõjutab oluliselt inimeste tervist. See "vanaema müüb oma jäägid maha" jutu võib rahus ära unustada, siin ei käi mingist omatarbeks kasvatatavast kaubast. Ehk jälle on Postimees (IRL) leidnud võimaluse valitsust rünnata.
Jah, alati peab küsima, kas üks või teine seadus on vajalik, kuid siin tõmmati ikka ilmse paanika käima. Ma olen muidu seisukohal, et kui ikka põhieesmärk ongi lõpuks oma kaup turustada (ja jutuks olnud maa pind on selgelt liiga suur enesele kasvatamiseks), siis peab sellel ka kontroll peal olema.
Ma olen siiani imestanud, et nii rahulikult igasugustesse kodukohvikutesse suhtutakse. Mõni peab siin neid igapäevaselt/nädalaselt. Samal aja on erinevatel toitlustusettevõtetel absurdsed nõuded peal - näiteks, et toit peab köögist välja ning mustad nõud sisse, erinevat teed pidi liikuma, mis on väiksemates kohtades väga absurdetel meetoditel lahendatud.
Siiski on see liig mis liig, meil on riiki rohkem ettevõtlikuse maitse suhu saanud tegijaid vaja ja pm igas peres võiks olla keegi, kes natuke ettevõtlikumalt tegutseb, ilma et riigihärrad kohe nende noosi kallale ei lähe. Meie õhkõrn rahvas on NIIGI RÄIGEILT ÜLEMAKSUSTATUD! Kaduge faking eemale ja laske pisitegijatel ammutada usku pärisettevõtlusega tegelema hakkamist, mitte eos seda tapma tulla police'imisega. Krdi sitakotid on ainult raisanud ja raisandu meie eelarvet ja siis on vaja leida kusklit ussiaugust veel viimnegi kopikas. Ametnik - see on üks väga ROPP sõna Eestis!
Sest need väikeettevõtjad on reaalselt ettevõtjad, kelle tegevusala mõjutab oluliselt inimeste tervist. See "vanaema müüb oma jäägid maha" jutu võib rahus ära unustada, siin ei käi mingist omatarbeks kasvatatavast kaubast. Ehk jälle on Postimees (IRL) leidnud võimaluse valitsust rünnata.
Jah, alati peab küsima, kas üks või teine seadus on vajalik, kuid siin tõmmati ikka ilmse paanika käima. Ma olen muidu seisukohal, et kui ikka põhieesmärk ongi lõpuks oma kaup turustada (ja jutuks olnud maa pind on selgelt liiga suur enesele kasvatamiseks), siis peab sellel ka kontroll peal olema.
Ma olen siiani imestanud, et nii rahulikult igasugustesse kodukohvikutesse suhtutakse. Mõni peab siin neid igapäevaselt/nädalaselt. Samal aja on erinevatel toitlustusettevõtetel absurdsed nõuded peal - näiteks, et toit peab köögist välja ning mustad nõud sisse, erinevat teed pidi liikuma, mis on väiksemates kohtades väga absurdetel meetoditel lahendatud.
Ma olen täheldanud, et mingil hetkel, olukorras lehvitab keegi seadusega ja... "jah, ma saan aru, et see on jabur, kuid seadus on selline". Ses suhtes pigem hetkeks piinlik kiun.
"Samuti märkis kohus, et komisjon eksis, kui jättis lennukid nimekirjast välja põhjendusega, et nende süsinikuheide reisijakilomeetri kohta on reisilennukite, rongide, busside ja autodega võrreldes suurem. Kohtu hinnangul ei suuda need teised transpordivahendid kunagi pakkuda samaväärset kiirust ja paindlikkust."
Argentiina ja Prantsusmaa on hetkel parimad satsid. Hoia oma hobuseid - Indias on sitaks rohkem inimesi.
Euroopa Liidu Üldkohtu otsusel ei saa lennukite tootmist liigitada keskkonnakahjulikuks ning seda ei tohiks välja jätta roheinvesteeringuteks sobivate tegevuste loetelust.
Reedel allkirjastasid viis poliitilist jõudu Pärnu linna uue koalitsioonileppe. EKRE, Keskerakonna, parempoolsete ning valimisliidu Südamega Pärnu ja Pärnu Ühendab kokkuleppe kohaselt saab Pärnu linnapeaks Südamega Pärnu juht Kristel Voltenberg, kelle 2026. aastal vahetab välja EKRE esindaja.
"2026. aasta lõpus liigub linnapea ametikoht Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esindajale, võimaldades kolmel suurimal partneril ühiselt linna juhtimises osaleda, seisab osapoolte teates."
Mis nüüd juhtus, et Volternberg taanduda ei taha ja linnapea vahetumist kellegi vandenõuna käsitleb?
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar