Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Sambaz
    Eesti koondislane
    • Jan 2015
    • 3695

Algselt postitanud kasutaja budu poolt
    Näe Pahv on suutnud ennast muuta meeldivaks. Aga sots nimega rahvaspordipäev seda ei ole suutnud.
    Budu, mis nuss sul nende sotsidega on, et sa omistad päris lihtsalt kõigile sotsi märgi külge, nagu see oleks mingi ilge kuritegu vms.

Kommentaar

• mjaasa
      Eesti koondislane
      • Mar 2005
      • 5394

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
      Budu, mis nuss sul nende sotsidega on, et sa omistad päris lihtsalt kõigile sotsi märgi külge, nagu see oleks mingi ilge kuritegu vms.
      Sots on Koerus sõimusõna
      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

• allars
        Eesti koondislane
        • Nov 2008
        • 2131

Budulojus õppis lihtsalt sel aastal uue sõna ega saa seda enda ajukäärude vahelt nüüd kuidagi ära. Korrutab ja korrutab, mõistmata selle sõna sisu ja tähendust. Nagu mõni loom, kes õpib uue triki ja siis tahab seda aina korrata ja korrata.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Vihane veokijuht AD 2012: "Türa, pask, sa kuradi värdjas mulle ette keerad, ma nussin su ema neljaks, raisk!"
          Vihane veokijuht AD 2018: "Türa, sa liberast, kuradi neegriarmastaja selline. Ma nussin su pagulaspede neljaks, Sorosi persekaapijast sots!"

Inimene ja emotsioonid on samad, lihtsalt on saabunud geopoliitiline mõõde.

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
            Asjahuviline
            • Feb 2008
            • 2420

Mul endal facebooki pole, aga ehk keegi saab valgustada, et mis EKRE sõprade klubis ja teistes sellelaadsetes kommuunides sellest Uus-Meremaa asjast arvatakse?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
              Bradolf Pitler
              • Jan 2004
              • 30425

Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt
              Mul endal facebooki pole, aga ehk keegi saab valgustada, et mis EKRE sõprade klubis ja teistes sellelaadsetes kommuunides sellest Uus-Meremaa asjast arvatakse?
              Umbes sama, mia hiddenlolis.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
                Me engana que eu gosto
                • Jan 2009
                • 8175

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                Umbes sama, mia hiddenlolis.
                Päris rängad miimid seal.

https://hiddenlol.com/lol/287191

Kommentaar

• eika
                  analrapist
                  • Mar 2004
                  • 13080

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                  Vihane veokijuht AD 2012: "Türa, pask, sa kuradi värdjas mulle ette keerad, ma nussin su ema neljaks, raisk!"
                  Vihane veokijuht AD 2018: "Türa, sa liberast, kuradi neegriarmastaja selline. Ma nussin su pagulaspede neljaks, Sorosi persekaapijast sots!"

Inimene ja emotsioonid on samad, lihtsalt on saabunud geopoliitiline mõõde.
                  Vihaste veokijuhtide iidol AD 2012: "Ma ei pea seda vajalikuks ajalehele kommenteerida"
                  Vihaste veokijuhtide iidol AD 2018:"Ma ei pea seda vajalikuks sotside ajalehele kommenteerida"

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                    Bradolf Pitler
                    • Jan 2004
                    • 30425

Need kommentaarid...

Kommentaar

• Jeti88
                      Eesti koondislane
                      • Feb 2005
                      • 2453

Abordikeeld ei läinud läbi - Varro juba võttis tuld fb-s, mida Monika Helme tormas kohe kustutama aga sisuliselt läks teema ikkagi prügikasti ja kõik jääb samaks.

Sõjaväestatud piirivalve jääb tulemata - tõenäoliselt nimetatakse Piirivalve kiirreageerijad ümber, antakse veidi lisarahastust aga sisuliselt midagi ei muutunud jällegi.

Varsti tulevad juba põnevamad teemad. Huvitav kaugele EKRE läheb "soinistumisega" või millal EKRE valijad aru saavad, et kuidagi pehmeks läheb asi.
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

• Martin
                        Kõige kaunim klubi
                        • Aug 2001
                        • 14255

Algselt postitanud kasutaja Jeti88 poolt
                        Abordikeeld ei läinud läbi - Varro juba võttis tuld fb-s, mida Monika Helme tormas kohe kustutama aga sisuliselt läks teema ikkagi prügikasti ja kõik jääb samaks.

Sõjaväestatud piirivalve jääb tulemata - tõenäoliselt nimetatakse Piirivalve kiirreageerijad ümber, antakse veidi lisarahastust aga sisuliselt midagi ei muutunud jällegi.

Varsti tulevad juba põnevamad teemad. Huvitav kaugele EKRE läheb "soinistumisega" või millal EKRE valijad aru saavad, et kuidagi pehmeks läheb asi.
                        Varro Vooglaidi punased jooned EKRE toetajatele:
                        - kooseluseaduse tühistamine
                        - abielu määratlemine põhiseaduses mehe ja naise liiduna,
                        - Rail Balticu tühistamine
                        - rahvaalgatuse õiguse tagastamine
                        - riigipea valimise õiguse rahvale tagastamine

Mina ennustan: esimesed kolm ei saa tehtud (neist kaks esimest võivad olla kirjas, kuid ma mõtlen, et viiakse 4 aasta jooksul lõpuni), kaks viimast tulevad, neist eelviimane mingis imelikus vormis, mis midagi ei tähenda.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• Jeti88
                          Eesti koondislane
                          • Feb 2005
                          • 2453

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
                          Varro Vooglaidi punased jooned EKRE toetajatele:
                          - kooseluseaduse tühistamine
                          - abielu määratlemine põhiseaduses mehe ja naise liiduna,
                          - Rail Balticu tühistamine
                          - rahvaalgatuse õiguse tagastamine
                          - riigipea valimise õiguse rahvale tagastamine

Mina ennustan: esimesed kolm ei saa tehtud, kaks viimast tulevad, neist eelviimane mingis imelikus vormis, mis midagi ei tähenda.
                          Ma kahtlen, et seda viimast tuleb. Muus osas nõus aga ma lisaks siia juurde ka e-hääletuse. Varro jaoks see võib-olla ei tähenda midagi aga keskmise EKRE valija jaoks on see oluline. Kohe-kohe on tulemas Europarlamendi valimised ja kui see valitsus saab teoks siis teeb reform seal puhta töö ja saab suure % häältest läbi e-hääletuse, mis paneb EKRE väga suure surve alla.
                          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                            Bradolf Pitler
                            • Jan 2004
                            • 30425

Algselt postitanud kasutaja Jeti88 poolt
                            Ma kahtlen, et seda viimast tuleb. Muus osas nõus aga ma lisaks siia juurde ka e-hääletuse. Varro jaoks see võib-olla ei tähenda midagi aga keskmise EKRE valija jaoks on see oluline. Kohe-kohe on tulemas Europarlamendi valimised ja kui see valitsus saab teoks siis teeb reform seal puhta töö ja saab suure % häältest läbi e-hääletuse, mis paneb EKRE väga suure surve alla.
                            Saab teha nagu oli esimeste valimiste ajal. Esimene voor valib rahvas, aga kui keegi 50+ täis ei saa, siis läheb Riigikokku ja kõik jätkub vanaviisi.

Kommentaar

• Jeti88
                              Eesti koondislane
                              • Feb 2005
                              • 2453

Jüri Ratas: "PPA ameti alla tuleb oma struktuuri, oma juhtimisega tugevdatud piirivalve..."

Martin Helme: "Lisaks lepiti kokku nii piirivalve taastamises (eraldi struktuur ja oma eelarve, reservi loomine)"

Saab põnev olema.

Kommentaar

• Emv
                                Meeskonnaliige
                                • Jun 2014
                                • 221

No praeguseks pole mitte ühtegi EKRE lubadust veel kirja saanud.
                                Kas veel rohkem puudel annab olla?

Kommentaar

Töötlen...