Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Väga loodan, et meie uus riiklik poliitika keskendub siis sama olulistele probleemidele kui USAs:Selleks et praegune koalitsioon ikka püsiks, on lihtsalt EKRE sealolemine vajalik. Oma kolm aastat on veel ees.
Isegi Raimond, kes tihti esineb just R4 saadetes, on seal hiljuti tunnistanud, et Refi kujundatud poliitikat oli vaja muuta, aga tema teinuks seda koostöös Refiga, kel on riigikogus vist 35 liiget. See poleks ju võimalik olnud. Kuhu praegune koalitsioon Eesti viib, eks seda näitab tulevik. Ma ei kirjutaks praegust majanduskasvu Ratase valitsuse ainuteeneks, aga majanduskasv on ikka hämmastavalt suur olnud, võrreldes Rõiva ajaga. Fakt.
20 LEGENDKommentaar
-
Kommentaar
-
Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
-
Ma ei tea. Michael on suht ebapopulaarbe ja ebameeldiv. Ta oleks umbes Corbyni tüüpi, et erakonda tahaks valida, aga teda võimule ei tahetaks. Ainult tema nime ei hakka keegi kunagi kuskil vaimustusest karjuma.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Olles Roheliste toetaja (maailmavaade ja väärtused) aga kuna neil on Eestis täpselt sama palju inimesi, kes Tallinna meeriks passiks, kui EKREl (loe: napilt alla ühe), siis minu eelistused oleks järgnevad nimed: Maris Lauri (Reform), Arto Aas (Reform) Jaak Juske (Sotsdem), Riina Sikkut (Sotsdem) ja/või Jüri Luik (Isamaa). Luik muidugi on praeguses rollis riigile palju väärtuslikum.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar