Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
-
Mil moel on selline tegevus anonüümne?
- Kasutaja teeb postituse, milles annab selge vihje, kellega ja millises kanalis on ta “argumenteerinud ja vahele võtnud”.
- Kanal, mida kasutaja oma pärisidentiteedi alt kasutab, on avalik, sh on avalik tema enda profiil.
- Isik, kellega kasutaja kanalis oma avaliku profiili alt mõtteid vahetab, on avaliku elu tegelane.
- Kogu mõttevahetus on avalik ja kõigile loetav, mistõttu peab kasutaja arvestama, et avaldades avalikult arvamust, võidakse tunda huvi tema isiku vastu.
- Kasutaja vahetab mõtteid teemal, mis on hetkel aktuaalne.
Elik, kasutaja on teinud kõik selleks, et paista avalikult silma, mistõttu väita, et soov oli kuidagiviisi anonüümseks jääda, ei päde. Mh, nagu ma enne ütlesin, pole ma väitnud, et x on y.Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Vooglaid teeb facebooki postituse, mis läbi nalja vihjab, et Biden on võitmas ebaausalt. Ligi teeb facebooki postituse, mis läbi nalja vihjab, et sarnane "pettus" oli e-häältega.
Tulemus: Kaala on pahane, sest tema arvab, et Ligi arvas, et Vooglaid arvas, et foto polnud nali.
Hästi vahele võetud 😉Kommentaar
-
KOGU SEE LÕIM: https://twitter.com/_RichardHall/sta...03945535135744
Kui liider on veidi opakas ja alluvad veel suuremad tohmanid.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Mis see twitter siis viivitab? Lugesin et ta pidigi olema juba uus president. Minumeelest edaspidi peakski NBC News löplikult otsustama kes valimised vöitnud on, sest come on kes tegelt köige paremini siin ju teab eksole.https://www.usatoday.com/story/tech/...cy/6181794002/
Näe Kaala, peale presidency lõppu Twitter lõpetab erireeglid Trumpile ja hakkab teda kohtlema nagu tavalist kasutajat.
Ehk siis kui ta jätkab samamoodi, saab ilmselt kiiresti sealt bänni valeinfo ja/või vihkamise levitamise eest
.
Kes tuleb ütlema, et Biden on liiga vana jne, siis siin ta näeb päris noor välja:
Ja miks see Trump üldse valgesse majja tahtis? Its ForBiden, eksole. Tal oma kodu palju ilusam.
Kui talle mingi vanamehe filter peale panna, siis ta köige teravam ei tundu. Aga ma arvan et see on feik.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
Suht tavaline algoritm.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar