Samal teemal, minu jaoks jääb endiselt üpris selgusetuks kuidas nn "konservatiivid" või "rahvuslased" üldse mingit koostööd teha saavad. Kas pole mitte nende peamine agenda ju see, et mis iganes riik/rahvus, mida nad esindavad, on kõige parem ja ülim ja selle huvid on A ja O ja keegi teine pole oluline.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustPikk lõim (klikkige lahti) hommikukohvi kõrvale kogu sellest "pettuse" saagast.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSamal teemal, minu jaoks jääb endiselt üpris selgusetuks kuidas nn "konservatiivid" või "rahvuslased" üldse mingit koostööd teha saavad. Kas pole mitte nende peamine agenda ju see, et mis iganes riik/rahvus, mida nad esindavad, on kõige parem ja ülim ja selle huvid on A ja O ja keegi teine pole oluline.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSee, mida sina kirjeldad, on vasakliberaalide loll arusaam rahvuslusest.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSee, mida sina kirjeldad, on vasakliberaalide loll arusaam rahvuslusest. Tegelikult austavad rahvuslased kõikide teiste rahvaste enesemääramis- ja peremeheõigust omal maal (Eesti rahvuslase jaoks on Eesti eestlastele ja Saksamaa sakslastele). Sellel pinnal toimub ka koostöö näiteks igasugu migrantide pealesurumise vastu jms teemadel.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustViimati kui Saksamaal rahvuslased võimul olid asja päris samamoodi ei nähtud vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustSamal teemal, minu jaoks jääb endiselt üpris selgusetuks kuidas nn "konservatiivid" või "rahvuslased" üldse mingit koostööd teha saavad. Kas pole mitte nende peamine agenda ju see, et mis iganes riik/rahvus, mida nad esindavad, on kõige parem ja ülim ja selle huvid on A ja O ja keegi teine pole oluline.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSõltub kuidas neid tegelasi defineerida. Oma nimetuses olid nad ka sotsialistid. Tänapäeva euroopa rahvuslaste hulgas sellist kombinatsiooni eriti ei kohta vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSee, mida sina kirjeldad, on vasakliberaalide loll arusaam rahvuslusest. Tegelikult austavad rahvuslased kõikide teiste rahvaste enesemääramis- ja peremeheõigust omal maal (Eesti rahvuslase jaoks on Eesti eestlastele ja Saksamaa sakslastele). Sellel pinnal toimub ka koostöö näiteks igasugu migrantide pealesurumise vastu jms teemadel.
Nii palju kui ma ajaloost tean (ja usun, et keskmisest rohkem), siis ELi (ja sellele eelnevate ühenduste) peamine eesmärk oligi luua liit, mis väldiks läbi aastasadade sõbralike rahvusriikide (ja varem ka mitte rahvusriikide) konflikte, mis aegade algusest Euroopas toimunud on.
Kas on toiminud mingi ümbersünd ja maailmas on kõik piirid nüüd ametlikult paigas ja ei toimu enam mõjusfääride laiendamist? Kui Saksamaal tuleksid võimule rahvuslased, kas nende jaoks on II maailmasõjas kaotatud alad siis lõplikult kaotatud või tegelikult ikka õigusega Saksamaa osa?
Kui sa tõsiselt sellist asja usud, siis sa oled ikka väga naiivne.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKui sa tõsiselt sellist asja usud, siis sa oled ikka väga naiivne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://uueduudised.ee/arvamus/kuida...el-momentidel/ imelist lugemist.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMina rääkisin sellest, kuidas erinevate riikid rahvuslased Europarlamendis ja valitsuste tasandil koostööd teevad (sest sinu eelmine postitus oli selle kohta). Praegu selle uue postitusega ajad sa mingit oma fantaasiat sakslaste ja venelaste kohta. Ja minu hinnangul pole sinu kirjeldatu mitte rahvuslus vaid imperialism, mis tegeleb just rahvuste mahasurumisega. Samamoodi võiks sinult küsida, et mis siis juhtub kui rohelised ühel hetkel arvavad, et kõik metsad tuleks maha raiuda? No hallo, siis pole ju tegu rohelistega....
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustNo ma ei rääkinud ju europarlamendist vaid fiktiivsest situatsioonist, kui juhtub nii, et igas Euroopa riigis saavadki "rahvuslased" võidule, mis peaks ju rahvuslaste suur eesmärk olema. Jah muidugi senimaani kuni ühine vaenlane on liberaalne ühiskond, siis selle vaenlased on igas riigis sinu sõbrad ja siis saab igasugu koostööd teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNeed sinu fiktiivsed "rahvuslased" ongi väga erinevad nendest, keda mina rahvuslasteks pean. Ürita sellest nüüd aru saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustnojah, ega naiivsus pole karistatav
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar