Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMis summa sa oled nöus selle peale panema?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa olen nõus midagi vahele panema kui sa mõistliku pakkumise teed. Samas ma ei kujuta ette, milline see välja peaks nägema, sest minu oddsid oleks nii 1.01 vms...
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa olen nõus midagi vahele panema kui sa mõistliku pakkumise teed. Samas ma ei kujuta ette, milline see välja peaks nägema, sest minu oddsid oleks nii 1.01 vms...“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMa annan sulle veits suuremad oddsid, aga kui palju oled nöus kaotama?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa ei näe eriti mõtet a'la 1000€ riskimisel 10€ võitmiseks. Üks mõte oleks põhimõtte pärast midagi stiilis üks õlu-kast õlut vahele panna vms.
Tehke jah parem kasti peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa ei näe eriti mõtet a'la 1000€ riskimisel 10€ võitmiseks. Üks mõte oleks põhimõtte pärast midagi stiilis üks õlu-kast õlut vahele panna vms.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKuhu ma selle kastiga lähen. 1 ölu vs 10 kokteili
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKokteile on keeruline sulle kohale toimetada. Aga põhimõtteliselt kui sa mõtleksid 10 kokteili täpse rahalise väärtuse välja(ja lisaks kihlveo sõnastuse), siis oleks diil.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEhk räägid Martiniga läbi, ta ka selline, kes väga palju matemaatikast tegelikult ei tea.
Tegelikult peaks selle arutelu ka kuskile teise teemasse üle kolima.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustEhk räägid Martinga läbi, ta ka selline, kes väga palju matemaatikast tegelikult ei tea.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMis % ulatuses keegi töenäoliseks peab, et 20 jaanuar vannutakse ametisse Biden ja valmis pappi vahele panema? Mind täitsa huvitab
Kommentaar
-
Jutt käib hiljemalt 20.01.21 ametisse vannutamisest - see võib nüüd küll vabalt edasi lükkuda, sest... hollivuud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustMa küll ei tea kes see härra Kaspar Arro on, aga kui ta peaks ka EKRE liige olema, siis hakka või tõesti arvama, et EKRE on Ühtse Venemaa sõsarparteri (või saab sealt vähemalt nõu). Kogu maailm ja valitsused on täis valesid, "õiget" infot leiad RT-st (endine Russia Today), kuna toimunud on riigipööre, mis ei ole isegi väidetav, vaid "laiapõhjalise osalusega koordineeritud riigipööre," siis tuleb valmis olla pmst sissisõjaks ja levitada RT-s ja Breitbartis kirjutatud "tõde" nii palju kui vähegi võimalik. Sellele lisada Helmede jutt Putini normaalsusest jms. Masendav, et sellised tüübid on nii Eestis, kui ka välismaal kaaperdanud konservatiivse poliitika sildi ja tegelevad täie raevuga selle hävitamisega. Matsid..The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar