Äkki ootaks veidi selle ukrainlastele mulla peale kraapimisega? Sõdivad hetkel olusid arvestades kõvasti vastu. Harkivi all on jeekimeid ikka suurel kiirusel ja hulgakaupa magama pandud ja kui see lennuväli õnnestub ka tagasi võtta on olukord juba päris lubav. Mida lääne poole seda raskemaks see ''vabastamine'' läheb.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustÄkki ootaks veidi selle ukrainlastele mulla peale kraapimisega? Sõdivad hetkel olusid arvestades kõvasti vastu. Harkivi all on jeekimeid ikka suurel kiirusel ja hulgakaupa magama pandud ja kui see lennuväli õnnestub ka tagasi võtta on olukord juba päris lubav. Mida lääne poole seda raskemaks see ''vabastamine'' läheb.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Pole ju keegi kraapinud. Minu meelest on härra vlad siin lihtsalt all-inis, kaotamise või taganemise võimalust ei ole. Lisaks on tal seljataga Hiina, kellele see heaks näiteks kuidas ise Taiwan endale saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas nimastain Vaata postitust
Kardan ise sama, et putin allinis ja varsti tuleb meil endil relvad haarata ja Maarjamaad kaitsma hakata. Aga lootus sureb viimasena ja vast suudavad vastupanna ning euroopas rahu taastub. Vähemalt mingil määral.
Kommentaar
-
Mul endal on selline väike tähelepanek, et kuigi ma absull ei salli Kaja Kallast ja seda eelkõige tema sisepoliitiliste bardakkide tõttu, siis välispoliitiliselt, tänases olukorras, mul on väga keeruline mõelda paremat isikut eneseväljandusoskuse, exposure, connectionite ja rahvusvahelise eetriruumi mõttes.
Kaala, sõber, küll vist in shambles selle peale, aga kui ma oleks usklik, siis ma tänaks iga õhtu jumalat, et meil ei ole EKREIKE valitsust täna.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustÄkki ootaks veidi selle ukrainlastele mulla peale kraapimisega? Sõdivad hetkel olusid arvestades kõvasti vastu. Harkivi all on jeekimeid ikka suurel kiirusel ja hulgakaupa magama pandud ja kui see lennuväli õnnestub ka tagasi võtta on olukord juba päris lubav. Mida lääne poole seda raskemaks see ''vabastamine'' läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Kaala, sõber, küll vist in shambles selle peale, aga kui ma oleks usklik, siis ma tänaks iga õhtu jumalat, et meil ei ole EKREIKE valitsust täna.
Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitust
kahjuks on terve internett täis ukraina allaandjatest, kellest pooled hea meelega vene koosseisus oma kodumaa vastu võitlevad.. järjekordne delfi propaganda kahjustus uskuda seda liberastliku propagandat seal. ukrainast joostakse lihtsalt paari peevaga üle.. mõtlen, mis meist veel saabCatalunya is not Spain!
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Jah, jumal tänatud, et kesikute tiblakari salamisi kremilis meie eest ikka tasakaalustavaid sõnu poetamas käivad.
Kommentaar
-
kahjuks on terve internett täis ukraina allaandjatest, kellest pooled hea meelega vene koosseisus oma kodumaa vastu võitlevad.. järjekordne delfi propaganda kahjustus uskuda seda liberastliku propagandat seal. ukrainast joostakse lihtsalt paari peevaga üle.. mõtlen, mis meist veel saab
Kuidas ilma vene kanaliteta hakkama saad?
Ja boobek - keskerakond ei käi täna kraapimas, küll tegi EKRE kõik endast oleneva, et ameeriklasi ja eurooplasi närvi ajada.
Kommentaar
-
kahjuks on terve internett täis ukraina allaandjatest, kellest pooled hea meelega vene koosseisus oma kodumaa vastu võitlevad.. järjekordne delfi propaganda kahjustus uskuda seda liberastliku propagandat seal. ukrainast joostakse lihtsalt paari peevaga üle.. mõtlen, mis meist veel saab
Kommentaar
-
Kommentaar
-
kahjuks on terve internett täis ukraina allaandjatest, kellest pooled hea meelega vene koosseisus oma kodumaa vastu võitlevad.. järjekordne delfi propaganda kahjustus uskuda seda liberastliku propagandat seal. ukrainast joostakse lihtsalt paari peevaga üle.. mõtlen, mis meist veel saabAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
Terve internet lausa? no viska mõni viide ka siis juba
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar