320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Päevapoliitika

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas El President Vaata postitust
    Kaja Kallas probleemkohast: kui Venemaale korraga kõik sanktsioonid kehtestada, pole Putinil ja oligarhidel enam midagi kaotada

    sanktsioonid oleks nagu mingi äraspidine preemiasüsteem. äkki paneks nad kohe kaotama, mitte kaaluma, kui palju saaks veel kummi venitada?
    Kui kõik sanktsioonid korraga peale panna, siis on see koer nurka surutud ja paneb ka omalt poolt kõik välja. Lääne eesmärk on hetkel olukorda siiski stabiliseerida ja deeskaleerida.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

    Kommentaar


      Stabiliseerivad ja deeskaleerivad, et naabrid saaks tasa ja targu nii ca iga 7 aasta tagant edasi marssida?
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

      "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

      "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

      Kommentaar


        Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

        Kui kõik sanktsioonid korraga peale panna, siis on see koer nurka surutud ja paneb ka omalt poolt kõik välja. Lääne eesmärk on hetkel olukorda siiski stabiliseerida ja deeskaleerida.
        Et kukuvad kohe njuukima? Sanktsioonid iseenesest on nii pehme vahend, et nurkasurumisest küll rääkida ei saa. Aga kui neid isegi ei kehtestata, vaid ainult hoiatatakse...

        Sisuliselt esitatakse menüü, kust valida vastavalt hinnakirjale. Putler on kõva mees, ta tellib nagunii kõige kallima ja lõpuks tehakse ikka püsikliendi soodukat.

        Kommentaar


          Nende sanktsioonidega on juba liiga hilja, see hull päkapikk lähebki täispangale. Diplomaadid evakueeritakse praegu ja läheb lahti. Ei oska muud soovida kui Häyhä silma ja jääd kiivrisse ukrainlastele. Vot sulle vennasrahvaid...

          Kommentaar


            Algselt postitas raudidas Vaata postitust

            jaah... afghanistani ja iraagi oled kenasti ära unustanud? ilmselt need sinusilmis venemeelsed on vast just need, kes ei taha sõda oma kodumaal ja minu jaoks on oluline eesti sõjast eemale jäämine. eks ameerika eesmärk oli juba 2014 et ukr ja venemaa keeraks tülli, et euroopa astuks nord streamist välja. ja kui sa võrdled NSVLiga, siis palun vaata mis toimub nt kanadas, kus teisitimõtlejaid represseeritakse ja politsei peksab rahumeelseid protestijaid jne. NZ ja austraalia sama keiss, aga vägivaldsete BLM toetajate ei tee keegi piiksugi. Ja lisaks sa vast oled laia silmaringiga ja tead ka seda, et aina enim läänemaailma noori soovib kommunismi. eile oli ka delfis uudis selle kohta- mis on minu meelest pàris rõve.+ ma võin sulle saata videosid, kus BLM supproterid kàivad linnas laamendamas ja karjumas( .. we want communism..)
            mina oga delfi pealkirjaga kaasa ei làhe, vene meediaga veel vàhem, aga kui ma vaatan mis sitta see liberastlik usa euroopas ja maailmas teinud on siis on mul õigus saada neutraalset propagandavaba informatsiooni, mille põhjal teha omad järeldused.
            Ma rääkisin kümnetest aastatest... USA Afganistanis ja Iraagis on kuidagi võrreldav NSVL-ga? Kas neis riikides võeti riigijuhtimine üle ja kehtima hakkas dollar, rahvas tehti vaeseks ja muu selline mis oli sarnane NSVL-is?
            Mina ka ei taha sõda oma kodumaal, aga mingisuguse raha või gaasi eest ma ei ole nõus oma iseseisvust ära andma. Kui iseseisvuse hinnaks on vene mõjusfääri langemine, siis tänan, ei, sellisel juhul lahkun siit, mul keeled suus, olen juba varasemalt aastaid elanud välismaal. Küll aga on mul kahju neist kes siit kuidagi ei saa lahkuda. Milline oli elu NSVL-is me oleme juba näinud. Ajalugu ei tohi korduda, kus riik antakse ilma vastupanuta ära nagu seda anti 2.maailmasõja ajal.
            Aga tundub et meil on erinev arusaam vabadusest. Sa võrdled teisitimõtlejaid Kanadas ja Venemaal....kas Kanadas on keelatud väljendada oma meelsust? Ei ole. Kas neid inimesi kiusatakse taga oma meelsuse tõttu võimu poolt? Ei. Palutakse lihtsalt lõpetada rekkate blokaad. Aga sa proovi Venemaal öelda paar sõna Putini vastu ja vaata mis sust saab (Navalnõi, Litvinov, erinevad ajakirjanikud, kes on saanud komprat). Sa nimetad neid teisitimõtlejaiks, aga tegelikkuses on need protestijad seisanud veoautodega Ottawa ja mõned tähtsad piiripunktid USAga. Palju neid seal protestimas ongi, 10000, 100000? Kanadas on kui suur rahvaarv, 38 miljonit vist? Küsimus pigem miks valitsus ei saatnud varem politseid tänavatele. Ei saa olla nii et ühiskonna vähemus ütleb mismoodi peab riik toimima. Samas relvajõud ei tohi avada tuld kodanike pihta, ainult kui neid vastutulega rünnatakse. Kas rahvast on tulnud juurde protestijatele appi? Ei ole ju. Usu mind, Trudeau ei ole mingi diktaator, ta esindab rahva enamust ja nii on. Kui see nii ei oleks, siis oleks ta ammu oma ameti kaotanud. Sama on ka Eestis. 10000 inimest, ega ka 100000 inimest ei ole ühiskonna enamus. Tänavatel on vastased, aga unustatakse et enamus rahvast on ikkagi pooldajad või neutraalsed, kel pole mõtet enne tänavatele tulla kui ainult siis kui võimul läheb kontroll olukorra üle käest ära. Ja riik, see oleme meie.
            Mulle ei meeldi BLM-i juures kohatine vägivaldsus, kuid seda juttu pole mõtet tulla ajama, et rassismi USAs ega mujal maailmas ei ole. See on tegelt puhtalt ajaloo teema ja mida külvad seda lõikad.
            Ja need kommunismi ihalejad tegelt pole aru saanud millest nad räägivad.
            Catalunya is not Spain!

            Kommentaar


              Lorenzo, esiteks ära toida palun palgalist trolli, kes tuleb USA "mõjusfääri" ja tegusid võrdlema Venemaa omaga. Kõigil lihtsam olla.

              Muus osas - see, mida Trudeau seal korraldab on aga lääne-maailma standardite järgi lappes tegelikult. Ajaloos emergencies act mingi 4. korda? Esimesed kaks olid I ja II MS. Mingi väikse protesti peale. Kontode külmutamised mingite 25 daala annetanud inimestel?

              Kommentaar


                Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
                Lorenzo, esiteks ära toida palun palgalist trolli, kes tuleb USA "mõjusfääri" ja tegusid võrdlema Venemaa omaga. Kõigil lihtsam olla.

                Muus osas - see, mida Trudeau seal korraldab on aga lääne-maailma standardite järgi lappes tegelikult. Ajaloos emergencies act mingi 4. korda? Esimesed kaks olid I ja II MS. Mingi väikse protesti peale. Kontode külmutamised mingite 25 daala annetanud inimestel?
                Pigem õudne lõpp või lõputu õudus. saan kohalikest aru ja asi hakkas poksija populaarsusele anyway. jumal küll, protestige seal toompeal või päälinnas pilukellukestega iga jumala päev või neljapäeviti, aga ajada kesklinn veoautodega umbe, ise magada kuskil motellis ja selle maksab kinni naabrimehest maailmalõpuõhutaja, valikuid eriti ei jäta ka. või noh, omakohus, kui magamata elanik seal mõne kurikaga tuututamise eest läbi peksab. Iseasi, kas politseile sellise asja eest, et norm elu taastuks, on vaja välja kuulutada erakorraline seisukord? siin võiks vähe seadusandlikku paindlikkust olla. Ja äkki vähem olukorda, kus poliitilise d oponendid saavad föderaaltasandil tegutsemise blokeerida.
                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                Kommentaar


                  Kui juba Trudeau`st jutt siis siin ta kassist pilt:

                  f0wix2o397861.jpg
                  “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

                  Kommentaar


                    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust

                    M....kas Kanadas on keelatud väljendada oma meelsust? Ei ole. Kas neid inimesi kiusatakse taga oma meelsuse tõttu võimu poolt? Ei. Palutakse lihtsalt lõpetada rekkate blokaad. Aga sa proovi Venemaal öelda paar sõna Putini vastu ja vaata mis sust saab (Navalnõi, Litvinov, erinevad ajakirjanikud, kes on saanud komprat). Sa nimetad neid teisitimõtlejaiks, aga tegelikkuses on need protestijad seisanud veoautodega Ottawa ja mõned tähtsad piiripunktid USAga. Palju neid seal protestimas ongi, 10000, 100000? Kanadas on kui suur rahvaarv, 38 miljonit vist? Küsimus pigem miks valitsus ei saatnud varem politseid tänavatele. Ei saa olla nii et ühiskonna vähemus ütleb mismoodi peab riik toimima. Samas relvajõud ei tohi avada tuld kodanike pihta, ainult kui neid vastutulega rünnatakse. Kas rahvast on tulnud juurde protestijatele appi? Ei ole ju. Usu mind, Trudeau ei ole mingi diktaator, ta esindab rahva enamust ja nii on. Kui see nii ei oleks, siis oleks ta ammu oma ameti kaotanud. Sama on ka Eestis. 10000 inimest, ega ka 100000 inimest ei ole ühiskonna enamus. Tänavatel on vastased, aga unustatakse et enamus rahvast on ikkagi pooldajad või neutraalsed, kel pole mõtet enne tänavatele tulla kui ainult siis kui võimul läheb kontroll olukorra üle käest ära. Ja riik, see oleme meie.
                    Selle loogika järgi oli Hispaania keskvalitsusel täielik õigus Kataloonia iseseisvusliikumine maha suruda ja selles peamised osalejad vangi saata või eksiili ajada. Ikkagi esindasid riigi rahva enamust "tühise vähemuse" vastu?
                    Hello! I´m mentaly ill.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas _AI_ Vaata postitust

                      Pigem õudne lõpp või lõputu õudus. saan kohalikest aru ja asi hakkas poksija populaarsusele anyway. jumal küll, protestige seal toompeal või päälinnas pilukellukestega iga jumala päev või neljapäeviti, aga ajada kesklinn veoautodega umbe, ise magada kuskil motellis ja selle maksab kinni naabrimehest maailmalõpuõhutaja, valikuid eriti ei jäta ka. või noh, omakohus, kui magamata elanik seal mõne kurikaga tuututamise eest läbi peksab. Iseasi, kas politseile sellise asja eest, et norm elu taastuks, on vaja välja kuulutada erakorraline seisukord? siin võiks vähe seadusandlikku paindlikkust olla. Ja äkki vähem olukorda, kus poliitilise d oponendid saavad föderaaltasandil tegutsemise blokeerida.
                      Tead sa täpsemalt, et seal on siis olukord selline, kus seadusandlikku paindlikkust tegelikult ei olnud? Tundub nagu ebaloogiline - vt ka viide sellele, et tegemist 4. korraga kus vastav tegutsemine toimus.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust

                        Tead sa täpsemalt, et seal on siis olukord selline, kus seadusandlikku paindlikkust tegelikult ei olnud? Tundub nagu ebaloogiline - vt ka viide sellele, et tegemist 4. korraga kus vastav tegutsemine toimus.
                        Loe ka prof Kasekampi poste FBst, aga jah, ega seal főderaalsüsteemis lihtne põle, keegi neid trucke armee ja födekate abita liigutada ei jõua ning kaugel Quebecis oli trudeau vastastel hea paukuda ja blokkida muid föderaalseid initsiatiive. Pealegi, paistis paljuski naabrite initsieeritud ja kinni nakstud teemaeksport, antivaxxerid usas on päris hea organiseeritusega üle piiri.
                        "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                        Kommentaar


                          Algselt postitas boobek Vaata postitust

                          Selle loogika järgi oli Hispaania keskvalitsusel täielik õigus Kataloonia iseseisvusliikumine maha suruda ja selles peamised osalejad vangi saata või eksiili ajada. Ikkagi esindasid riigi rahva enamust "tühise vähemuse" vastu?
                          sa võrdled täiesti võrreldamatuid olukordi- rahvuse iseseisvuspüüdlusi versus mingi kodanikugrupi huvid. Siit võib ju siis arutleda edasi kas Luhanski ja Donetski separatistidel on legaalne õigus taotleda iseseisvust või on nad tegelikult lihtlabased terroristid?
                          Catalunya is not Spain!

                          Kommentaar


                            Algselt postitas lorenzo Vaata postitust

                            sa võrdled täiesti võrreldamatuid olukordi- rahvuse iseseisvuspüüdlusi versus mingi kodanikugrupi huvid. Siit võib ju siis arutleda edasi kas Luhanski ja Donetski separatistidel on legaalne õigus taotleda iseseisvust või on nad tegelikult lihtlabased terroristid?
                            Ei. Hoopis sina ajad asju sassi. Kanada ja Hispaania peaksid olema riigid kus on sõna ja arvamusvabadus põhiseaduslikult kaitstud. Ometigi surus keskvalitsus enamasti rahumeelsed meeleavaldused jõuga maha. Ja jällegi, meeleavalduste organiseerijad lõpetasid/vad vanglas. Selleks, et mõista mis Ukrainas toimub, peab küsima kõigepealt, mis riigile sm. Putin oma truudusvande on andnud.
                            Hello! I´m mentaly ill.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas boobek Vaata postitust

                              Ei. Hoopis sina ajad asju sassi. Kanada ja Hispaania peaksid olema riigid kus on sõna ja arvamusvabadus põhiseaduslikult kaitstud. Ometigi surus keskvalitsus enamasti rahumeelsed meeleavaldused jõuga maha. Ja jällegi, meeleavalduste organiseerijad lõpetasid/vad vanglas. Selleks, et mõista mis Ukrainas toimub, peab küsima kõigepealt, mis riigile sm. Putin oma truudusvande on andnud.
                              ok, vaidleme siis edasi. Ma isiklikult ei arva et Hispaania käitus õigesti, sest Kataloonia iseseisvuslased ei kujutanud mingisugust ohtu Hispaania riigi toimimisele. Kataloonlased võisid referendumi läbi viia, kuid niimoodi iseseisvust ei saavutata ka lõplikult.
                              Mis aga puudutab Kanada reaktsiooni, siis siin käitus valitsus täiesti pädevalt lõpetades meeleavalduse, mis selgelt rikkus riigi toimimist. Meeleavaldust annab ka teisiti teha, seekord valiti radikaalsem variant, mis halvas riiki. Sa aru boobek, rahvas ei ole ainult need meeleavaldajad, on ka piirangute pooldajad täiesti olemas.
                              Catalunya is not Spain!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas boobek Vaata postitust

                                Ei. Hoopis sina ajad asju sassi. Kanada ja Hispaania peaksid olema riigid kus on sõna ja arvamusvabadus põhiseaduslikult kaitstud. Ometigi surus keskvalitsus enamasti rahumeelsed meeleavaldused jõuga maha. Ja jällegi, meeleavalduste organiseerijad lõpetasid/vad vanglas. Selleks, et mõista mis Ukrainas toimub, peab küsima kõigepealt, mis riigile sm. Putin oma truudusvande on andnud.
                                Wow. BLM oli ka rahumeelne ? Sõduri kaitseks issameiepalvetr lugenud pensionäri nuiaga udjada oli ka ok? EKRE on ikka sekt, mäletan, et nad nad toetasid kunagi ikka Hispaania keskvalitsust, et katalaanidest märatsejad -separatistid peaks ikka sõjaväega maha suruma. Aga eks sa mõtled oma peaga ja ekre peakontori jutupunkte pole veel ses küsimuses uuendatud.
                                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                                Kommentaar

                                Working...
                                X