Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • VaatanEtte
    Asjahuviline
    • Jan 2019
    • 31

Algselt postitanud kasutaja lorenzo poolt
    kurb on see, et me elame fake-news-i ajastul. Trumpi valimisel tuli vist esmalt see päevakorda ja see jätkub üle maailma ja on ka meie ühiskonda jõudnud..
    Midagi konkreetset tänasest lausa?

Kommentaar

• hofnar
      Meeskonnaliige
      • Nov 2002
      • 1847

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
      Lee minu hääle saab.
      Küsisin sõbralt, et kelle ta valib siis valimistel. Resoluutselt vastas, et ei ütle. Ja hakkasin mõtlema endamisi, miks hullult varjatakse keda valitakse? Mõistan, et telefoninumbrit ei taha sheerida kõigile avalikult, aga no poliitilise eelistuse varjamine on päris naljakas mu meelest.
      mai tea, sa tundud veitsa tõsiselt asju võtvat. ma ka selliste inimestega politiikast ei arutaks, eriti kui poliitika minu teema väga pole.
      Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

• Nasfal
        Eesti koondislane
        • Aug 2011
        • 6995

Algselt postitanud kasutaja LeeRomeno poolt
        Asi veel hullem, minu jaoks on see täiesti tasuta, sest Kasper ja Mazz on kinnimakstud Sorose poolt niikuinii nagu kogu peavoolumeedia.
        Kas mõni Soccerneti peatoimetaja paneb ka lähiajal ameti maha ja tuleb Eesti 200?

Kommentaar

• LeeRomeno
          Eesti koondislane
          • Aug 2012
          • 4686

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
          Kas mõni Soccerneti peatoimetaja paneb ka lähiajal ameti maha ja tuleb Eesti 200?
          No tegelikult oli konkurss, kõik peatoimetajad osalesid, 1 koht oli saadaval. Järgmine kord uuesti.

Kommentaar

• Martin
            Kõige kaunim klubi
            • Aug 2001
            • 14255

No tegelikult oli konkurss, kõik peatoimetajad osalesid, 1 koht oli saadaval. Järgmine kord uuesti.
            See on vist nagu Eesti 200 manifestiga, et väidetavalt pakuti kõigile, kuid ootamatult sai üks ja keegi teine ei tea sellest midagi. #uuspoliitika
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

• LeeRomeno
              Eesti koondislane
              • Aug 2012
              • 4686

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
              See on vist nagu Eesti 200 manifestiga, et väidetavalt pakuti kõigile, kuid ootamatult sai üks ja keegi teine ei tea sellest midagi. #uuspoliitika
              Ju siis!

Kommentaar

• Martin
                Kõige kaunim klubi
                • Aug 2001
                • 14255

Ju siis!

Kommentaar

• diver
                  Eesti koondislane
                  • Oct 2017
                  • 1181

The long read: Today’s titans of tech and finance want to solve the world’s problems, as long as the solutions never, ever threaten their own wealth and power

Küllaltki pikk artikkel, nii et keda teema huvitab, peab natuke aega võtma lugemiseks. Raskuskese on USA arengutel, kus meiega võrreldes on negatiivsed arengud palju selgemalt ja reljeefsemalt näha. Fundamentaalne protsess varandusliku ebavõrdsuse ohtlikult suureks paisumise näol paremliberaalse majandusmudeli tingimustes (ja selle otsese tagajärjena) on ka Euroopas, sealhulgas meil Eestis, samamoodi toimumas.

Kommentaar

• LaRaBla
                    Eesti koondislane
                    • Jan 2011
                    • 3958

Natuke aega tagasi oli E200 kriminaalide vastu teema. Nüüd on EKRE omad ette võetud. Ma olen endiselt seda meelt, et erakondi selles süüdistada on ikka kuradi mage. Ehk teeks neile siis uute liikmete taustakontrolli lihtsamaks vms? Muidu võibki selliseid artikleid treima jääda. Iga nädal uue erakonna kriminaalid häbiposti ja läheb.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                      Bradolf Pitler
                      • Jan 2004
                      • 30425

Algselt postitanud kasutaja LaRaBla poolt
                      Natuke aega tagasi oli E200 kriminaalide vastu teema. Nüüd on EKRE omad ette võetud. Ma olen endiselt seda meelt, et erakondi selles süüdistada on ikka kuradi mage. Ehk teeks neile siis uute liikmete taustakontrolli lihtsamaks vms? Muidu võibki selliseid artikleid treima jääda. Iga nädal uue erakonna kriminaalid häbiposti ja läheb.
                      Aga lähebki. Otsa tegi omal ajal lahti Isamaa, kes võttis terve persetäie kriminaale vastu, et ikka Aivar Kokk kõrgele kohale saaks. Ise vältisime EKRE-t, kuna siis saaks nad jälle jaurata "kuidas meedia neid kotib".

Kommentaar

• Nasfal
                        Eesti koondislane
                        • Aug 2011
                        • 6995

Noh kui sarkasmitseda, siis võib öelda, et vaadata kui palju on Ekre liikmete seas juba avalike kriminaalne, siis selle erakonna liikmetel on juba poliitikaks suur eelis olemas. Erakond on oma seisuga nagu Eesti 90ndatel kus kuritegevus oli tänavatel ja füüsiline, kuid kui valitsusesse saavad, siis küll areneb ja kuritegevus ronib üle äri ja rahamaailma ja seal on ju eeskujusid kõvasti.

Kommentaar

• cannuman
                          fänn
                          • Jun 2004
                          • 15044

Nõuan e-hääletamisele sedeli rikkumise võimalust!

Kommentaar

• Martin
                            Kõige kaunim klubi
                            • Aug 2001
                            • 14255

Miks erakonnad seda teha ei saa? Pole ühtegi mõistlikku põhjust, on vaid kaks: laiskus ja ahnus.

Kommentaar

• LeeRomeno
                              Eesti koondislane
                              • Aug 2012
                              • 4686

Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
                              Miks erakonnad seda teha ei saa? Pole ühtegi mõistlikku põhjust, on vaid kaks: laiskus ja ahnus.
                              On ikka või? Miks EKRE seda teinud ei ole, ei tea, aga 200 puhul on lihtsalt alati olulisemad asjad ees kui liikmete taustakontroll. Laiskus on eriti absurdne, enamik back-officest (keda on käputäis inimesi) on viimase 2-3 kuu jooksul maganud keskmiselt 4-5 tundi ööpäevas.
                              Teine asi on ka kogenematus, no selle peale ei tulnud keegi, et selline teema üles võetakse ja Eesti 200 esimesena ette võetakse. Natuke ebaaus muidugi ka, kujutan ette kuidas peale 2 hoiatust pääsevad kesk, reform ja muud oluliselt puhtamalt, kuna ega neid ka rahule ei jäeta, aga neil on aega vast kõige suuremad retsid välja visata vaikselt.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Mõistlik põhjus on pigem see, et tegelikult ei koti ühtegi valijat, et mingi kahtlane klemm kuskil erakonnas on. Seepärast ei viitsita ka nendega tegeleda.

Kommentaar

Töötlen...