Algselt postitas Rudy
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
-
Algselt postitas xxD Vaata postitust
Vähem liberalismi euroopas on super ju!
MIs pakud kas nõid ursula viib oma ähvardused täide seoses itaaliaga, sest seal ju võitsid "valed" jõud.
https://youtu.be/a50pq2Dg6OQ
Ükskõik, kus far right võimule tuleb, siis peamine väärtus on alati, et vähemalt vihkavad musti ja homosid...
See, et nad sinugi vabaduse Venemaale kinkida võivad, on "patriootidele" selline kõrvaline pisiasi...
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Martin Laine oli nagu tubli ent siis tegi klassikat ja unustas tasakaalu hoida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
Eesti konservid juubeldamas Itaalia fašistide võidu üle...
Ükskõik, kus far right võimule tuleb, siis peamine väärtus on alati, et vähemalt vihkavad musti ja homosid...
See, et nad sinugi vabaduse Venemaale kinkida võivad, on "patriootidele" selline kõrvaline pisiasi...
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitusthttps://www.politico.com/news/2022/0...tners-00053969
miks seda artiklit Eestis ainult mingites uhhuu-portaalides kajastatakse-käsitletakse? või see pole uudisväärne?
Kommentaar
-
Ametlik meedia (naljaks väljend enesest) on nüüd ikka ka suunamudija, aint rohkemate lisadega - samas objektiivsem, kui Objektiiv vist (raske võrrelda, sest viimasele lehele jõuan harva).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Lihtne vastus peaks olema see, et ametlik meedia peaks selle artikli avaldamisõiguse ostma. Objektiividel ja muudel poliitilistel suunamudijatel on sellistest asjadest koguaeg pohh olnud.
aga sina peaksid ju ajakirjanikuna väga hästi teadma kuidas meedia manipulatsioon toimib.
Nii tibla, euroopaliidu kui ka usa meedia kõik on ju suunamudijad.
Küll need delfitajad hakkavad varsti vihkama ka diiselmootoriga autodega sõitjaid.. sest delfi ütleb, et need inimesed on pahad kui nad nende narrstiiviga kokku ei käi. https://www.weforum.org/agenda/2022/...inable-cities/
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Lihtne vastus peaks olema see, et ametlik meedia peaks selle artikli avaldamisõiguse ostma. Objektiividel ja muudel poliitilistel suunamudijatel on sellistest asjadest koguaeg pohh olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
kas ajad on muutunud ja meie nö ametlik või peavoolu või mis iganes meedia enam ei refereerigi suvalistelt välissaitidelt (alates BBCst ja lõpetades Xinhuaga) uudisnuppe? vanasti pandi viide ja originaalartikli link veebis külge, enam linki vist mitte (see aitab träkkida?), aga minu arust ju viidatakse ikka.
Aga täpselt öelda ei oska, kuna ma nägin seda lugu umbes siin, sest minu jaoks on endiselt "kui ma kuulen veel mõnda koroonateemat, siis lähen peltasse oksendama".
Miks Delfi muidugi seda pole refinud, ei oska öelda. Iseenesest võiks ju, kuna Politicot on nad ka varem reffinud päris korduvalt ja suures mahus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar