320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
aga mõtle, mis rahast tühjaksjooksvad aktsiaturud veel siis tegema hakkavad, kui Tesla enam populaarne pole
https://twitter.com/HanneHeggheim/st...26522518413312
põhjast saab muidugi jälle ostma hakata
Let’s be honest @elonmusk
you’re just quietly shorting Tesla shares and trying to create a media disguise by using a popular topicGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Musk on siinkohal klassikaline "ameeriklane" või sakslane ja vajab ajalootunde, kuid (kõrgete) ukrainlaste sõnavõttude järgi peaks ta internetiga rikastatud pannid ka neil välja lülitama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Siia teemasse ehk sobib kõige paremini, kuigi ei ole päris poliitika teema.
Et... ma võin omas sektoris öelda (ja olen ka öelnud) omajagu neid vendi, kes peaksid olema vägagi valvsa pilgu all. Aastate jooksul on mitmed need inimesed saanud süüdistuse. Ma mõtlen nüüd seda, et kui mingi lambi plastic näeb läbi neid asju ja piisava tabavusprotsendiga, et see ei oleks juhuslik, eksole...
Nii... ja nüüd on mu küsimus, et mida vittu meie politsei teeb kui Ossipenko saadi kätte alles 2022. aastal? Kas keegi siit näiteks reaalselt arvas, et seal on asjad ausad? Oli Ossipenko niivõrd kõva juriidiline äss vä?
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMusk on siinkohal klassikaline "ameeriklane" või sakslane ja vajab ajalootunde, kuid (kõrgete) ukrainlaste sõnavõttude järgi peaks ta internetiga rikastatud pannid ka neil välja lülitama.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
-
Üks Gruusia kinnisvarabüroo on sõja algusest saati nõudnud Venemaa kodanikelt sõjavastase „manifesti“ allkirjastamist – ilma selleta ei müü ega üüri realtor.ge eluaset. Büroo müügidirektor Cathy Nikolava jagas, kuidas reageerivad venelased taotlusele kirjutada alla paberile, millega tunnistatakse Venemaa agressiooni Gruusia ja Ukraina vastu.
Sellise paberi võiks paljudele ette panna.
Keeldumisele võiksid järgneda sanktsioonid.
Teen tapeeti.
- Likes 2
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitusthttps://www.delfi.ee/artikkel/120078...umnest-keeldub
Sellise paberi võiks paljudele ette panna.
Keeldumisele võiksid järgneda sanktsioonid.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustSiia teemasse ehk sobib kõige paremini, kuigi ei ole päris poliitika teema.
Et... ma võin omas sektoris öelda (ja olen ka öelnud) omajagu neid vendi, kes peaksid olema vägagi valvsa pilgu all. Aastate jooksul on mitmed need inimesed saanud süüdistuse. Ma mõtlen nüüd seda, et kui mingi lambi plastic näeb läbi neid asju ja piisava tabavusprotsendiga, et see ei oleks juhuslik, eksole...
Nii... ja nüüd on mu küsimus, et mida vittu meie politsei teeb kui Ossipenko saadi kätte alles 2022. aastal? Kas keegi siit näiteks reaalselt arvas, et seal on asjad ausad? Oli Ossipenko niivõrd kõva juriidiline äss vä?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustSiia teemasse ehk sobib kõige paremini, kuigi ei ole päris poliitika teema.
Nii... ja nüüd on mu küsimus, et mida vittu meie politsei teeb kui Ossipenko saadi kätte alles 2022. aastal? Kas keegi siit näiteks reaalselt arvas, et seal on asjad ausad? Oli Ossipenko niivõrd kõva juriidiline äss vä?
Nüüd eelmine kümnend oli asi juba palju lihtsam, et omavalitsused kuulutasid hankeid välja ja need olid ilmselgelt ka suunatud, siis seal piirkonnas ei olnud reaalsuses ühtegi konkurenti, kes oleks üldse tulnud konkureerima, kuna teati, et lootust pole ja polnud teistel firmadel ka sealkandis eeldusi, et hakata teenuseid pakkuma. See oli ka avalik saladus, et hanke või tööde hinnast 10% sulas liikus, siis omavalitsuse asjapulkadele.
Ehe näide oli siin see talv ja kui reformierakonnast Maris Toomel keeldus N&V (Ossipenko kurikuulus firma) teenetest tänavate lumekoristamiseks jne ning loodeti, et ikkagi leitakse mõni teine teenusepakkuja jne ning tulemuseks oli massiivne kaos, sest kõik olid nii eemale tõrjutud olnud ja nii pikalt ning keegi ei viitsinud mõtlemagi hakata, et äkki võiks sinna turule siseneda, kuna arvati, et varsti tuuled muutuvad ja Oss tuleb ja tõrjub kõik välja jälle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Kuna ma olen selle teemaga väga kursis, siis ma võin siin ka julgelt sõna võtta. Ühesõnaga Ossipenko lõi räige korruptsiooniga kohalikult turult kõik konkurendid välja ikkagi üleelmine kümnend ajal kui Kapodel ja olid väga piiratud ressursid ja Ida-Virumaa oli väga viimane prioriteet ja sai väga vabalt toimetada. Samuti kuna Kohtla-Järvel ja Jõhvis oli minevikus ikka väga väga pikalt Keskerakonna ainuvõim, siis ei olnud seal otsustajate ringis (Korbid jne) väga palju vahelülisid ja muidu sepikuid vaja ehk sai asja palju varjatumalt ajada.
Nüüd eelmine kümnend oli asi juba palju lihtsam, et omavalitsused kuulutasid hankeid välja ja need olid ilmselgelt ka suunatud, siis seal piirkonnas ei olnud reaalsuses ühtegi konkurenti, kes oleks üldse tulnud konkureerima, kuna teati, et lootust pole ja polnud teistel firmadel ka sealkandis eeldusi, et hakata teenuseid pakkuma. See oli ka avalik saladus, et hanke või tööde hinnast 10% sulas liikus, siis omavalitsuse asjapulkadele.
Ehe näide oli siin see talv ja kui reformierakonnast Maris Toomel keeldus N&V (Ossipenko kurikuulus firma) teenetest tänavate lumekoristamiseks jne ning loodeti, et ikkagi leitakse mõni teine teenusepakkuja jne ning tulemuseks oli massiivne kaos, sest kõik olid nii eemale tõrjutud olnud ja nii pikalt ning keegi ei viitsinud mõtlemagi hakata, et äkki võiks sinna turule siseneda, kuna arvati, et varsti tuuled muutuvad ja Oss tuleb ja tõrjub kõik välja jälle.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Saan ma õigesti aru, et kui kesikud valitsuses soovisid võtta laenu 0.125% intressiga siis nad olid pahad koos ekrete ja helmedega? Aga kui oravapreilid võtavad 4% intressiga laenu siis on see nagu korras üritus? Jurim, mõnuagent ja muud manu fännid tähistavad eesti rahva koorimist koos manu 3-2 võiduga täna?
Kommentaar
-
Algselt postitas xxD Vaata postitustSaan ma õigesti aru, et kui kesikud valitsuses soovisid võtta laenu 0.125% intressiga siis nad olid pahad koos ekrete ja helmedega? Aga kui oravapreilid võtavad 4% intressiga laenu siis on see nagu korras üritus? Jurim, mõnuagent ja muud manu fännid tähistavad eesti rahva koorimist koos manu 3-2 võiduga täna?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar