Vaesuse saabki väga erinevalt defineerida. Mina defineerisin selle teema kontekstis mittevaesuse kui aktiivse eluea ajal iseseisvalt hakkama saamine ja elementaarne valmisolek selleks, et alati ei lähegi kõik tõusvas joones. Majanduslikult ebakompetentne olla on iga lolli põhiseaduslik õigus, küll aga ei peaks ühiskond andma signaale, et see on normaalne, et täiskasvanud inimene ei suuda ette näha, et võib kaotada töö, tekkida tõsisem terviseprobleem või näiteks üldine majanduslangus on ka selline asi, mis varem või hiljem meie kõigi majandusliku olukorda mõjutab. Aga see kipub juba natuke päevapoliitika teemast laiema filosoofia poole kalduma 
Päevapoliitiliselt: Kajakallas tundub olevat tüüpiline broiler peast. Mulle väga meeldiks kui Eestil oleks edukas ja tark naispeaminister, aga tundub õigus olevat neil, kes tema raamatut lugesid ja kirjeldasid seda kui väga õudsat sisevaadet eurobürokraadi mõttemaailma. Võimu nimel tehakse koalitsioon kasvõi vanakuradi vanaemaga kui see on mugav, väärtused my ass

Päevapoliitiliselt: Kajakallas tundub olevat tüüpiline broiler peast. Mulle väga meeldiks kui Eestil oleks edukas ja tark naispeaminister, aga tundub õigus olevat neil, kes tema raamatut lugesid ja kirjeldasid seda kui väga õudsat sisevaadet eurobürokraadi mõttemaailma. Võimu nimel tehakse koalitsioon kasvõi vanakuradi vanaemaga kui see on mugav, väärtused my ass
Kommentaar