Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
No see on vägagi läbi kaalutud ju. Võõrtööliste vastaseid on valijaskonnas ikka oluliselt rohkem kui mõni õnnetu maasikakasvataja. Pealegi on ju täiesti märkimisväärne sihtgrupp ilmunud, ehk siis töötud. Ehk tuleb sealt ka midagi, saab ju rääkida, kuidas teevad kõik et neile töökohti leida. Ja lõppeks, ma pigem kipun arvama, et keskmisest edukamad põllumehed, suurtalu omanikud jms ei olegi eriti EKRE valijad, see link Rahvaliiduga on aasta aastalt vähenenud.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Päriselt usud, et Tallinna töötut kotib mingi maasikakasvataja? Või Helme lalin, et just tema peaks sinna põllu peale minema? Kui tal oleks kasvõi gramm huvi, oleks ta juba seal tööl. Ei ole. Ei hakkagi olema.No see on vägagi läbi kaalutud ju. Võõrtööliste vastaseid on valijaskonnas ikka oluliselt rohkem kui mõni õnnetu maasikakasvataja. Pealegi on ju täiesti märkimisväärne sihtgrupp ilmunud, ehk siis töötud. Ehk tuleb sealt ka midagi, saab ju rääkida, kuidas teevad kõik et neile töökohti leida. Ja lõppeks, ma pigem kipun arvama, et keskmisest edukamad põllumehed, suurtalu omanikud jms ei olegi eriti EKRE valijad, see link Rahvaliiduga on aasta aastalt vähenenud.
Samas väljaütlemised "toodate mingit jama, mida kellelgi vaja pole " või "minge pankroti siis, mina teie pärast pisaraid ei vala" lõikab viimaseid rahvaliidu sidemeid katki küll.Kommentaar
-
No ma ei imesta enam millegi üle, mul näiteks üks endine koolivend väga sõnakalt kirub võõrtööjõudu, jaurab rahvusriikidest, 5G mastidest, ESTixitist ja et piirid tuleks kinni panna... ise on juba viimased 5-6 aastat Rootsis (enne seda Austraalias) kõige madalama astme ehitaja aga minu irooniat ei taba, kui teda korra aastas tögan. Seega vabalt võib olla neid töötuid, kes ise ei lähe põllule aga ukrainlasi ka siia ei soovi. Ma muidugi ei julge üldistada või oletada aga ka mitte veenvalt välistada.Päriselt usud, et Tallinna töötut kotib mingi maasikakasvataja? Või Helme lalin, et just tema peaks sinna põllu peale minema? Kui tal oleks kasvõi gramm huvi, oleks ta juba seal tööl. Ei ole. Ei hakkagi olema.
Samas väljaütlemised "toodate mingit jama, mida kellelgi vaja pole " või "minge pankroti siis, mina teie pärast pisaraid ei vala" lõikab viimaseid rahvaliidu sidemeid katki küll.Kommentaar
-
No töötuid ei saa ka päris ühe mütsiga lüüa, EKREl on Tallinnas ka täitsa arvestatav valijaskond.Päriselt usud, et Tallinna töötut kotib mingi maasikakasvataja? Või Helme lalin, et just tema peaks sinna põllu peale minema? Kui tal oleks kasvõi gramm huvi, oleks ta juba seal tööl. Ei ole. Ei hakkagi olema.
-
Kommentaar
-
Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
-
Kõikidest annetusi ootavatest organisatsioonidest ja abivajajatest, otsustasid Juhaste ja 15-aastane poiss valida just Keskerakonna. Ära võta välja abivajaja osa.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Kommentaar
-
See on nii (hale)naljakas, kui kuulata infotunnis ämmakapikilekotitajate moraali lugemist Ratasele.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar