Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Päevapoliitika

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • nonoh
    Reservmängija
    • Jul 2006
    • 1628

Huvitav narratiiv. Aga äkki tekkisid vasakule äärmuslikud inimesed hoopis tänu suurenenud hulgale paremäärmuslastele?

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11838

Huvitav narratiiv. Aga äkki pole oluline, mis äärmusesse keegi pannakse, vaid kas ja kuidas neid mõista püüame, suudame, tahame?
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• vendetta
        INSURRECTION
        • Dec 2001
        • 3143

Et siis venelaste käpik või vähemalt erakordselt kahtlase taustaga huiar, härra FBI eksdirektor, on Bidenite hea tuttav ja lausa Bideni poja nimelise heategevusfondi nõukogus. Nunuh... peaks vist mingi liitlaste solvamise sae käima tõmbama, aga taustal ainult kriketid?

Kommentaar

• lenc
          Eesti koondislane
          • May 2004
          • 3756

Algselt postitanud kasutaja vendetta poolt
          ...aga taustal ainult kriketid?
          Miks sa vihkad eesti keelt?

Kommentaar

• vendetta
            INSURRECTION
            • Dec 2001
            • 3143

Kui ma ütleks kilgilaul, siis ei saa moodsam rahvas üldse aru millest jutt

Kommentaar

• nonoh
              Reservmängija
              • Jul 2006
              • 1628

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
              Huvitav narratiiv. Aga äkki pole oluline, mis äärmusesse keegi pannakse, vaid kas ja kuidas neid mõista püüame, suudame?
              Ma ei saa aru, kas see on vastus minule? Sest ma ei saa selle mõttele pihta.

Etnoh, lõppeks on ka mõistmiseks vaja konteksti, kes, kus ja miks.

Aga kui sina suudad ka ilma, siis samas vaimus jätkata ja mul jääb ainult üle hämmastuda, et sa mind ei mõista ning ma sulle vastama pean :/

Kommentaar

• Peeter I
                Eesti koondislane
                • Jul 2009
                • 3107

Välisministeeriumi teeneteristide jagamine paistab küll üks vahva värk olevat, nimedest lihtsalt vahele pikitud Mart Raudsaar, Mart Luik, Mihhail Lotman, Priit Hõbemägi, Teet Korsten.. ning veel Anvar Samost tundub nii ja naa.

Kommentaar

• Daz Booob
                  naughty by nature
                  • Sep 2003
                  • 11838

Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
                  Ma ei saa aru, kas see on vastus minule? Sest ma ei saa selle mõttele pihta.

Etnoh, lõppeks on ka mõistmiseks vaja konteksti, kes, kus ja miks.

Aga kui sina suudad ka ilma, siis samas vaimus jätkata ja mul jääb ainult üle hämmastuda, et sa mind ei mõista ning ma sulle vastama pean :/
                  Mõistan küll - muidu ma küsiksin, mida sa silmas pead, eks? Tundub olema üsna alahinnatud ja lihtne küsimus siin ilmas, milleta järeldustesse hüpata on ju tobe, ent laialdaselt levinud.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• kaala
                    Eesti koondislane
                    • Jan 2003
                    • 5135

Algselt postitanud kasutaja nonoh poolt
                    Huvitav narratiiv. Aga äkki tekkisid vasakule äärmuslikud inimesed hoopis tänu suurenenud hulgale paremäärmuslastele?
                    Paremäärmuslaste süü, et abielu on mehe ja naise vahel, kliima muutub, keskkond saastub ja üldse toimub suur süstemaatiline rassism, mis on köik valge mehe (paremäärmuslane, ilmselgelt) süü?
                    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                      Bradolf Pitler
                      • Jan 2004
                      • 30425

Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
                      Paremäärmuslaste süü, et abielu on mehe ja naise vahel, kliima muutub, keskkond saastub ja üldse toimub suur süstemaatiline rassism, mis on köik valge mehe (paremäärmuslane, ilmselgelt) süü?
                      Noh, kas nende küsimustega tegelemine on siis äärmusvasakpoolsus?

Kommentaar

• kaala
                        Eesti koondislane
                        • Jan 2003
                        • 5135

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                        Noh, kas nende küsimustega tegelemine on siis äärmusvasakpoolsus?
                        "Küsimustega tegelemine" on küll väga leebelt öeldud, kui sulle ainult ühte koolis ja meedias korrutatatakse ja köik kes üritavad vastupidist väita, saavad kohe halvustava sildi külge

Proovi möne US vöi UK tipp ülikooli campuses/ringkonnas väita, et nt Obama toetas ju ka traditsioonilist abielu 10a tagasi, kliima muutub nagunii ka ilma inimese tegevuseta, liike tekib juurde rohkem kui neid sureb, poest Goij marjade ostmine vöi paberkoti kasutamine on tegelikult keskonnale kahjulik ja taara taaskasutus nöuab ka kokkuvöttes rohkem energiat kui sealt tagasi tuleb ja ükski number ei näita tegelikult süstemaatilist rassismi, mis väidetavalt köik valge mehe kasuks.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                          Bradolf Pitler
                          • Jan 2004
                          • 30425

"Küsimustega tegelemine" on küll väga leebelt öeldud, kui sulle ainult ühte koolis ja meedias korrutatatakse ja köik kes üritavad vastupidist väita, saavad kohe halvustava sildi külge

Proovi möne US vöi UK tipp ülikooli campuses/ringkonnas väita, et nt Obama toetas ju ka traditsioonilist abielu 10a tagasi, kliima muutub nagunii ka ilma inimese tegevuseta, liike tekib juurde rohkem kui neid sureb, poest Goij marjade ostmine vöi paberkoti kasutamine on tegelikult keskonnale kahjulik ja taara taaskasutus nöuab ka kokkuvöttes rohkem energiat kui sealt tagasi tuleb ja ükski number ei näita tegelikult süstemaatilist rassismi, mis väidetavalt köik valge mehe kasuks.
                          Sa käid US või UK tippülikoolis?

Kommentaar

• kaala
                            Eesti koondislane
                            • Jan 2003
                            • 5135

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                            Sa käid US või UK tippülikoolis?
                            Jutt oli sellest, et millest algas pihta Trumpi fenomen. Kui nende küsimustega tuleb sul tegemist näiteks ajakirjanike söpruskonnas, siis ma ei usu et ka seal selliseid argumente esitades sind väga soojalt vastu vöetaks.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                              Bradolf Pitler
                              • Jan 2004
                              • 30425

Jutt oli sellest, et millest algas pihta Trumpi fenomen. Kui nende küsimustega tuleb sul tegemist näiteks ajakirjanike söpruskonnas, siis ma ei usu et ka seal selliseid argumente esitades sind väga soojalt vastu vöetaks.
                              Trumpi fenomen tekkis ikka töökohtade kadumisest pärast eelmist majanduskriisi. Aga eks sa tead paremini.

Kommentaar

• LaRaBla
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2011
                                • 3958

Kaala, mul tekkis kaks küsimust:

1) Mitmes meediaväljaandes sa töötanud oled?
                                2) Mitmes UK/USA tippülikoolis sa käinud oled?

Või paned niisama puusalt?

Kommentaar

Töötlen...