Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Ma ei ole offtopikusse paar aastat kirjutanud, aga sellele peab vastama. Neutraalsust just err-ist tahakski, mitte sotside, liberaalide, riigiametnike ja keskkonnakaitsjate iroonilist vihkamist, mis kõnealusele härrale omane.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
-
Saadetest, uudistest jne ei paista kusagilt see mcnamara kirjeldatu välja - inimesele ei pruugi mingid asjad meeldida, mis veel ei tähenda, et ta vihkab, ega suuda professionaalsust säilitada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Oi, mingi aasta aega tagasi juba läks Samost full Ajurännakule Twitteris, suutes absoluutselt kõigi enamvähem "avaliku elu tegelastega" kes tema ekstreemsusi ei pooldanud tülli minna ja ta blokkis mingi 200 Eestlast ära sest ei suutnud adekvaatset kriitikat inimestelt vastu võtta
+ Kõik noored kes teda röstima hakkasid ka.
No kui sul on ikka nii madal valulävi ja oskamatus ERR-i juhina enda nime alt asju kommunikeerida, siis ära roni või vali endale amet kus sa saaksid tunduvalt rohkem enda kõlakojas elada eks
Kommentaar
-
Mida ma kirjutasin?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Aitäh!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
See Kohtla-Järve volikogu tüüp on põhjus, miks mul ka 20 aastat hiljem on piinlik öelda, et sealt olen pärit. Mitte see, et ma olin oma kvartalis ainus eestlane ja pidevalt rahvuskonflikti tõttu kannataja. Mitte see, et see jumalast hüljatud piirkonnas varastati mul rohkem asju, kui hilisemas elus kokku. Mitte see, et ka palliplatsis, kaotades hakkasid vatnikud rusikatega vehkima. Ei. Vaid see, et 20 aastat hiljem väljendatakse ennast ikka Nahhuidega ja ei saada normaaselt eksisteerida. Kogu see linnavalitsus proovib iga aasta veel hullem olla, kui eelmine.
PS! Muidu olen Ida-Virumaa fänn ja ütlen uhkusega, et sealt pärit. Sünnilinna ei maini nii täpselt.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
URMAS REINSALU: "Valitsusel pole mõtet kliimaseadust läbi suruda. Terve ministeeriumi saadame pärast valimisi laiali."
Krt, Reinsalu kohta nii konkreetne ütlemine, et isegi ei oska seisukohta võtta
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Kuulan, vaatan ja mõtlen, et millepärast ei peaks Eesti vanglateenust pakkuma/müüma.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Mingid jaburad hirmud ei kimbuta, aga kogu see vanglateenistus oleks nagu Rait Kuuse kuningriik + lugege tema võitlusest suitsuvaba vangla eest, jätab vähe naljaka mulje.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar