Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Veganlus - arvamusi?
Collapse
X
-
No palju seal pelmeenides ikka päris liha on. Muidugi hapukoort peale pannes teeb Ice loomadele kõvasti liiga ja seetõttu ka pelmeenidest loobuma pidi.Kommentaar
-
Tra, nagu taimed oleks hingetud. Vastikud egoman-jakid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Minu arvamus:
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ole vait, see oli jumala entertaining lugemine. Ma sain uusi asju teada isegi.
Muidugi terake irooniline on see, et Mõnu võitleb siin just selliste tunnel-visionistide vastu siin teemas ja on ise nende esikõneleja Leicesteri teemas...Kommentaar
-
Kommentaar
-
Huvitav ajastus. Üks mu superintelligentne sõber kirjutas veganlusest/taimetoitlusest blogipostituse.
Minu meelest väga huvitav käsitlus. Ei muuda mind taimetoitlaseks ega veganiks, aga huvitav none the less.Kommentaar
-
Veganlus on no nii esimese maailma probleem kui üldse midagi olla saab. Elus võiks olla piisavalt palju põnevust ja tegemist, et pea hakkama juurdlema enda taldrikul oleva toidu teadvuse üle. Korealased söövad koeri, no las nad siis söövad, ise ei taha, teises kultuuriruumis kasvanud, araablased ei söö siga, no las nad siis ei söö, indialased ei söö veist, no ärgu söögu, mõned söövad sitikaid, mõned konni jne jne.
Aga fakk küll, 200000 aastat evolutsiooni, looduse anastamist ja võimalikult efektiivse toiduahele loomist ja ühel hetkel on jube kahju lammastest ja sigadest ja hakkame rohtu närima.
Ja no need, kes lastele liha ei anna, krdi füüsilist ja tugevat noomitust oleks vaja.Kommentaar
-
Nõus sellega. Mind ka ei muutnud veganiks. Aga see polnud ka kirjutise eesmärk - pigem autor selgitas oma otsuse tausta ja kaalutlusi öeldes välja, et aktsepteerib ka teistsuguse valiku tegijaid.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltHuvitav lugemine, aga ei veena üldse. Ma söön liha maitse ja täiskõhu tunde pärast, heinast mina kõhtu täis pole saanud.
Mina olen selles osas selgelt Ron Swansoni parteis.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar