Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viirused (bioloogilised)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• vaikiv mees
    replied
    kas restoranid jm söögi- ja joogiasutused on plaanis sulgeda või kehtib maskikohustus ainult kinos-teatris, kuhu pääseb niikuinii ainult vaktsineerituna? või ei ole valitsus kõike veel läbi mõelnud?

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Õnneks saab see jõusaal peagi trahve hakata maksma, rikkust on palju tänapäeval, mõnus. Burn the cash!

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust
    https://sport.delfi.ee/artikkel/9496...ja-vaidlustame

Kaua meil passi küsimise nõue juba on olnud?
    Reaalselt tekib õud selle riigi mitte toimimise suhtes.
    Alates 26.08.21 ning sellest kuupäevast alates on ka ühe Tartu Ekre-tondi jõusaal seda Põhiseaduse teemat ajanud ja passi ei küsi senimaani.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Ausalt, ma arvan et see päriselt töötaks. Pange mingid push upides grete paiad ja asjad sinna lavale ja saaks julgelt 5-10% süstitud jälle
    Olen ka nõus, see grupp ositi täis nii lambaid kui veel olla saab, tuleb mängida nende "relvadega".

Leave a comment:

• zaz
    replied
    1 jannsen teeb ka töö ära.

Leave a comment:

• risto
    replied
    keegi teab mis seis nendega on, kes asja läbi põdenud sümptomiteta ning nüüd ainus tõestus on antikehade kõrge arv? käidi vist halduskohtus ka sellega.

suht narr, et 30p tagasi läbipõdenule yritatakse samuti 2 doosi peale suruda

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Aga muidu hea küsimus, uurin.
    Uurisin ka veidi. Nagu arvasin siis meditsiiniliste näidustuste korral tehakse erandeid. Sinna lähevad näiteks vähihaiged ja diabeetikud.

Leave a comment:

• Fc.
    replied

Kaua meil passi küsimise nõue juba on olnud?
    Reaalselt tekib õud selle riigi mitte toimimise suhtes.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    % jutt oli õige
    Last edited by purgeenius; 26.10.21, 12:14. Põhjus: .

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas purgeenius Vaata postitust
    seal oli soo kaupa eraldi välja toodud 2,4+2,4 , aga ju siis
    See matemaatika ei toimi nii. Sel juhul oleks 70-79-aastastest vaktsineeritud 154,5%. Aga muidu hea küsimus, uurin.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas kyps Vaata postitust
    Ma näen, et 2,4 %, aga ilmselt mingid meditsiinilised põhjused miks kindlasti oli vaja vaktsineerida. Juhtumi põhiselt ikka tehakse erandeid.
    Väljamaal saab. Paljud teevad ja kiibistavad lapsed ka ikka ära.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    seal oli soo kaupa eraldi välja toodud 2,4+2,4 , aga ju siis

Leave a comment:

• kyps
    replied
    Algselt postitas purgeenius Vaata postitust
    5% 0-11 aastastest lastest on vaktsineeritud. Varem nagu alla 12a ei olnud lubatud. Kas mingi pööre toimunud?
    Ma näen, et 2,4 %, aga ilmselt mingid meditsiinilised põhjused miks kindlasti oli vaja vaktsineerida. Juhtumi põhiselt ikka tehakse erandeid.

Leave a comment:

• purgeenius
    replied

5% 0-11 aastastest lastest on vaktsineeritud. Varem nagu alla 12a ei olnud lubatud. Kas mingi pööre toimunud?

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
    Nii idiootset juttu saab ainult tõsimeeli rumal inimene suust välja ajada...
    ma olen seda varem ka kuulnud valgusolenditelt. Samas ma lammas nkn - kannan maski ja torkida lasin ka ennast. mää mää määäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Leave a comment:

Working...
X