Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
kas restoranid jm söögi- ja joogiasutused on plaanis sulgeda või kehtib maskikohustus ainult kinos-teatris, kuhu pääseb niikuinii ainult vaktsineerituna? või ei ole valitsus kõike veel läbi mõelnud?
-
Õnneks saab see jõusaal peagi trahve hakata maksma, rikkust on palju tänapäeval, mõnus. Burn the cash!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitusthttps://sport.delfi.ee/artikkel/9496...ja-vaidlustame
Kaua meil passi küsimise nõue juba on olnud?
Reaalselt tekib õud selle riigi mitte toimimise suhtes.
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustAusalt, ma arvan et see päriselt töötaks. Pange mingid push upides grete paiad ja asjad sinna lavale ja saaks julgelt 5-10% süstitud jälle
Leave a comment:
-
keegi teab mis seis nendega on, kes asja läbi põdenud sümptomiteta ning nüüd ainus tõestus on antikehade kõrge arv? käidi vist halduskohtus ka sellega.
suht narr, et 30p tagasi läbipõdenule yritatakse samuti 2 doosi peale suruda
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustAga muidu hea küsimus, uurin.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustseal oli soo kaupa eraldi välja toodud 2,4+2,4 , aga ju siis
Leave a comment:
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustMa näen, et 2,4 %, aga ilmselt mingid meditsiinilised põhjused miks kindlasti oli vaja vaktsineerida. Juhtumi põhiselt ikka tehakse erandeid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitust5% 0-11 aastastest lastest on vaktsineeritud. Varem nagu alla 12a ei olnud lubatud. Kas mingi pööre toimunud?
Leave a comment:
-
5% 0-11 aastastest lastest on vaktsineeritud. Varem nagu alla 12a ei olnud lubatud. Kas mingi pööre toimunud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustNii idiootset juttu saab ainult tõsimeeli rumal inimene suust välja ajada...ma olen seda varem ka kuulnud valgusolenditelt. Samas ma lammas nkn - kannan maski ja torkida lasin ka ennast. mää mää määäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: