Jah, nõus, et ebaselget on palju ja pikas plaanis võitjaid praegu välja hõigata ei saa. Aga. Vähemalt minu konservatiivne talupoja mõistus ütleb, et pigem on tark ebaselges olukorras karta kui kahetseda. Nii mitme tundmatuga loos tundub ehku peale minek tarbetu inimelude ja tervisega riskimine. Ei tea ju keegi ikka veel kui laialt levinud haigus on, kui kiirelt vaktsiini ja ravimitega läheb, kuidas viirus ajas täpselt käitub, kas või missugust immuunsust kui üldse läbipõdemine pakub jne, jne. Seepärast mulle ongi paras müstika pidevalt tundunud, et kuidas Tegnell ja co kogu aeg kõiges nii kindlad on ning iga nädal räägivad, et tipp on saavutatud ja tipp on käes. Meie numbrid on kõige õigemad, teised riigid ajavad häma. Meil on teadus taga, teistel on pseudo.
Ei ma arva, et kõik tuleks igavesest ajast igavesti lukku keerata, aga mõned kuud peame ikka vastu. Pigem olla algul karm, et pärast olla leebem, kui et lõpuks nentida, et krt enam polegi vist vahet.
Ja kui olud peaks olema jäädavalt muutunud, siis ilmselt polegi enam pointi igast turismiputkat vägisi elus hoida. On aeg ümber spetsialiseeruda.
Ps! Rootsi töötus on üsna sama %, mis Eestis. Mitte väga ammu oli ta ka meist kõrgem.
Ei ma arva, et kõik tuleks igavesest ajast igavesti lukku keerata, aga mõned kuud peame ikka vastu. Pigem olla algul karm, et pärast olla leebem, kui et lõpuks nentida, et krt enam polegi vist vahet.
Ja kui olud peaks olema jäädavalt muutunud, siis ilmselt polegi enam pointi igast turismiputkat vägisi elus hoida. On aeg ümber spetsialiseeruda.
Ps! Rootsi töötus on üsna sama %, mis Eestis. Mitte väga ammu oli ta ka meist kõrgem.
Kommentaar