Hei muskad!
Ma pean vtp FUDi ja Chamathi juttu All In podcastis tänama, et õnnestus 60% portfellist (toona kasumis) cashi panna enne kui ülejäänust 40%st sai 50% lossi tekitet! Aga nagu siberi rahaboss ütles tabavalt: "teenitakse uus". Ehk ärge unustage kunagi, et riskida ei tohi rahaga, mis öösel magada ei lase.
Ja nagu legendid ütlevad alles jäänud 40% (millest 50% cut tekkinud) osas, siis "lühiajalisest tradest sai pikaajaline positisoon".
Aga vastusena, et sipelgaid ei ole kuna kõige esialgsem portfell oli omakorda mingi 1/3 või 1/4 likviidsest assetist. Küll aga on see mure väike, et tahtsin paar kulutust teha, mida muidu ei teeks. Enda peas juba olin tegemas, aga nüüd kassin veidi, et ei saa teha. Sest olin ju arvestanud....
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustNoh hobiinvestorid, sipelgad püksis?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Diftong Vaata postitustPolnud ammu midagi endale ostnud ja jõulukingid ei olnud ka midagi erilist... Panin eile 3k krüptosse, 24 h hiljem olen kerges plussis. Enefitti ja Ignitist olen ka vaikselt juurde ostnud- viimaste elektri börsi hindade valguses on lootust rasvasele dividendile.
Leave a comment:
-
Polnud ammu midagi endale ostnud ja jõulukingid ei olnud ka midagi erilist... Panin eile 3k krüptosse, 24 h hiljem olen kerges plussis. Enefitti ja Ignitist olen ka vaikselt juurde ostnud- viimaste elektri börsi hindade valguses on lootust rasvasele dividendile.
Leave a comment:
-
Meil on ju isegi hasartmängusõltlasest minister võtta, kes börsil kauples.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustTextMagic to the moon.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
"Mu kontole laekusid Hagen Bikes`i aktsiad. Mis nüüd edasi? Kas kauplemine ost/müük käib oma pangas?
PS! Ma pole enne väärtpabereid märkinud ja ei tea, kuidas nendega toimida.—
tunneb end segaduses."
Eks kuskilt peab alustama ja inimesed ongi erinevad. Osad tahavad käe hoidmist, aga teine hakkab ise näppima ja uurima mis ja kuidas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
FV foorum on 60 000 liikmega, kuid reaalsuses on tegemist 20 liikme wankfestiga, kellest 10 promovad seda, mis neile raha lauale toob ja 10 siis niisama tahavad teisi alla lasta.
Vahepeal keegi muu käib ka promomas. Ja siis on mingi 30 teemat nädalas koos 100 ühesuguse vastusega stiili:
Q: "Tere, olen alustamas investeerimisega, uuriks kust kohast te aktsiaid ostate" ja 298 A: "Kui seda küsima peab, siis on targem mitte osta"; "lol"; "nonii, taksojuhid ka turule jõudnud?" mingite mintose sendiveeretajate poolt, kes Intelligent Investori eelmisteks jõuludeks soetasid.
Samas nalja saab ka - viimane lahe teema oli see kui Oliver Peek, kes Eesti kontekstis on pmst legend, tuli midagi rääkima ja siis mingid vennad nagu ei hammustanud katki levelit ja hakkasid isalikult tarkusi jagama. Et nalja saab ka!
PS! Ma pole enne väärtpabereid märkinud ja ei tea, kuidas nendega toimida.—
tunneb end segaduses."
Eks kuskilt peab alustama ja inimesed ongi erinevad. Osad tahavad käe hoidmist, aga teine hakkab ise näppima ja uurima mis ja kuidas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas baller Vaata postitustIlmselt see suht ebapopulaarne arvamus, aga minu arust on kõikvoimalikud investeerimis/eneseabi alased raamatud suhtliselt mottetud, olen neid omajagu küll lugenud, näiteks neid mida soovitatakse finantsvabadusegrupis ja hetkel loen "miljonari kiirtee" raamatut ja no nii lamp see ikka, 400lk uks ja sama jutt, saaks reaalselt kuradi 10lk ara oelda terve raamatu ja pigem veel vahemaga, sellised raamatud aitavad ainult nende autoritel raha teenida. Seal samas grupis ka koguaeg mingi raamatu möla kaib ja internetist info saamine oleks nagu põlu all, kunagi oli sama lugu pokkeriga Eestis, ütleme 2006, kui olid triobetis pokkerikoolid, mille labimise jarel said alustamiseks raha, siis samuti tehti seda maha ja öeldi, et loe ikka Doyle Brunsoni Super Systemit, et internet on jama, ei tea mis püha lehmad need raamatud on aga ju siis on. Mõni aasta tagasi küsiti, et kuhu soovitate investeerida 6000$, vastuseks nagu ikka, osta raamatuid kuue tonni eest, ma ei tea, selle eest oleks saanud kuskile maakohta korteri ja seda välja üürides tulu ja vb lausa oleks jopanud ja Roosaare Kinnisvara õpik seal korteris juba Riiulis olnud hinna sees. Lisaks hiljuti üks küsis, et märkis hagen bikesi aktsiaid ja et pole varem markinud, et kuidas neid müüa saab, selle asemel, et vastata, mingil vaja ikka targutada, et kuradi osta raamat, pista perse oma raamatud. Mingeid aktsiaraamatuid osta uldse eriti umbes, kuradi seal alal info liikumine koige alus pm ja selleks ajaks kui su kuradi trükisoe möga postkasti jouab pole sellega enam midagi teha. Saad mingid baastõed vb, aga nende jaoks ei pea 400lk lugema. Sellejaoks et olla naiteks jalgpallitreener, ei pea teadma mis jäi mingi Ungari karika 2014 aasta mängu seis. Peaks ise kirjutama raamatu: "raamatute lugemisega rikkaks ei saa" ja sinna sisse kirjutad ainult, selle video tsitaadi kus Egon Nutter mängib Lennart Meri ja ütleb : "ära mõtle, ela"
Vahepeal keegi muu käib ka promomas. Ja siis on mingi 30 teemat nädalas koos 100 ühesuguse vastusega stiili:
Q: "Tere, olen alustamas investeerimisega, uuriks kust kohast te aktsiaid ostate" ja 298 A: "Kui seda küsima peab, siis on targem mitte osta"; "lol"; "nonii, taksojuhid ka turule jõudnud?" mingite mintose sendiveeretajate poolt, kes Intelligent Investori eelmisteks jõuludeks soetasid.
Samas nalja saab ka - viimane lahe teema oli see kui Oliver Peek, kes Eesti kontekstis on pmst legend, tuli midagi rääkima ja siis mingid vennad nagu ei hammustanud katki levelit ja hakkasid isalikult tarkusi jagama. Et nalja saab ka!
Leave a comment:
-
Ilmselt see suht ebapopulaarne arvamus, aga minu arust on kõikvoimalikud investeerimis/eneseabi alased raamatud suhtliselt mottetud, olen neid omajagu küll lugenud, näiteks neid mida soovitatakse finantsvabadusegrupis ja hetkel loen "miljonari kiirtee" raamatut ja no nii lamp see ikka, 400lk uks ja sama jutt, saaks reaalselt kuradi 10lk ara oelda terve raamatu ja pigem veel vahemaga, sellised raamatud aitavad ainult nende autoritel raha teenida. Seal samas grupis ka koguaeg mingi raamatu möla kaib ja internetist info saamine oleks nagu põlu all, kunagi oli sama lugu pokkeriga Eestis, ütleme 2006, kui olid triobetis pokkerikoolid, mille labimise jarel said alustamiseks raha, siis samuti tehti seda maha ja öeldi, et loe ikka Doyle Brunsoni Super Systemit, et internet on jama, ei tea mis püha lehmad need raamatud on aga ju siis on. Mõni aasta tagasi küsiti, et kuhu soovitate investeerida 6000$, vastuseks nagu ikka, osta raamatuid kuue tonni eest, ma ei tea, selle eest oleks saanud kuskile maakohta korteri ja seda välja üürides tulu ja vb lausa oleks jopanud ja Roosaare Kinnisvara õpik seal korteris juba Riiulis olnud hinna sees. Lisaks hiljuti üks küsis, et märkis hagen bikesi aktsiaid ja et pole varem markinud, et kuidas neid müüa saab, selle asemel, et vastata, mingil vaja ikka targutada, et kuradi osta raamat, pista perse oma raamatud. Mingeid aktsiaraamatuid osta uldse eriti umbes, kuradi seal alal info liikumine koige alus pm ja selleks ajaks kui su kuradi trükisoe möga postkasti jouab pole sellega enam midagi teha. Saad mingid baastõed vb, aga nende jaoks ei pea 400lk lugema. Sellejaoks et olla naiteks jalgpallitreener, ei pea teadma mis jäi mingi Ungari karika 2014 aasta mängu seis. Peaks ise kirjutama raamatu: "raamatute lugemisega rikkaks ei saa" ja sinna sisse kirjutad ainult, selle video tsitaadi kus Egon Nutter mängib Lennart Meri ja ütleb : "ära mõtle, ela"
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: