Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Malfoy
    replied
    Karta oli, et jagatakse näpuotsaga ja nii ka läks. Mina hoian kuniks teeb teatva tõusu ära, siis müük. Juurde ei osta.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Nojah, nüüd kolm variant. Müüd, hoiad või ostad kohe juurde. Kuidas käitud?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Hepsor.
    Kokku märkisid 19 621 investorit 6 745 135, märgiti üle 8,7 korda.

Suure ülemärkimise tõttu nõukogu ja juhatuse liikmetele ja nende kontrolli all olevatele äriühingutele aktsiad ei jaotata. Seltsi nõukogu ja juhatuse liikmed on kinnitanud oma nõusolekut jaotusest väljajäämise kohta.
    Pakkumise aktsiatest 77% jaotatakse avaliku pakkumise ja 23% institutsionaalse ja erapakkumise raames.
    Kõigile avalikus pakkumises osalenud investoritele, kes märkisid alla 8548 aktsia, jaotatakse sõltumata märkimise ajast 100% märgitud aktsiatest kuni 20 aktsiani. Seda ületanud märgitud mahust ligikaudu 7.3% kuni 12.11.2021 märkijatele ning ligikaudu 4.3% alates 13.11.2021 märkijatele. Kõigile investoritele, kes märkisid vähemalt 8548 aktsiat kuni 12.11.2021 jaotatakse 7.5% märgitud mahust ning investoritele, kes märkisid vähemalt 8548 aktsiat alates 13.11.2021 jaotatakse 5% märgitud mahust.
    Töötajatele ja nende kontrolli all olevatele äriühingutele jaotatakse kokku 8281 aktsiat.

Ma saan aru, et defkat ei teki (või ei tekkinud) ja suurem ralli jääb ära esimestel päevadel.
    Edit: Ülemine lause on puuduliku funktsionaalse lugemise oskuse tulemus. Tegelikult tekib räige defka, sest tavaline investor Peeter või Maali saavad 20 kuni 50 aktsiat kätte. Kui just mingi 100k€ eest ei märgitud.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Rahandusminister oli nii tainas, et ei saaks hasartmängusõltlasenagi hakkama, what's your point

Lisaks - "olen matemaatika vallas täiesti tuhm - ma ei saa isegi kaarte mängida, sest ei oska tihisid kokku lugeda".

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Einoh....Keskkonnaminister ei saand Balti börsil hakkama ja te arvate et te saate

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Tulevad väikesed ennustused ka, et mis hinnaga Hepsor avaneb esmaspäeval?

Pakun, et 13,0 ja edasi läheb sarnaselt, nagu Enefitil esimesed paar nädalat.
    Võin sulle ette müüa hepsor coinid 13,0 pealt täna kui sul puudu peaks jääma. Märkisin kilo coini tuuri.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Kõigepealt tahaks teada mis loogika järgi nupud välja jagatakse ja kas kõik saavad üldse?
    100tk lubati. Aga kes pärast 12.11 märkisid, need nii palju vaevalt saavad. Kes märkisid 12.11, neil on lootus 100tk + 100%. Mida iganes see siis tähendab.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Kõigepealt tahaks teada mis loogika järgi nupud välja jagatakse ja kas kõik saavad üldse?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Olar Vaata postitust
    Kas Wise põhi on suur must auk või lendaks kuskilt peale?
    50/50. Lihtne.
    See kas kukub soore kaarega fiskaalkuristiku põhja või hakkab toibuma mingi aeg.

Ma leian, et peale lendamise kohti on mujal ka. See on mu isiklik persetunne muidugi.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Olar Vaata postitust
    Mul pole nendesse usku. Nad on oma eelised kaotanud jäädavalt.

Leave a comment:

• Olar
    replied

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Enefiti puhul tagantjärgi targutades mitte, aga... kõik oleneb kogustest. 1 minuti kauplemise eest saadi 20% kasumit. Kas see on palju või vähe selle aja eest, on igaühe enda asi.
    Tofoa advokaat olles, siis tegemist ei olnud ju tagantjärgi targutamisega antud kontekstis. Oma plaanidest rääkis ja viitas ta siin ka ette.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Jätan selle lihtsalt siia...

Investor Taavi
    Sel ajal oli uskujaid vähem

Leave a comment:

• kaala
    replied
    See ju mingi lugejakiri.ee jutt vöi mis?

Leave a comment:

Working...
X