Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied
    Jätan selle lihtsalt siia...

Investor Taavi
    Minu Tallinna börsi esimene tehing oli Olympicu IPO.
    Kümne päeva tootlus oli 28,6%. Kui see nalja pärast aasta baasile teisendada, siis 938 323,46% aastatootlus!
    Arvasin, et avastasin ülikõva investeerimisstrateegia. Märgid IPOl aktsiaid ja müüd mõne päeva pärast kõva kasumiga maha. Minu õnneks tuli üsna varsti Ekspress Grupi IPO ja tegi mulle mu vea valusalt selgeks.
    Tavaliselt investorid niimoodi ka oma õppetunnid üsna kiirelt kätte saavad. Tavaliselt...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Lisaks, ma saan aru, et tuleb mingi TextMagic varsti IPO lavale. Isiklikult pole kunagi kuulnud seda kaubamärki. Investorid/spekullijad aga panevad oma ämmad panti ja sõidavad Yandexit, et all-inni minna. Eks näha ole, kas mainstream hype ka kõva tuleb ja Investor Tom märkima läheb.
    TextMagic'u ma jätaksin vahele, aga see inetu kandiline jalgratas, kuhu prominentsed nimed oma raha alla pannud on, pakub küll huvi.

Enefiti puhul ma usun, et tegu ei olnud tagantjärgi tarkusega. Seal oli väga palju märke, mis viitasid sellele, et tegu on väga hea väärtpaberiga, mis pikas plaanis toob pigem rohkem kasu kui esimesel päeval müües. Mina olen seda endiselt alles hoidnud ja ei näe end seda ka lähitulevikus tõusma. Isegi kui hind kasvab üle 5€ või 6€ ühiku kohta.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Usud, et kohe pärast turule tulekut on müük kõige targem otsus? Enefiti puhul see kindlasti nii polnud.
    Enefiti puhul tagantjärgi targutades mitte, aga... kõik oleneb kogustest. 1 minuti kauplemise eest saadi 20% kasumit. Kas see on palju või vähe selle aja eest, on igaühe enda asi.

Kui ma õigesti aru saan, siis Hepsori puhul mängib rolli väikesed kogused mis emiteeritakse. Täna vist pole ju kindel palju granted hulk jaeinvestorile on üldse. Juba sellega tekitakse kohene defka.

Lisaks, ma saan aru, et tuleb mingi TextMagic varsti IPO lavale. Isiklikult pole kunagi kuulnud seda kaubamärki. Investorid/spekullijad aga panevad oma ämmad panti ja sõidavad Yandexit, et all-inni minna. Eks näha ole, kas mainstream hype ka kõva tuleb ja Investor Tom märkima läheb.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Investor Toomas tuli ka Hepstori peale. Kauplemise esimestel tundidel on LHV süsteemid koomas ja kiiremad vennad ostavad lõunal kasti Westonsit.
    Usud, et kohe pärast turule tulekut on müük kõige targem otsus? Enefiti puhul see kindlasti nii polnud.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Investor Toomas tuli ka Hepstori peale. Kauplemise esimestel tundidel on LHV süsteemid koomas ja kiiremad vennad ostavad lõunal kasti Westonsit.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Hepsori puhul on vast n.ö jokriks Lasnamägi ja nende elanikud. Üks korralik FOMO-kaader, neid on palju ja Hepsor pole neile võõras.

Leave a comment:

• Diftong
    replied
    Ma ei ole eriline ekspert üheski küsimuses, aga hetkel on turg üle ujutatud emotsionaalse rahaga. Virši jätkas täna veel 7% tõusuga. Enefit on plussis 28% alates kauplemisega alustamisest. Millest 20% viimase nädalaga... Kui ma siin ennem võtsin sõna, et Hepsor ei ole minu jaoks teema, siis nüüd lihtsalt järgmisele khm "lollile" müümise eesmärgiga tuleb ikkagi võtta. FOMO-t on praegu Balti börsil liiga palju.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Olar Vaata postitust
    energiakriisi lõpuni on soe pirukas, edasi nagu tallink
    Ja kaua meil energiakriis kestab? 30 aastat?

Leave a comment:

• Olar
    replied
    energiakriisi lõpuni on soe pirukas, edasi nagu tallink

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Olla kuuldud, et üks foorumlane müüs esmaspäeval Enefiti maha short play mõttega...

Leave a comment:

• Diftong
    replied
    Tundub jah, et need Nasdaqi IPOd soosivad kiiret raha. Isegi mingi Virši raibe on to the moon praegu.
    Halleluuja. Mina sain täna +20% pealt müüdud- usk sai otsa

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Raske uskuda, et see aktsia kerima ei hakka.
    Tundub jah, et need Nasdaqi IPOd soosivad kiiret raha. Isegi mingi Virši raibe on to the moon praegu.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    T*a, ma märkisin ka ikka.
    Raske uskuda, et see aktsia kerima ei hakka.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Hepsor IPO. Kas korterite müük läheb ikka buumiliselt või kõik soovijad on oma korterid kätte saanud?
    T*a, ma märkisin ka ikka.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    miks see kuradi delfiinigrupp vabalanguses on?

Leave a comment:

Working...
X