Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Lohakalt otsis ilmselt - ma aastaid/neli tagasi näiteks sokutasin tuttavale korteri aadressil Erika 15 ruutmeetrihinnaga €1800 kopikatega, kuigi avalikult sooviti seal majas €2000+(eelmüügist) ja nüüd viimased tehinguhinnad €3000+. Selliseid pärle olen paarile tuttavale veel ette söötnud.
    Sokuta mulle ka midagi. Pane kiri PMi, kui head kinnisvara näed.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Hepsor IPO. Kas korterite müük läheb ikka buumiliselt või kõik soovijad on oma korterid kätte saanud?
    Mingid analüüsid + suuremad maaklerid öelnud, et pensioniraha on hakanud turult ära kaduma. Eks turg on heast paremast muidugi totaalselt tühjaks ostetud ja jäänud on ikkagi overpriced stuff suht. Samas pole ka imestada, sest endal tutvusringkonnas kaks maaklerit ja mõlemalt kuulsin, et mõni korter läks esimeste pensionirahade laekumis umbes sellisel viisil

,,Tere kas teil see akadeemia tee korter on veel saadaval''
    ,,Ja on, et kas on huvi vaatama tulla?''
    ,,Ah teil oli niipalju pilte netis ja mis ma ikka vaatama tulen sellest, et lepime parem Notarisse aja kokku''

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    see oli pigem joke, et noh... hea meelega ostaks kui saaks turuhinnast odavamalt : )

noh nagu hiljuti oli ekspressis mingi artikkel, kuidas mingi wall of text sellest, kuidas 10 kuud otsiti turuhinnast odavamat maja/suurt korterit tallinnasse ja ohnäeimet, ei saadudki... jube lugu küll.
    Lohakalt otsis ilmselt - ma aastaid/neli tagasi näiteks sokutasin tuttavale korteri aadressil Erika 15 ruutmeetrihinnaga €1800 kopikatega, kuigi avalikult sooviti seal majas €2000+(eelmüügist) ja nüüd viimased tehinguhinnad €3000+. Selliseid pärle olen paarile tuttavale veel ette söötnud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Hepsor IPO.
    Mina kavatsen märkida.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Rikkus ei anna häbeneda!
    see oli pigem joke, et noh... hea meelega ostaks kui saaks turuhinnast odavamalt : )

noh nagu hiljuti oli ekspressis mingi artikkel, kuidas mingi wall of text sellest, kuidas 10 kuud otsiti turuhinnast odavamat maja/suurt korterit tallinnasse ja ohnäeimet, ei saadudki... jube lugu küll.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Ma tahaks mitu tk kohe, aga ei pakuta selle hinnaga, millega võtaks!
    Rikkus ei anna häbeneda!

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Hepsor IPO. Kas korterite müük läheb ikka buumiliselt või kõik soovijad on oma korterid kätte saanud?
    Ma tahaks mitu tk kohe, aga ei pakuta selle hinnaga, millega võtaks!

Leave a comment:

• Rudy
    replied

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Soovilugu 500 palun

Eile oli Westons ka Boltis otsas, õnneks täna olemas!

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    -0,13 prossa. paanika
    No selle kuu suur tõus oli valel ajal, enne palgapäeva

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    -0,13 prossa. paanika

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied

Leave a comment:

• Crackerz
    replied
    Algselt postitas hexaflexa Vaata postitust
    Minu kokkupuude krüptoga on üpriski minimaalne. ca aasta tagasin registreerising crypto.com kasutajaks end stakesing vajaliku summa et saada nende metallist pangakaart (ruby). Sellel siis 2% cashbacki igalt ostult. Nüüd on nad muidugi neid stakemis süsteemi muutnud

Hetkel näeb plaan välja selline:

ruby kaardijaoks vaja stakeda 350$ (2% cashback + 100% spotify)
    Indigo / jade Green= 3500$ (3% cashback + 100% spotify+netflix+ airport lounge)
    Rose gold / icy white = 35 000$ (5% cashback, kogu eelnev + mõned lisad)
    Obsidian = 350 000$ (8% ja eelnev+lisad)

Stakemine tähendab et sa ostad nende CRO-d antud väärtuses ja see on "locked" 6 kuud. Rose gold kaardist alatest teenib sellepealt ka boonus intressi. Kui 6 kuud on läbi, saad teha selle CRO-ga mida tahad, aga kui tahad antud kaardi "benefitse" alles hoida siis ära võta seda stamisest välja.

netflix,spotify 100% tähendab seda et kui antud kaardiga maksad spotify eest näiteks, 5$ kuus, siis see 5€ antakse sulle CRO-s 100% tagasi.
    Cashback makstase samuti tagasi CRO-s. Ehk maksad poes nt 100€ eest, ja sul on 3% cashback kaart = 3€ väärtuses crod saad (hetkel 1 cro hind 0,25€). Selle CRO-ga saad teha mida tahad (st teha ta rahaks, või stakeda et intressi teenida jne).

Minu enda kogemus:
    Kaart tuli kohale ca 3 kuud. Netist lugedes jäi mulje et mõnes riigis käib asi kiiremini, mõnes aeglasemalt.. no vähenalt sain kaardi kätte. Kaart toimib hästi, cashbacki koguneb - kahtsen et kohe 3% kaarti ei võtnud. Icy gold 5% käib minujaoks natuke üle jõu, kuigi väga ahvatlev.

Nende enda platvormil saab ka teisi krüptosid osta ja neil on supercharger programm... Seal staked enda Cro-d ja siis teenid mõnda nendepoolt valitud krüptot vms... ma olen enda cashbacki CRO koguaeg sinna lükanud ja hetkel see omakorda ca 50$ väärtuses erinevaid coine teeninud.

Hetkel olen teeninud natuke alla 400$ cashbacki + siis see superchargeri programmist 50$. (PS. esimese 50$ cashbacki sain kohe registreerides tänu kampaaniale).
    Olen nende platvormil ka natuke BTC,eth ostnud (~3k€).

Paar asja mida tähele panna crypto.com kaardiga:
    Gambling tehinguid nt teha ei saa.
    Kaart on metallist - välismaal tahtsin raha välja võtta ATM mu kaarti enam välja ei andnud [Liiga raske vms..ei jõudnud välja lükata] tükk sekeldust oli et enda pangakaart tagasi saada - enam seda ATM-i ei julge toppida

Kellelgi peaks soov olema teha ja stakeb vähemalt Ruby või kõrgema kaardijaoks siis minu ref. kood millega sina saad (ja mina ka) 25$ väärtuses CRO-d: d7djcjgwfz
    Tooks välja, et enam päris 3 kuud ootama ei pea kaarti. Tuleb max 2 nädalaga Eestisse.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kasvukonto?
    Kasvukonto ja PIK.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Võrdluseks kaks mu lemmikfondi.
    EXXT- 43,6 %
    SXR8- 42,2 %

Esimeses laste ülikoolirahad ja teisse soovitasin naisel pensionirahad panna.
    Kasvukonto?

Leave a comment:

Working...
X