Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Investeerimine
Collapse
X
-
mulle alla jardised scamid meeldivad aga 60 milkust otc asja näppida... kus sul endal siin raha sees kaKommentaar
-
Kommentaar
-
Jah. Klatiks ära, et pidasin silmas hiljuti realiseerunud olukorda, kus inimesed ostsid täiesti teadlikult pea 500 taala eest per aktsia vara, mille realistlik väärtus on paremal juhul 10 korda, halvemal juhul ca 50 korda sellest vähem. Põhimõtteliselt teati, et pannakse tuhandeid või kümneid tuhandeid oma sääste põlema, aga sellest ei lastud end häirida.
Muus osas oleme arutanud piisavalt, ei hakka TSLAt, BTCd jms rohkem lahti võtma. Erinevad vaated ongi turul möllamise võlu. Nii palju siiski märgiks ära, et ühtegi analüütikut, kes mudelitesse ettevõtte oluliste investeeringute väärtust ei arvestaks, ma ette ei kujuta. Kui tahetakse selles bizis püsida, siis tuleb kõik kivid ümber pöörata ja üle kaeda.20 LEGENDKommentaar
-
Ivar Mägi seda haipi üles puhudes kirjutas Äripäeva artiklis, et ta on viimaste nädalatega kokku ostnud ~10 000 aktsiat. Harju Elektri aktsiaraamatu kohaselt on Brackmannil 967 aktsiat, lisaks kahel Ivar Mägi nimelisel kontol 257 + 170 aktsiat. Pump it and dump it
20 LEGENDKommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Teine võimalik tulemus on ka:
Kommentaar
-
Jah. Ise mõtlesin ka, et Tallinna Börsil actionit ei saa, aga Coop on äge praegu. See hoiab portfellis asju plussis, samal ajal kui Ameerikamaal toimuvad mingid huvitavad kõikumised.Kommentaar
-
Millest jutt käib?
Minu poja ülikoolifond teinud poole aastaga 20% tõusu. Sama on olnud paari kolme fondiga, mida lihtsalt huvi pärast jälgin. Pole ju kõige halvem tootlusInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Eesti inimene on ikka tuumausku - Fermi Energia tahtis kaasata Funderbeamis 500k-2M, aga hetkel märgitud juba üle 4M-i.
Ma ikka väga kahtlen, et kas see jaam kunagi ehitatud saab.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar