mul börsil mugav roll jah, mille kaotamist saab lubada teatava hingevaluga. olen üritanud eesmärgistatult läbi tööaastate tekitada situatsiooni, kus negatiivsete stsenaariumite (töö kaotus, haigus või lihtsalt tunne, et tahaks jalad seinale visata) realiseerumise korral saaksin vähemalt 3-4 aastat olemasolevat elustandardit hoida. Senimaani selle eesmärgi saavutamise nimel tööd teinud, kakrass hakkan sihini jõudma. aktsiate osas olen eesmärgina nüüd hoidnud, et tegutsen vahendite eest, mis oleks u 1 aasta elamiskulu. aga seda aktsiates, mis rohkem busto või robusto, mitte difka aktsiad.
aga jah fundamentaalselt nende päevade või kuude jooksul loomulikult midagi ei muutu nende ettevõtete enda osas. pigem on endal tähtis hoida distsipliini, et kaasa jooksma liigutustega ei hakka, sh mugavustsoonist väljas juurde laduma ei hakka languse korral (kuigi see võib olla +ev tegevus puhtalt rahalises vaates) enda seatud eesmärke eirates.
aga jah fundamentaalselt nende päevade või kuude jooksul loomulikult midagi ei muutu nende ettevõtete enda osas. pigem on endal tähtis hoida distsipliini, et kaasa jooksma liigutustega ei hakka, sh mugavustsoonist väljas juurde laduma ei hakka languse korral (kuigi see võib olla +ev tegevus puhtalt rahalises vaates) enda seatud eesmärke eirates.

Kommentaar