Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Investeerimine
Collapse
X
-
-
seda küll. nad lihtsalt noh... scammy vibes ja mitte ainult vibes, eksole. Eesti "too big to fail" teesi kasutades pardal olemine muidugi makes sense.Kommentaar
-
No kui riik samas laenu annab, siis konverteeritakse see ilmselt osalusse ehk aktsiatesse. Et siis reaalselt mu osalus väheneb ja väärtus ka. Ei?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Miks tuleks see aktsiatesse konverteerida? Mingeid lisaaktsiad ju minu teada emiteeritud ei ole. Kui mingit lisaemissiooni ei toimu, siis supp lahjemaks ei lähe.Kommentaar
-
Ei peagi olema midagi emiteeritud. Aktsiad loodaks siis, kui conversion clause rakendub.
Aga antud juhul mingit konverteerimisvõimalust ei olnud minu mäletamist mööda teemaks. Laevad läksid pandiks ja kui midagi viltu läheb, siis pannakse need võla katteks müüki.20 LEGENDKommentaar
-
Einoh, siis toimuks ikkagi ju aktsiakapitali suurendamine. Ja seljuhul poleks enam tegemist laenuga. Ilmselt on Tallinkil piisavalt vara, millega laene tagada.
Ma veidi mõtlesin muud, no sisuliselt on kohustuse ehk laenu konverteerimine kapitaliks võimalik küll, aga siis peaks ikkagi midagi väga pekki minema. Enne ilmselt pikendatakse laenu tähtaega.Kommentaar
-
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar