Keegi teab, kas saab kuskilt onlines vaadata tulemusi?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine
Collapse
X
-
Hommik!
Aga mina rõõmustan Daisy Järva üle, kes oma praguseks hetkeks loendatud 13 häälega on pääsemas Tallinna Linnavolikokku. 2011-nda aasta kultuuripealinna staatust silmas pidades, tuleks nüüd küll abilinnapeakoht turismi valdkonnas luua!
edit: Ksenija üle on ka hea meel. Ükspäeva muideks nägin teda Andreiga Kristiine Keskuses jalutamas.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
jeesus ava oma silmad.Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustKeegi teab, kas saab kuskilt onlines vaadata tulemusi?
delfi, õhtuleht ja muidugi ka vvk.eeAlgselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustKeegi teab, kas saab kuskilt onlines vaadata tulemusi?
Kommentaar
-
No mida on? Panin google otsingusse " Kohalike omavalitsuste volikogu valimiste tulemused " ja vastused tulid vaid IRLi lehelt.Algselt postitas hofnar Vaata postitustjeesus ava oma silmad.
delfi, õhtuleht ja muidugi ka vvk.ee
Ja Õhtulehes küll mingist üpriski väikesest kohast tulemusi ei kajastata või ei oska ma tõesti vaadata.
Kommentaar
-
Et siis enamus arvab, et su eelnev huumor oli väga hea? Sellekohased andmed mul puuduvad. Või on sul kuskil statistika, kus hinnatakse su nalju?Algselt postitas 10 Lopez Saldanasa esindad tänases eestis vähemust. vähemus - tähendab pederast.
PS!Mis puutub valimistesse, siis Tallinna seis loomulikult masendav, kuid eks kesikutest annab pildi purupurjus Priimägi, keda meil kõigil oli võimalus vaadata ETV ekraanilt ja Edgari valijad, purupurjus venelased, kuskil Tallinna bussipeatuses räuskamas, nagu meil Kanal 2 vahendusel oli võimalik näha.
Kommentaar
-
see müstika jahAlgselt postitas Epic Vaata postitustKes need seniilsed Viisitamme valisid? No tõesti, täiesti arulage.
vähemalt tehti Keskile ilusti ära - http://www.vvk.ee/linnades_parnu_linn.html
Kivimägi pani järgmistele oma häältega ära enam kui 5-kordselt.
Kommentaar
-
Olin eile sunnitud seltskonnas kuulama täiesti kõigutamatut ja tõsimeelset seisukohta "tuleb ikka kindlasti tagasi valida praegune linnapea, sest kui mina saatsin talle kirja ja küsisin, millal meie tänav ükskord ära asfalteeritakse, siis järgmisel nädalal oligi kohe asfalteeritud. ta on ikka tegude mees." Jutt siis ühest Eesti väikelinnast. Vastuseks arvamusele, et ega selliseid otsuseid äkki ikkagi volikogu ei tee, leiti, et see ei saa ju mitte olla, sest mina kirjutasin linnapeale, mitte volikogule, ergo... Siis kas ongi nii väga üllatav, et igasugused ennast korda juba võimule nihverdanud ahvid natuke, vabandage väga, juhmima elemendi pealt mingi 500+n häält ikka uuesti kokku rehitsevad.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
Jah, Pärnus on esialgsetel andmetel täpselt 289 inimest, kellega ma luurele läheks.
priimäe klipp koristati ära, siin uus upload: http://www.youtube.com/watch?v=gZaPpruHc0Q
Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar