Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Keegi teab, kas saab kuskilt onlines vaadata tulemusi?

Kommentaar

Kuidas siis ka Eedikul käsi käib? Ma ei viitsi vaadata seda jura, tahaks ainult tulemusi näha.

Kommentaar

Hommik!

Aga mina rõõmustan Daisy Järva üle, kes oma praguseks hetkeks loendatud 13 häälega on pääsemas Tallinna Linnavolikokku. 2011-nda aasta kultuuripealinna staatust silmas pidades, tuleks nüüd küll abilinnapeakoht turismi valdkonnas luua!

edit: Ksenija üle on ka hea meel. Ükspäeva muideks nägin teda Andreiga Kristiine Keskuses jalutamas.
        Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
        "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Masendavad tulemused Tallinnas.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
            jeesus ava oma silmad.
            delfi, õhtuleht ja muidugi ka vvk.ee
            Algselt postitas Iceman
            Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

aamen tallinn

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                  jeesus ava oma silmad.
                  delfi, õhtuleht ja muidugi ka vvk.ee
                  No mida on? Panin google otsingusse " Kohalike omavalitsuste volikogu valimiste tulemused " ja vastused tulid vaid IRLi lehelt.

Ja Õhtulehes küll mingist üpriski väikesest kohast tulemusi ei kajastata või ei oska ma tõesti vaadata.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                    sa esindad tänases eestis vähemust. vähemus - tähendab pederast.
                    Et siis enamus arvab, et su eelnev huumor oli väga hea? Sellekohased andmed mul puuduvad. Või on sul kuskil statistika, kus hinnatakse su nalju?
                    PS!Mis puutub valimistesse, siis Tallinna seis loomulikult masendav, kuid eks kesikutest annab pildi purupurjus Priimägi, keda meil kõigil oli võimalus vaadata ETV ekraanilt ja Edgari valijad, purupurjus venelased, kuskil Tallinna bussipeatuses räuskamas, nagu meil Kanal 2 vahendusel oli võimalik näha.

Kommentaar

Pärast Keskerakonna klippi Kanal 2-st nähes kahtlen ma sügavalt, kas me elame ikka veel iseseisvas Eesti Vabariigis.

Kommentaar

Mõ za tsentrista oooeoooooo oooo...
                        Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Kes need seniilsed Viisitamme valisid? No tõesti, täiesti arulage.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                            Kes need seniilsed Viisitamme valisid? No tõesti, täiesti arulage.
                            see müstika jah

vähemalt tehti Keskile ilusti ära - http://www.vvk.ee/linnades_parnu_linn.html

Kivimägi pani järgmistele oma häältega ära enam kui 5-kordselt.

Kommentaar

Olin eile sunnitud seltskonnas kuulama täiesti kõigutamatut ja tõsimeelset seisukohta "tuleb ikka kindlasti tagasi valida praegune linnapea, sest kui mina saatsin talle kirja ja küsisin, millal meie tänav ükskord ära asfalteeritakse, siis järgmisel nädalal oligi kohe asfalteeritud. ta on ikka tegude mees." Jutt siis ühest Eesti väikelinnast. Vastuseks arvamusele, et ega selliseid otsuseid äkki ikkagi volikogu ei tee, leiti, et see ei saa ju mitte olla, sest mina kirjutasin linnapeale, mitte volikogule, ergo... Siis kas ongi nii väga üllatav, et igasugused ennast korda juba võimule nihverdanud ahvid natuke, vabandage väga, juhmima elemendi pealt mingi 500+n häält ikka uuesti kokku rehitsevad.
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                                see müstika jah

vähemalt tehti Keskile ilusti ära - http://www.vvk.ee/linnades_parnu_linn.html

Jah, Pärnus on esialgsetel andmetel täpselt 289 inimest, kellega ma luurele läheks.

priimäe klipp koristati ära, siin uus upload: http://www.youtube.com/watch?v=gZaPpruHc0Q
                                Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Working...
                                X