Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine\'

Algselt postitas rohelineKonn
    toetamaks uute ja seksikate lahenduste loomist, käisin just nüüdsama e-hääletamas. väga popp ja mitte põrmugi pidulik.
    klikkasin ka ära.
    pärast võtsin pidulikkuse tekitamiseks kerge hennessy.

Kommentaar

Algselt postitas zaz

KAs Jyrka elab siis Haaberstis???
      Õismäe niggas represent!

Kommentaar

oh hoidku, kuidas ma naersin, kui uudistest Ansipi avalikku/salajast e-haaletusest klipp oli,
        kiivalt klaviatuuri varjates nagu kartes, et tema pealt spikerdatakse, sisestas pin-e,

Etkari-sugune kasutab seda enda huvides veel k6ige rohkem, arvan, mutikestele id-kaardi lugeri teenust pakkudes (s6nades on vastu muidugi, kardab, et h22l \"kaob kuhugi\")

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas rohelineKonn
        toetamaks uute ja seksikate lahenduste loomist, käisin just nüüdsama e-hääletamas. väga popp ja mitte põrmugi pidulik.
        klikkasin ka ära.
        pärast võtsin pidulikkuse tekitamiseks kerge hennessy.
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Kas ma nägin valesti või on üks Keskerakonna reklaamikangelasi sellegi foorumi ja Eesti jalgpallifänluse tuntud isik?

Edit: Vastata võib ka privas.
          Ei näinud valesti. On küll jah. Aga ainult kaine peaga. Muidu on suht normaalne.
          Cerveza.

Kommentaar

Algselt postitas shepard

Algselt postitas Martin

Kas ma nägin valesti või on üks Keskerakonna reklaamikangelasi sellegi foorumi ja Eesti jalgpallifänluse tuntud isik?

Ei näinud valesti. On küll jah. Aga ainult kaine peaga. Muidu on suht normaalne.
            Kas tõesti Sen on etkarjuugend?
            Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Aga Kaupo Reede tundub tõesti vahva kuju! :P Täna leidisn postkastist tema signatuuriga garantiikirja ja puha
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas Stinger

Algselt postitas shepard

Algselt postitas Martin

Kas tõesti Sen on etkarjuugend?
                Ütleme nii, et suu jäi ikka väga ammuli seda reklaami vaadates
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Stuudisse saabudes hakkas Savisaar aga kohe hädaldama. „Tõmba koomale,” nähvas ta Tõnis Lukasele. Too tõmbabki tooli sõnakuulelikult eest ära.

Saatejuht Aarne Rannamäe uurib Savisaarelt, miks viimane ainsana ei kanna erakonna märki revääril. „Tal on kohuke!” piiksatab Veskimägi. Savisaar naljaga kaasa ei lähe.

Oleks teadnud, et Andrus Kivirähk on ka Valimisstuudio stsenaariumi autor, oleks vahest ka telku ette end sättinud.. Koomikud.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

Stuudisse saabudes hakkas Savisaar aga kohe hädaldama. „Tõmba koomale,” nähvas ta Tõnis Lukasele. Too tõmbabki tooli sõnakuulelikult eest ära.

Saatejuht Aarne Rannamäe uurib Savisaarelt, miks viimane ainsana ei kanna erakonna märki revääril. „Tal on kohuke!” piiksatab Veskimägi. Savisaar naljaga kaasa ei lähe.

Oleks teadnud, et Andrus Kivirähk on ka Valimisstuudio stsenaariumi autor, oleks vahest ka telku ette end sättinud.. Koomikud.
                    Ma natukene vaatasin seda saadet.Päris lahe oli vaadata kuidas kõik Savisaart materdasid ja ega Savipäts midagi asjalikku ei rääkinud.Küsimustele vastas enamasti küsimusega või siis a la meie tegime nii,aga vaadake mis teie teete.

Bla bla bla ...
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Et vaatasin Eesti mängu satilt otse, võtsin stuudio linti. Peab kunagi vaatama, kui aega leian. Retoorikakool.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Et vaatasin Eesti mängu satilt otse, võtsin stuudio linti. Peab kunagi vaatama, kui aega leian. Retoorikakool.
                        Ära näe vaeva. Savisaar sai muidugi kenasti hakkama nagu alati, aga Ansip ja Reiljan tekitavad küll üksnes piinlikkust. Veskimägi ja Padar vähemalt üritasid midagi, aga kunni nendesugused muidugi ka ei kõiguta.
                        Selle poole tunnikese jooksul mida mina vaatasin ei räägitud kohaliku tasandi poliitikast sõnagi.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Tere. Tuletan siis meelde, et täna on valimised! Kõik valima!

Mina lähen valima. Aga sina?
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Jõudsin siis eile ka lõpuks tagasi ja võtaks sõna sel teemal.
                            Ise seda reklaami pole näinud ja ei tahagi näha ning ilmselt ei näegi sest enam seda paska ei näidata. Filmistuudio tegi mulle pakkumise ja võtsin selle vastu sest rahast ei ütle ma kunagi ära olgu siis tegu keskerakonna või kellega iganes. Arvan et 15 min eest 4000 on normaalne summa. Vaielge vastu kui soovite.
                            Selle rahaga sain käia Bratislavas koondist toetamas, mis pole ju paha.
                            Valimas käisin juba enne Bratislavasse sõitu ja valik oli loomulikult mu õemees kes kandideerib reformis. Riigikogu valimistel valisin respublika ja tänu sellele sain kaasa aidata meie staadioni valmimisel.
                            Nüüd on siis antud põhjalik aruanne sel teemal.

Ja kõik valima kes pole veel käinud!

Kommentaar

NELISADA KOLKEND KAHEKSA!

Kommentaar

Hää meelega läheks valima, aga Keilas tundub see liiga mõttetu. Reformierakond on siin võimul olnud 10 aastat ja see, et nad uuesti võimule saavad on peaaegu 100% kindel. Ja ise valiks kah Reformierakonna, kuna nende eestvedamisel on Keilasse tulnud ujula ja teed on korras ja lauluväljak on korras ja teed on kah enam-vähem ning võimule tulles lubasid uue kooli ehitada ja Keila staadioni korda teha... vot sellised lood.

Kommentaar

Working...
                                X