esialgu puhkan sellest. sõbraga vaatasime 5 korda järjest ja ikka ei saanud küll. ma mõistan, et ta võib olla õppejõuna vägagi huvitav.(ehk) aga selline inimene... korralik moll ja uriinihais. muud ei midagi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine
Collapse
X
-
Ja nii ongi. Kokku 15 häält ja olemegi volikogus. Kes usub, et ta selle tulemuse järgmisel valimistel ületada suudaks, siis aga palun .. www.keskerakond.ee/erakond/tule-meiegaAlgselt postitas jazzjansa Vaata postitustHommik!
Aga mina rõõmustan Daisy Järva üle, kes oma praguseks hetkeks loendatud 13 häälega on pääsemas Tallinna Linnavolikokku. 2011-nda aasta kultuuripealinna staatust silmas pidades, tuleks nüüd küll abilinnapeakoht turismi valdkonnas luua!
Paldiskis ei pääsenud ka häältearvult keegi Möldrile ligilähedalegi. Asmeri poiss ei pääsenud sootuks volikokku.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Kas kohe nii hull on olukord?Algselt postitas Gallacher Vaata postitustOeh, raisk: veel edasi aastaid kesikute all.
Kas keegi oskab öelda, mis formaalsusi peab õiendama, et end Tallinnast välja kirjutada- mul on maakoht ühes Harjumaa vallas, tahaks end kesikute bande alt sinna sisse kirjutada?
Kommentaar
-
Elan Tartus ja siin on tõesti mõnus olla. Aga see selleks. Laiemalt mõeldes on tõesti see kurb, et teised erakonnad ei mõtle lihtsalt nn. veneajusuunaga inimeste peale. Neile ei pöörata piisavalt tähelepanu. Ja see tekitabki selle jama. Kuna neil haridust tihti pole kulbiga antud,siis Edgari lubadus - et annan kardulase ja tõstame aga pensioni ja kui külm on, toome vihmametsadest puid ka juurde - kahjuks toimib.Algselt postitas BCfey Vaata postitustTulge kõik Tartusse elama!
Koolis jagas keskerakonna miski kanditaat tüdrukutele roose.. Milleks? Zest, et vali mind? Geniaalne? Miks meestele midagi ei antud?
Näitab lihtsalt lollust...
Kurb ongi see, et näiteks Viljandi või Tartu või mis iganes linnakodanik peab pealt vaatama, kuidas meie pealinna juhivad jorsid, kes ei hooli ei viisakatest tavadest, liikluseeskirjadest ega ka millestki muust, mis neid ei torgi. Loobitakse vastaseid julkadega ja see toimib, sest ajudeta valija valib ju just seda, mida telekast kõige rohkem näidatakse. Olgu selleks Chillit Bang või Edgar Savisaar. JustGoForIt.
Kommentaar
-
Saabusin just keskide valimispeolt (pärast panen ka meeleolukad videod üles), aga parim hetk oli see, kui kankaani tantsind piigad Savisaarele sülle kargasid ja talle seelikut üle pea heitsid, siis korraga sai Savka maruvihaseks ja tõukas käte ja jalgadega piigad minema. Kankaan läbi, kutsus Savka peojuhi Riho Rõõmuse enda juurde ja sõimas läbi, Rõõmus jäi hetkega kõvasti kurvemaks. Aga pidu oli väga slaavilik, palju oli kuulda vene keelt, lauldi nii 50-50 keeltes. Samas oli väga lõbus.
Side lõpp.
Kommentaar
-
Minu nägemus asjast:
Nimelt rääkisin täna mõnegi noorega, kas nad käisid valimas ja nad vastasid umbes nii, et ma olen Tartusse sisse kirjutatud ja õpin Tallinnas, seega ei saa valida(tema sõbrannal oli sama lugu)...paar tüdrukut mainisid, et nad ei jälgi poliitikat ja sellepärast ei käinud valimas.
Ma ei teinud küll väga statistikat aga nii asjadesse suhtutakse.
Mutikeste jaoks on aga see päev nagu aamen kirikus, panevad natuke kenamad riided selga ja sõidavad bussiga paar peatust edasti kohalikku valimisjaoskonda ja ma arvan, et sealt tuli ka keskerakonna suur ülekaal.
kahju.
Kommentaar
-
On lootust, et asjad kunagi paremaks lähevad?Algselt postitas vincent Vaata postitustOlin eile sunnitud seltskonnas kuulama täiesti kõigutamatut ja tõsimeelset seisukohta "tuleb ikka kindlasti tagasi valida praegune linnapea, sest kui mina saatsin talle kirja ja küsisin, millal meie tänav ükskord ära asfalteeritakse, siis järgmisel nädalal oligi kohe asfalteeritud. ta on ikka tegude mees." Jutt siis ühest Eesti väikelinnast. Vastuseks arvamusele, et ega selliseid otsuseid äkki ikkagi volikogu ei tee, leiti, et see ei saa ju mitte olla, sest mina kirjutasin linnapeale, mitte volikogule, ergo... Siis kas ongi nii väga üllatav, et igasugused ennast korda juba võimule nihverdanud ahvid natuke, vabandage väga, juhmima elemendi pealt mingi 500+n häält ikka uuesti kokku rehitsevad.
Näiteks seletas üks tädike mulle kungi, et tegelikult keskerakond on parim hoolivaim jne ja koik, mis meedias nende kohta kirjutatakse on teiste erakondade laim ja vot just nemad ei lange nii madalale, et teisi mudaga üle kallata. Vot nii...
Kommentaar
-
Netist oleks saanud hääletada ju, ei pea kohale sõitma. Ja eelhääletused on kah olemas.Algselt postitas jooseps Vaata postitustMinu nägemus asjast:
Nimelt rääkisin täna mõnegi noorega, kas nad käisid valimas ja nad vastasid umbes nii, et ma olen Tartusse sisse kirjutatud ja õpin Tallinnas, seega ei saa valida(tema sõbrannal oli sama lugu)...paar tüdrukut mainisid, et nad ei jälgi poliitikat ja sellepärast ei käinud valimas.
Ma ei teinud küll väga statistikat aga nii asjadesse suhtutakse.
Mutikeste jaoks on aga see päev nagu aamen kirikus, panevad natuke kenamad riided selga ja sõidavad bussiga paar peatust edasti kohalikku valimisjaoskonda ja ma arvan, et sealt tuli ka keskerakonna suur ülekaal.
kahju.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Njah, parem hilja kui mitte kunagi...
Kuna olen valija maakohas, siis loomulikult sai hääletatud valimisliidu ja sugulase poolt. Saab jätkata opositsioonis, nagu VVK kodulehelt nägin. Parteinimekirjad (kesk ja sotsid) ei saanud kumbki sisse.
Valimas käisin olude sunnil eelhääletusel, õnneks oli oidu teha seda esmaspäeval, kui ilm veel enam-vähem oli, ja väljaspool oma valimispiirkonda.
Üldiselt vist kippuski nii olema, et enamasti jäid vanad olijad võimule?Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar