Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kohaliku omavalitsuse volikogude valimine\'

Kohukestele järgneb uus ja hullem skandaal.
    Kotleti oma.

(millegipärast läks pilt allkirja juurde - vaadake sinna)-
    memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Algselt postitas sosku

Kesk võimul, kohukese bisnes õitseb
      2 nädalat peale valmisiste lõppu lõpetatakse ka k-kohukeste tootmine. olen enam kui kindel

Kommentaar

http://www.postimees.ee/valimised/
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

http://www.postimees.ee/valimised/
          Tänks! Täitsa huvitav asjandus.
          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Kohukesi ei müüda ju suurtes kaubanduskeskustes. ei maksa savisaare juttu igasuguse edukuse ja asjade kohta uskuda. Mailis Reps pidavat ka ilgelt hea haridusminister olema...

Kommentaar

Vastus teemale \'Kohaliku omavalitsuse vo

Kas ma nägin valesti või on üks Keskerakonna reklaamikangelasi sellegi foorumi ja Eesti jalgpallifänluse tuntud isik?

Edit: Vastata võib ka privas.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

teadup2rast kutsutakse kohukeseks inimenest, kellel on tumedad juuksed, ent blondiini m6istus...
                kui h2rra savisaar leiab, et ta peab enne valimisi rahvale kuulutama oma blondiinilikust, siis lasku k2ia....
                minuarust n2eb see mehike seal kohukese paberil kohutavalt edgari moodi v2lja.

ja plakatid on paigutatud kah t2pselt 6igesse kohta, prygikastidele.... kui linnakodanikele ei meeldi, siis saab nad ilusti maha rebida ja 2ra visata!!!
                jalgpall pole elu, vaid suur osa me elust !!!

Kommentaar

Algselt postitas salmer

ja plakatid on paigutatud kah t2pselt 6igesse kohta, prygikastidele.... kui linnakodanikele ei meeldi, siis saab nad ilusti maha rebida ja 2ra visata!!!
                  Ei prooviks. Nädala algusepoole oli uudis, kus politsei pidas kinni kaks tegelast, kes kuskil Mustamäel öösel purjuspäi neid plakateid maha rebisid. Ilmselt said mingi laksu a la huligaansus või avaliku korra rikkumine...
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

Kas ma olen ainuke, kellele Palts koju helistas ja ütles, et ma pean Kaupo Reede poolt valima?

Kommentaar

Algselt postitas Martin
                      Kas ma nägin valesti või on üks Keskerakonna reklaamikangelasi sellegi foorumi ja Eesti jalgpallifänluse tuntud isik?
                      Sattusin ka ise vilksamisi nägema. Pikast puust rääkis Kuhu me niimoodi jõuame?

Kommentaar

Ma olen enam kui kindel, et tegu on tolle tuntud isiku teisikuga. Või samas...olen juba paar aastat mõtelnud, et kas kunagisel reklaamitegemise üritusel lipsu ja ülikonda kandnud ning harjumatult kaine olnud härra pole mitte too sama kodanik nimega S.....

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Kas ma olen ainuke, kellele Palts koju helistas ja ütles, et ma pean Kaupo Reede poolt valima?
                          KAs Jyrka elab siis Haaberstis???
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas Tembu
                            Ma olen enam kui kindel, et tegu on tolle tuntud isiku teisikuga. Või samas..
                            Kõnealuse ärra nick msn-s mõned ajad tagasi lubab arvata, et ta on tõesti oma hinge etkarile müünud. :P
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kes see on? Valgustage meid!!!
                              It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Vastus teemale \'Kohaliku omavalitsuse vo

toetamaks uute ja seksikate lahenduste loomist, käisin just nüüdsama e-hääletamas. väga popp ja mitte põrmugi pidulik.
                                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
                                X