Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vihatuim klubi ja maa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Vihatuim klubi ja maa\'

Algselt postitas peremees

Ma VIHKAn TäIeGa Real Madridi.....ajaa...naljakas on öölda ju Raha Madridi...oi nyyd panin pirni.........madrid mingi staare ostavad ja mingi eriti odav malts klubi ikkka ronaldo ja zidän seal mingi hale bex ka ja figo
    Mina arvan ka nii!
    Ronaldo - ma ei salli, et ta nii palju väravaid lööb ja nii pärjatud on. Mõttetu mees, sai vigastada ja nüüd tuli tagasi. Mängida ei oska üldse. Need kolmkümmend väravat hooajal on puhas pettus. Zidane, Figo, Beckham ja Raul (vahel ka Salgado) on pandud mängima ainult Ronaldo heaks. Nad ei tohi ise väravale peale lööma, vaid pevad Ronaldole söötma!!!
    Zidane - kiilakas ju, ihihihihihi.
    Figo - kukub pikali ju. Crapman on etem, sest tema ei kuku. Ta lihtsalt tsenderdab.
    Raul - Ei oska ka mängida. Ma pole teda värava lööjate nimekirjas ammu näinud. Ta ei tee platsil midagi vist. Väravad ju loevad ainult.

Üldiselt kahju inimestest, kes Reali vihkavad hambad ristis. Teisalt on tore ise klubi toetada ja rõõmustada vahel hämmastama paneva mängu üle. Kahjuks viimane hooaeg polnud just särav (tänud järjekordselt Inglismaalt tulnud mehele...), kuid eelmiselt pole meile vastast olnud. Ajal, mil meid Harlem Globetrottersiks kutsuti mängiti Universumi parimat jalgpalli. Arsenali mängud mudaliigas ei küündinud sinna lähedalegi. Ja meie tegime seda Meistrite Liigas! Kahjuks ei ole sellest meeskonnast veel tippu kätte saadud. Seda osalt nõrga treeneri ja põikpäise presidendi tõttu. Zidane ja Figo ring hakkab läbi saama. Kahjuks just siis, kui nende tagala on kindlustatud. Mõelge, milline meeskond see oleks, kui Ronaldol poleks seda vigastust olnud, kui Zidane ja Figo oleksid 28 ning nende taga oleks Helguera-ükskõik kes, peale Crapmani ning Samuel-mingine enamvähem keskkaitsja (enesekindel Pavon käiks kah). Aga kahjuks pole nii. Aga sellegi poolest ei küündi keegi lähiajal 9 ML tiitli lähedalegi. Ja seda ei saa meilt keegi ära võtta!

Vihake edasi Real Madridi, mind ja kõike sellega seonduvat. Meie võimuses pole teha midagi, et seda parandada. Hoopis teil on see võimalus.

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Devil

ja milanis rikub sheva kõik ära, kuna ta on tasemel ja osav ründaja?
      kui sa mulle selle küsimuse esitasid, siis esiteks Milani vastu ei ole mul küll midagi. ja selle Ukraina ründaja vastu samuti mitte. põhiline et Seedorf ja Stam seal mängivad.
      nooh yldiselt oli see vihkajatele mõeldud ja eelkõige saarile/ele

vihata pole vaja yleyldse, parem mõnitage niisama

Kommentaar

vihkamine on nagu päris võimas emotsioon, ei ole väga kasulik seda pikalt enda sees hoida. Mind huvitab kuidas teist keegi oma viha konkreetse klubi vastu välja valab?
        Kas peksate kedagi, või midagi... kirjutate anunüümkirju, sodite plangule....noh andke teada

Kommentaar

Algselt postitas runno

vihkamine on nagu päris võimas emotsioon, ei ole väga kasulik seda pikalt enda sees hoida. Mind huvitab kuidas teist keegi oma viha konkreetse klubi vastu välja valab?
          Kas peksate kedagi, või midagi... kirjutate anunüümkirju, sodite plangule....noh andke teada
          ma käin igal suvel tööl ja seal teenitud raha eest ostan reali särke ning panen need ükshaaval tartu raekoja platsis põlema. kas tõesti pole keegi mind näinud?
          ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Robinho

Aga sellegi poolest ei küündi keegi lähiajal 9 ML tiitli lähedalegi. Ja seda ei saa meilt keegi ära võtta!
            Milan on sellele arvule ju väga lähedal. Pole te midagi nii vahvad ja toredad.
            Ma võin kah oleksitada, et van Basten oleks võind kauem mängida.

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas runno

ma käin igal suvel tööl ja seal teenitud raha eest ostan reali särke ning panen need ükshaaval tartu raekoja platsis põlema. kas tõesti pole keegi mind näinud?
              Nägin küll. Õnneks meeshoorad suve jooksul üle 200.- ei teeni ning piraatsärkide põletamise vastu pole mul midagi. Sa võid isegi medali saada piraatlusega võitlemise eest.

Kommentaar

nn gigolod teenivad kjenasti rohkem, kui nende naissoost ametikaaslased. Ära nyyd kadesta, et teised saavad normaalset tööd teha ja sina pead oma isa hoorama(teema autod).

Kommentaar

Algselt postitas Robinho

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas runno

Nägin küll. Õnneks meeshoorad suve jooksul üle 200.- ei teeni ning piraatsärkide põletamise vastu pole mul midagi. Sa võid isegi medali saada piraatlusega võitlemise eest.
                  kle Robert ega kõik ei tee seda tööd mis sina...mul oli hoopis kergem töö(sulle assile ei hakka rääkima). ja ega ma mingi tropp ei ole, et teen endale sellist häbi ja ostan poest reali särgi.
                  ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Devil

nn gigolod teenivad kjenasti rohkem, kui nende naissoost ametikaaslased. Ära nyyd kadesta, et teised saavad normaalset tööd teha ja sina pead oma isa hoorama(teema autod).
                    Nali naljaks, kuid see pole enam naljakas. Hoorama all mõtlesin seda, et olen iga suvi tema heaks kõvasti tööd teinud. Seda mitte selle tähenduses, et ma Hughesi ametit peaksin, vaid, et olen ehitanud ja muid mölle teinud.

Kommentaar

Algselt postitas Robinho
                      Ajal, mil meid Harlem Globetrottersiks kutsuti mängiti Universumi parimat jalgpalli. Arsenali mängud mudaliigas ei küündinud sinna lähedalegi. Ja meie tegime seda Meistrite Liigas!
                      Andesta mu rumalus, kuid kas universumi mõiste siin veidi ülepingutatud pole? Noh, ma näiteks arvan, et rohelised mehikesed seal 7 maa ja mere taga mängivad kindlasti paremini. Ahjaa, väike täpsustus. Mudaliiga = Inglise liiga?

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Robinho
                        Ajal, mil meid Harlem Globetrottersiks kutsuti mängiti Universumi parimat jalgpalli. Arsenali mängud mudaliigas ei küündinud sinna lähedalegi. Ja meie tegime seda Meistrite Liigas!
                        Andesta mu rumalus, kuid kas universumi mõiste siin veidi ülepingutatud pole? Noh, ma näiteks arvan, et rohelised mehikesed seal 7 maa ja mere taga mängivad kindlasti paremini. Ahjaa, väike täpsustus. Mudaliiga = Inglise liiga?
                        Ole vait SW, sa oled nii loll ju. Teil pole Ronaldot ju. Isegi seda väikest na pole. Na. Auka! Ja Inglismaa liiga pole ju isegi liiga nime väärt. Mingi Ship. Hohohoo. Laev na. La Liga all the way! R3! R9! R18! Na.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

...ja ega ma mingi tropp ei ole...
                          vaidlen vastu!

Kommentaar

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Totti

Algselt postitas Hughes
                            Klubid: Roma**
                            Kui tohib küsida, mispärast sa Romat vihkad?
                            ma pooldan ja vihkan meeskondi põhiliselt mängijate pärast. ma ei leia Roma´s ühtegi sümpaatset mängijat ja isegi kui leiaks, siis see värdjas Totti rikub terve meeskonna ära.

GLORYHUNTER!!! värdjas.
                            Mis sai su suve algul väga suurest lemmikust Middlesbrough\'st? Et kui Melchiot ja Hasselbaink läksid sinna muutus see klubi ka vihatuimaks we?
                            Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

yea, Reali fännid teevad oma klubile au.
                              Nüüd tundub Madriid kohe palju sümpaatsem
                              Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

Algselt postitas Totti

Algselt postitas Hughes

Algselt postitas Totti

Algselt postitas Hughes
                                Klubid: Roma**
                                Kui tohib küsida, mispärast sa Romat vihkad?
                                ma pooldan ja vihkan meeskondi põhiliselt mängijate pärast. ma ei leia Roma´s ühtegi sümpaatset mängijat ja isegi kui leiaks, siis see värdjas Totti rikub terve meeskonna ära.

GLORYHUNTER!!! värdjas.
                                Mis sai su suve algul väga suurest lemmikust Middlesbrough\'st? Et kui Melchiot ja Hasselbaink läksid sinna muutus see klubi ka vihatuimaks we?

mis asja kukk? näita kus kohas ma olen öelnud, et Boro on mu SUUR LEMMIK ja kus kohas olen öelnud, et Melchioti ja Hasselbainki siirdumise tõttu ta enam mu SUUR LEMMIK ei ole?
                                ½121½

Kommentaar

Working...
                                X