Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kõiki ma ka nii kategooriliselt ei vihka, osad on lihtsalt ebasümpaatsed. Raith Rovers aitas mingil aastal liigaseisu \"solkida\"(täpselt enam ei mäleta, ent selle nimega seostusid üpris negatiivsed mälestused). Lohutuseks niipalju, et \"valge nimekiri\" tuleks ehk pikem.
Noh , mis meeskonnad mulle ei meeldi. kohe ütlen Muncester United samuti staaride kodu Madriidi Real. Miks , kuna nende klubide taga on summad, nad on kommertsklubid. Nad meenutavad muusika maailma popstaare nagu Britney Spears ja
co, kui tuua muusikaga paraleele. Samuti toon paraleele veel muusikast David
Bechammmi ( valesti kirjutatud, kuna ta vääris seda) prototüüp oleks muusikas Enrice
Iglesias. Mulle küll selline muusika artistid ei meeldi samuti nagu minu poolt nimetatud klubid.
Originally posted by bomb
Noh , mis meeskonnad mulle ei meeldi. kohe ütlen Muncester United samuti staaride kodu Madriidi Real. Miks , kuna nende klubide taga on summad, nad on kommertsklubid. Nad meenutavad muusika maailma popstaare nagu Britney Spears ja
co, kui tuua muusikaga paraleele.
Palun ära võrdle Real Madridi allakäinud popstaari Britney Spearsiga
Originally posted by bomb
Samuti toon paraleele veel muusikast David
Bechammmi ( valesti kirjutatud, kuna ta vääris seda) prototüüp oleks muusikas Enrice
Iglesias. Mulle küll selline muusika artistid ei meeldi samuti nagu minu poolt nimetatud klubid.
Kas Enrique Iglesias vääris ka oma nime valesti kirjutamist?
Üleüldse mis on muusikal pistmist jalgpalliga
Originally posted by Loca
Üleüldse mis on muusikal pistmist jalgpalliga
Now that\'s a whole different subject!
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar