Algselt postitas BeHappy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vihatuim klubi ja maa
Collapse
X
-
teema pealkiri on küll selline, aga ma usun et enamus kirjutavad klubid mis ei meeldi neile. selleks et midagi või kedagi vihata peab olema tõsine põhjus või ise pisut peetusegaAlgselt postitas norsk Vaata postitustMulle ka enamasti ei meeldi, aga siin käib jutt vihkamisest...
AILTON
Kommentaar
-
ballack, mis jama sul nende portugaallaste ja brasiillastega on?Algselt postitas ballackSee foorum on ilmselgelt vale sinu jaoks. Palun koli kuhugi kus Eestist ei räägita, vaid räägitakse Portugalist, Brasiiliast või mis iganes koondisest sulle meeldib. Kui kodumaad vihata siis palun tõmba uttu isegi Eestist mitte ainult siit foorumist. Reetur!Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Teema üldnimetus on "Vihatum maa ja riik".Ma ei ole sõnakestki öeld,et mu VIHKAN eestit,ta lihtsalt ei meeldi mulle oma mängustiililt.Algselt postitas norsk Vaata postitustMulle ka enamasti ei meeldi, aga siin käib jutt vihkamisest...i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Kuid kui sa Eesti siia postitasid, siis me võime pealkirja järgi järeldada et sa meie rahvuskoondist ju vihkad!Algselt postitas BeHappy Vaata postitustTeema üldnimetus on "Vihatum maa ja riik".Ma ei ole sõnakestki öeld,et mu VIHKAN eestit,ta lihtsalt ei meeldi mulle oma mängustiililt.
Kommentaar
-
Teema pealkiri ongi Millist riiki sa ei vihka aga nende mängustiil ei meeldi.Algselt postitas BeHappy Vaata postitustTeema üldnimetus on "Vihatum maa ja riik".Ma ei ole sõnakestki öeld,et mu VIHKAN eestit,ta lihtsalt ei meeldi mulle oma mängustiililt.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Me saame ju vahest peksa ...Algselt postitas Mask Vaata postitustMa vahest vihkan ka Eesti koondist siis, kui nad peksa saavad.
Keegi võiks hääled kokku lugeda.
Kommentaar
-
Ma tegin naljaAlgselt postitas Jasper Vaata postitustMe saame ju vahest peksa ...
Keegi võiks hääled kokku lugeda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar