Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vihatuim klubi ja maa
Collapse
X
-
Täitsa lõbus.Algselt postitas Epic Vaata postitustMulle ei meeldi Prantsusmaa koondis kuna WC98 finaalis võitsid nad Brasiiliat ja EURO2000 finaalis Itaaliat (eriti julmal moel
)Aga näiteks mõned Prantsusmaa koondise mängijad mulle meeldivad Djibril Cisse, Silvestre, Thuram ... Ühtegi klubi/maad ma ei vihka, lihtsalt mõned ei meeldi... 
Kommentaar
-
Hea, et sa vähemalt ei vihka.Algselt postitas Epic Vaata postitustTäitsa lõbus.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas BeHappy Vaata postitustEeesti Ja Inglismaaaa Ja Saksamaaaa.
Floooora
vale foorum pole vä?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Ma pakuks, et see:Algselt postitas BeHappy Vaata postitustNo mis sind nüüd häiris?
Algselt postitas BeHappy Vaata postitustEeestiWhich ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustMa pakuks, et see:
No tehke mis tahate.kasvõi tao mu ilus nägu koledaks,aga tõesti,oma kodumaa koondise mäng mulle ei meeldi,kole
Aga mis ühiskonnna korraldus meil valitseb?..demokraatia?.jah see sama.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Ime võmpsiAlgselt postitas BeHappy Vaata postitustNo tehke mis tahate.kasvõi tao mu ilus nägu koledaks,aga tõesti,oma kodumaa koondise mäng mulle ei meeldi,kole
Aga mis ühiskonnna korraldus meil valitseb?..demokraatia?.jah see sama.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar