Konkreetse näitena on sinu jaoks kummastav võrrelda Ithaka lauluhäält Kene omaga? Absoluutväite vastu ma siin välja astusingi. Su kulla kallis sõbrake nimetas Ithaka laulu KONKURENTSITULT(tunduvalt suurem ja tugevam absoluutsus, kui mõni minu oma) kõige kehvemaks. Need sinu ja siis kellegi Danneri v (Mõnuagendi) tisside ja piltide/käsitöö teema tabavuse osas ma vaidlema ei hakkaks. Küll väita, et laulja, kes pole ise helilooja pole kunstnik vaid käsitööline on...? Me ei räägi hetkel mingist ühehooaja liblikast, tegemist siiski tuntud ja pikaajalise lauljaga, kelle laulmisoskuses pole seni asjatundajad minu teada kahelnud. Paranda , kui eksin. Noo see väide tundus mulle alguses naljana, nüüd selgub, et härrad on piisavalt kompetentsed kedagi liigitama kunstnikeks ja niisama käsitöölisteks ja realauljateks. Mis puutub sellesse, et sinu arvates olid kõik finaalis osalejad muusikaliselt kõrgtasemel ja ilusti helistikus ja viisipidavad? Kuidas ma peaks seda sulle tõestama?
See inimese enda kõrvades kinni. Ja sellist seisukohta ma saan tõesti ainult subjektiivselt avaldada. Täpselt nagu ka sinu vastupidine väide on subjektiivne. Lihtsalt see, et sinu meelest pidasid kõik väga hästi viisi pole iseenesest veel kinnitust või tõestust saanud fakt.

Kommentaar