Venemaalt 0. mida mida mida??
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eurovisioon
Collapse
X
-
Algselt postitas -thierry-kui kesa korraks üle tšekib, siis saame põhjalikumagi statistikaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Roosaelevant Vaata postitustüks miinus veel - nais saatejuht võiks olla veidi kenam. kehaehitus sama, mis arnoldil nooruspäevil.
isegi vein ei ole seda ära arvamust muutnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKas see tädi mitte koos Märt Avandiga eelmise aasta lõpus Euroopa filmiauhindade jagamisi ei juhtinud. Seda siis Tallinnas.
Kommentaar
-
No sellel naabritele punktide andmisel on ka üks loogiline seletus. Naabrite maitsed kippuvad üldjuhul ühtima. Kui tahate statistikat teha, siis vaadake läbi sellise prisma, et nagu kuidas ta võrreldes teistega sai.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustNo midaaaa? Azerid omg. Peaasi, et konnad ei võitnud oma ooperipasaga. Ei mahu kohe üldse pähe, et kuidas siis meie laul nii põrus kui 10 hulka pakkusid enam-vähem kõik.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Mis oli Eesti laulus nii halba, et eelviimane koht,sama asi ka Soomega, ainult et natuke kõrgemal ? Kuidagi kahtlaselt jagunesid minu arvates need punktid, aga see on minu arvamus ainult. Hea laul on see, mille viis ja osad sõnad jäävad kohe meelde, aga sellest võiduloost ei tea ma mitte midagi(lugu olen 2 korda kuulanud) nii et jah, selle aasta eurovisioon jääb ikka kahtlaseks.Hala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas -SharK- Vaata postitustVenemaalt 0. mida mida mida??Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustno peagu igal aastal keegi pakub,et eesti võidab aga tegemist ei ole ammu enam lauluvõistlusega
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar