Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eurovisioon
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Ungari ei osale järgmise aasta Eurovisioni lauluvõistlusel ja spekuleeritakse, et see otsus langetati, sest üritus on „liiga gei” riigi rahvuskonservatiivse valitsuse ja avalik-õigusliku meedia juhtide jaoks.
Viktor Orban FTW
Ma pakun, et kahe nädala jooksul tuleb säärane avaldus ka meie teatud valitsuse osapoole suust.Kommentaar
-
Täitsa nõus, v.a. see geipool. Lihtsalt pointless üritus.https://www.delfi.ee/news/paevauudis...vPN0Q4J1xNnh-o
Viktor Orban FTW
Ma pakun, et kahe nädala jooksul tuleb säärane avaldus ka meie teatud valitsuse osapoole suust.Kommentaar
-
Pointless muidugi ja mitte üldse vihkamise või pahatahtlikusena, aga ega see Eurovisioon reaalselt seal kohapeal on ju üks korralik Vikerkaare pidu. Seega viisakalt öeldes, et see üritus on liiga gei ei tohiks küll kellelegi solvavana kõlada.Kommentaar
-
Ma Stockholmis küll mõned aastad tagasi märkasin LGBT teemat suht palju ning minumeelest oli see teatud inimgruppidele seal kohati palju olulisem kui lauluvõistlus ise. Lihtsalt inimlikuse ja tolerantsi kohapealt on muidugi suht perses, et kogu riik lõigatakse lauluvõistlusest ära, sest keegi arvab, et see on liiga gei.Kommentaar
-
Mul ei ole midagi ürituse vastu, endiselt, aga kuidas see peaks rahvusringhäälingu asi olema? "lauluvõistlus" ja värk.Kommentaar
-
Kommentaar
-
No aga miks õhtuleht teevee või keda iganes sa esindad, koostõõs teiste Euroopa kollaste lehtedega oma lauluvõistlust ei tee? Äkki õnnestub populaarsemaks saada? Eurovisioon on EBU poolt loodud ja nemad seda teile üle ei anna.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar