Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Eurovisioon

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Nasfal
    Eesti koondislane
    • Aug 2011
    • 6995

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    7. Arusaamine, et hoolimata kõigist viledest ja kelladest, siis oleks Eesti kandidaatlauludest finaali saanud ainult heal juhul Jüri Pootsmann. Siis ka ilmselt sinna allaotsa.
    Kuule ma saan aru, et Sansibar ja tuksi keerati, aga lõpeta nüüd see joomine ära. Küll asi laheneb.

Kommentaar

• LaRaBla
      Eesti koondislane
      • Jan 2011
      • 3958

Kõige parem küsimus on, kuidas sai Moldova poolfinaalis Eesti rahvahääletuselt 12p ja finaalis 0p. Need Kirkorovi telefonid töötavad vajadusel ikka edukalt, tundub.

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
        Asjahuviline
        • Feb 2008
        • 2420

Can't make this up.

Eesti laulul nüüd 4 veerandfinaali ja 40 lugu

Kommentaar

• Mõnuagent 007
          Bradolf Pitler
          • Jan 2004
          • 30425

Latt on nii madal, et DJ Heiki saab ka kolme lauluga sisse.

Kommentaar

• Tofoa
            cantankerous
            • Aug 2026
            • 18350

Algselt postitanud kasutaja Kasepats-Pidur poolt
            Eesti laul on nii 2010. Keegi vaatab endiselt seda kräppi?
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• Iceman
              Eesti koondislane
              • Oct 2008
              • 4968

Sinu jaoks on, 1/3ndik ja natuke peale eesti rahva jaoks ei ole.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

Kommentaar

• plastic'99
                Eesti koondislane
                • Oct 2014
                • 4685

Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
                Sinu jaoks on, 1/3ndik ja natuke peale eesti rahva jaoks ei ole.
                Õnneks see rahvusringhäälingute teema. Kui ei oleks, siis oleks Tofoa juba ära ostnud ja vot siis ei jõuaks kisa ära kuulata!

Kommentaar

• kaala
                  Eesti koondislane
                  • Jan 2003
                  • 5135

Neil seal züriis hate ja lemmiklistid vist. Mul hea söber päris köva looga konkureeris eelmine ja üleeelmine kord ja ei midat, kahjuks pole avalikud. Kunagi oli top 10 hulgas mingi 5s kah
                  “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• Tofoa
                    cantankerous
                    • Aug 2026
                    • 18350

Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
                    Õnneks see rahvusringhäälingute teema. Kui ei oleks, siis oleks Tofoa juba ära ostnud ja vot siis ei jõuaks kisa ära kuulata!
                    Ma saaks ilmselt reaalselt tapmisähvardusi Icemanilt ja Noku Tuvistelt.

Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
                    Neil seal züriis hate ja lemmiklistid vist. Mul hea söber päris köva looga konkureeris eelmine ja üleeelmine kord ja ei midat, kahjuks pole avalikud. Kunagi oli top 10 hulgas mingi 5s kah
                    Mart teeb ikka veel muusikat?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• kaala
                      Eesti koondislane
                      • Jan 2003
                      • 5135

Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt

Mart teeb ikka veel muusikat?
                      Mis Mart. Proovib sama looga uuesti vist. A kui ta ikka züriiliikmete mingeid ekspruute pannud on siis pole vahet paljud sealt edasi pääsevad
                      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Kas 40 laulu kaasamise ja veel pikema ajaperioodi loomise masterplaan on "lükka need laulud igale ERRi kanalile ja maksa sellekaudu artistidele autoritasusid, et nad autoraadiod varastama ei hakkaks" Eesti muusikute päästeplaan?

Kommentaar

• El President
                          Eesti koondislane
                          • Nov 2001
                          • 2405

Kas 40 laulu kaasamise ja veel pikema ajaperioodi loomise masterplaan on "lükka need laulud igale ERRi kanalile ja maksa sellekaudu artistidele autoritasusid, et nad autoraadiod varastama ei hakkaks" Eesti muusikute päästeplaan?
                          Tallink jõudis ette

Kommentaar

• plastic'99
                            Eesti koondislane
                            • Oct 2014
                            • 4685

OT aga alati suht dumbfounded olnud neid niu vaesed muusikud niu autoritasud väiksed niu jutte lugedes kui järgmisel hetkel Sul-Suller porschega vastu lendab ja naisele millise maja basseiniga jätab. Või Taukar viimsisse maja ehitab, Padar kinnisvaraarendajaks hakkab või-või Liis mingi 2 kilo IG postituse eest küsib või või ma ei saa pulmi teha, sest Koit Toome küsib mingi 10 kilo ja mis pulmad need ilma Koiduta on.

Mitte, et nad ei tohiks seda teha. Mul väga hea meel, et inimesed saavad endale väärikat elu lubada, aga... Nagu kuradi põllumehed juba, kes kolm korda aastas tutika länkariga toompeal protesteerimas.

Kommentaar

• Nasfal
                              Eesti koondislane
                              • Aug 2011
                              • 6995

Ma kujutasin ette, et sa käid kurikaga ringi juba ja taod kolpasid sisse, et mis kuradi Eesti laul ja ETV ja see ei täida üldse ETV eesmärke jne. MA juba kuulsin, et Puhjas ja Purtses läksid orkestrid laiali selleks, et mingi lambi popmuusika (mis peaks olema erameedias) võtab ETV aina rohkem võimust. Sinu elu ka lihtne ei ole vaatad, et ühest parasiidist jalgpallist ja saadakse lahti ja kohe teine parasiit ronib asemele. Ma ei kujuta ette, kuidas sa üldse öösiti magada saad.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                                Bradolf Pitler
                                • Jan 2004
                                • 30425

Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
                                Ma kujutasin ette, et sa käid kurikaga ringi juba ja taod kolpasid sisse, et mis kuradi Eesti laul ja ETV ja see ei täida üldse ETV eesmärke jne. MA juba kuulsin, et Puhjas ja Purtses läksid orkestrid laiali selleks, et mingi lambi popmuusika (mis peaks olema erameedias) võtab ETV aina rohkem võimust. Sinu elu ka lihtne ei ole vaatad, et ühest parasiidist jalgpallist ja saadakse lahti ja kohe teine parasiit ronib asemele. Ma ei kujuta ette, kuidas sa üldse öösiti magada saad.
                                No mis ma ikka jauran. Nagu sedastas terviseameti menetlus, siis lollus pole karistatav ja kui riigieelarvest raha köetakse kuhugi, siis mis seal ikka.

Kommentaar

Töötlen...