Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eurovisioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eurovisioon\'

Algselt postitas Noonik

Algselt postitas eestimees

ma loodan et eesti saab läbi aegade halvima koha:P sest see laul on muidu jube sitt ja eurovisiooni vatavad ainult peded ja pensionäärid
    Sa kirjutasid midagi sarnast aasta tagasi kah

täiendus:
    update

Kommentaar

Täna jällegi R2-st Eurovisiooni ülekanne Kommentaatoriteks Juur ja Kivirähk tuleb hea õhtu...
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz

Täna jällegi R2-st Eurovisiooni ülekanne Kommentaatoriteks Juur ja Kivirähk tuleb hea õhtu...
        Oi see oli küll meeldiv uudis. Eks peab kuulama.
        Tänud ka teate edastamise eest. Ise ei tea kunagi millal see Eurovisioon toimub.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Võrreldes videoga, oli Soome esitus väga mage. Saund oli videos ikka tunduvalt parem. Vahet pole, võidavad nad ikkagi!

Kommentaar

Algselt postitas 17

Võrreldes videoga, oli Soome esitus väga mage. Saund oli videos ikka tunduvalt parem. Vahet pole, võidavad nad ikkagi!
            Soomalsed olid laval ülihaledad ju! Vägev tulevärk mingil määral kompenseeris selle ehk...
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ma ei tea, mulle meeldis Eesti laul. Ilus tüdruk ka veel pealegi.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

See Silvia või kes iganes on ikka lagi. See video väärib võrdlust SAGAPO endaga.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Finaali pääsesid siis : Venemaa, Makedoonia, Bosnia ja Hertsegoviina, Leedu, Soome, Ukraina, Iirimaa, Rootsi, Türgi, Armeenia.

Kommentaar

Hetkel eetris olev hitt võiks oleks võinud meid esindada. Oleks vähemalt, mida kuulata
                    Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                    Cry welcome to the song.
                    And as it lifts you, time to move on.
                    We go!

Kommentaar

siin kohal kutsun kõiki võitjate poolt hääletama ehk toetame finaalis leedut
                      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Leedu lugu oli mu lemmik ka... Hea et nad edasi said, finaalis ehk isegi raatsin ühe sõnumi saata.

Aga kurat küll, kas tõesti inimestel on nii sitt muusikaline maitse või veel hullem, antaksegi hääli suguvendluse alusel. Sest see sitt, mis edasi finaali pääses, oli ikka räige rämedus. Isegi meie Rootsi import-abbabarbie oli enamustest neist parem.
                        Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
                        Cry welcome to the song.
                        And as it lifts you, time to move on.
                        We go!

Kommentaar

finaalis nüüd siiski kindlalt hääl põhjanaabritele...leedukad olid vist kokaiini laksu all
                          Kapten Trumm

Kommentaar

ühest küljest ei ole nagu ilus kaasmaalasi mõnitada (seega tuhat vabandust, neiud Juzvik ja Oja), teisalt ei saa jätta ka -
                            aga minu jaoks, kes ma enne tänast peale Eesti ja Soome teistest halligi ei teadnud ning kino umbes veerandi tähelepanuga kuulasin-vaatasin, oli by far kõige positiivsem üllatus Leedu. Kuramus, kui seda videot nägin, siis olin kindel, et tegu mingi suvalise paroodiaga, tuli välja, et leedukate võistluslaul hoopis . Rahva buu-reaktsioon oli vinge, kui see finaali sai - aga noh, kes ikka kannatab, kui nende pühale üritusele niimoodi pähe lastakse. Sellist irvitamist pole aastaid näinud, vinge. Way to go, mehed!
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kui hea raadio kahe kommentaar oli? Jäin ise ilma.

Teie sõber,
                              Nalja Raamat

Kommentaar

Natuke rohkem powerit sellele Soome loole taha ja on olemas !
                                Igaljuhul pole see mingi laval keksimine nagu 80% Eurovisiooni lugudest on.Vahel ongi hea kui tuleb midagi muud juurde

Kuigi tuleb tunnistada et tibid kes seal laval keksivad on 80% väga pandavad

Kommentaar

Working...
                                X