Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Eilaveel
    replied
    Teekonnal Tallinna Lennujaamast läbi Itaalia Hispaaniasse küsiti ÜKS kord koroonapassi näha - ja seda Tallinnas enne pardale minekut. Muu euroopat see üldse ei koti.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Kuubal mingi lockdown või USAga beefis jälle? Nägin soodsaid lennupileteid aga hotelle ei suuda kuskilt leida.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Yep 1. Novis usa euro läheb lahti jälle aga vaxxitud peab olema jah

Leave a comment:

• veltu69
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Malfoy poolt
    Usa peaks vist 1 november midagi deklareerima, et kuidas ja mis edasi saama hakkab. Olen samuti ootel
    Ei teadnudki sellest 1 nov asjast midagi. Hetke uudised ja Bideni korraldused et alates 8 nov kõik lahti (vaktsineeritutele).

Tundub hetkel et vaktiseeritult ei ole ei USA ega Poola puhul mingeid piiranguid.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Usa peaks vist 1 november midagi deklareerima, et kuidas ja mis edasi saama hakkab. Olen samuti ootel

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Algselt postitanud kasutaja veltu69 poolt
    Plaan minna ussa paari nädala pärast. Aga Tanel ähvardab eriolukorraga. Meenutage mulle mis seis lendudega oli eelmise eriolukorra ajal. Lennud vist ei toimunud kui ma õigesti mäletan. Aga kas see oli Eesti eripära, lennufirmade otsus või ülemaailmne keiss?
    Ning olge hiromandid ja öelge, et kui tuleb uus eriolukord mis siis saab lendudega Eestist ja Eestisse.

Marsuut Tallinn-Varssav-Chicago ja tagasi samamoodi. Seal nendses osariikides kuhu lähen on 100 000 näitaja alla 30. Poolas vist alla 100 praegu. Ja noh Eestis on päris hästi...
    See lendude piiramine oli väga brain fart otsus. Seda ei tule enam. Pigem võib probleem tekkida sihtriigiga, kus Eesti on pandud mingisse punasesse listi ja sul võivad seal piirangud tekkida.

Leave a comment:

• veltu69
    replied
    Plaan minna ussa paari nädala pärast. Aga Tanel ähvardab eriolukorraga. Meenutage mulle mis seis lendudega oli eelmise eriolukorra ajal. Lennud vist ei toimunud kui ma õigesti mäletan. Aga kas see oli Eesti eripära, lennufirmade otsus või ülemaailmne keiss?
    Ning olge hiromandid ja öelge, et kui tuleb uus eriolukord mis siis saab lendudega Eestist ja Eestisse.

Marsuut Tallinn-Varssav-Chicago ja tagasi samamoodi. Seal nendses osariikides kuhu lähen on 100 000 näitaja alla 30. Poolas vist alla 100 praegu. Ja noh Eestis on päris hästi...

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Tänks veelkord! Panin endale mitu head asja kõrva taha.

PS: kas SportDirect veel njuuka särke müüb?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Kui hotelli valid, siis kindlasti vaata, et Westonsit lubavad. Muidu ikka väga lappes seal olla.

Mina isiklikult lisaks osadele Tofoa asjadele trippisin seal vaeses rajoonis ringi, kus sai mingi 2 euri eest suure prae endale öösel kell 4 nii et neli tsurksi istusid ja jõid oma alkoholi seal (vahepeal üks käis kuskil köögis süüa tegemas siis meile). See oli parim elamus reisist vast. Muus osas, ma olin seal rohkem komandeeringu formaadis ka ja midagi väga ei tea.

Uber on megaodav ja see rongikaart ka ning rongisüsteem väga loogiline. Mingi kohalikuga räägid, siis Newcastle sul lemmik tiim ning naiste koht köögis pigem.
    Nendele asjadele ka +1

Kui õnnestub araabia tänavatoitu saada, siis proovi kindlasti. Mega hea kraam.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Kui hotelli valid, siis kindlasti vaata, et Westonsit lubavad. Muidu ikka väga lappes seal olla.

Mina isiklikult lisaks osadele Tofoa asjadele trippisin seal vaeses rajoonis ringi, kus sai mingi 2 euri eest suure prae endale öösel kell 4 nii et neli tsurksi istusid ja jõid oma alkoholi seal (vahepeal üks käis kuskil köögis süüa tegemas siis meile). See oli parim elamus reisist vast. Muus osas, ma olin seal rohkem komandeeringu formaadis ka ja midagi väga ei tea.

Uber on megaodav ja see rongikaart ka ning rongisüsteem väga loogiline. Mingi kohalikuga räägid, siis Newcastle sul lemmik tiim ning naiste koht köögis pigem.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    Tänud. Võtan ette. Ja kui mingeid häid mõtteid veel, mida Dubais kindlasti teha tuleb, aga mis siin teemas varem läbi pole käinud, siis loen hea meelega.
    Burj Khalifa, Burj Al Arab, Dubai Frame, Atlantis The Palm, Dubai Marina, Dubai Miracle Garden, Global Village + kindlasti soovitan Land Cruiseriga kõrbesse trippida ja kui plaan ka Abu Dhabisse minna, siis Ferrari World ja Sheikh Zayed Grand Mosque

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Tänud. Võtan ette. Ja kui mingeid häid mõtteid veel, mida Dubais kindlasti teha tuleb, aga mis siin teemas varem läbi pole käinud, siis loen hea meelega.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    124 ja 125 vist. Ostsin piletid ette, seal on megajärtsud.
    Head to the top of the world's tallest building with Burj Khalifa tickets • Access Levels 124, 125 & 148 • Free cancelation • 5% additional cashback

Piletid ette, ja seda rohkem kui 1 päev.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    Ukrainamaalt pole kogemusi jagada. Aga, plastic'99, kui sa juba siia teemasse kiikad, siis mitmendal korrusel Burj Khalifas käisid ja kas tuli ette ka bronnida?
    124 ja 125 vist. Ostsin piletid ette, seal on megajärtsud.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Ukrainamaalt pole kogemusi jagada. Aga, plastic'99, kui sa juba siia teemasse kiikad, siis mitmendal korrusel Burj Khalifas käisid ja kas tuli ette ka bronnida?

Leave a comment:

Töötlen...