Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
-
mingi aeg sai Kristiine Keskuses mingist kohvri poest ostetud spets cabin bag, Samsonite omaKuradi raske on uut sobivat reisikohvrit leida. Kui keegi oskab soovitada, siis andke märku
Minu tingimused:
*hind alla 100euro
*Kahe suurema rattaga. Need nelja minirattalised sobivad küll vist ainult nendele, keda viiakse alati autoga ukse eest otse lennujaama ning rattad lume, asfaltiga ja kivipuruga kokku ei puutu.
*peab olema parem kui mu vana suvaline supermarketi 30eurine kohver, mille rattad kiirelt ära kulusid ning mille plastrattad ärritavalt kõrisevad liikudes. Kas bränd üldse toob alati soovitud kvaliteedi kaasa või kasutavad ka nemad kehvasid materjale?
*Ei soovi sellist plastikust mudelit. Kohvril peaks olema väljapool mingisugune väiksem sahtel kust vajaduse korral saaks kiirelt miskit kätte ilma et peaks maha panema ja kogunisti avama.
*Peaks vastama Euroopas kehtivatele cabin size tingimustele. kõrgus max 55cm mäletamistmöödaLeave a comment:
-
Uurisin natuke ja tundub, et see kukub ära supermarketi koti kvaliteedi tõttu. Vähemalt amazonis olid kommentaarid, kus inimestel kott lagunes juba esimestel kasutuskordadel.http://www.cabinmax.ee/cabin-max-pag...thall-44l.html
Kerge, vajadusel võid ka selga visata.
Tõsi, rattad ei ole just kõige suuremad, aga liigub küll. Vahepeal swedi preemiapunktidega sai -20% kahLeave a comment:
-
Lükkasin Ugandas nalja pärast Tinderi sisse. Esimese 15 minutiga on mingi 30 matchi, kellest pooled hakkavad ise rääkima ja põhiline on "hey hot one". Suurem osa on "self-employed". Tea, mis tööd nad ka teevad?Leave a comment:
-
Kuradi raske on uut sobivat reisikohvrit leida. Kui keegi oskab soovitada, siis andke märku
Minu tingimused:
*hind alla 100euro
*Kahe suurema rattaga. Need nelja minirattalised sobivad küll vist ainult nendele, keda viiakse alati autoga ukse eest otse lennujaama ning rattad lume, asfaltiga ja kivipuruga kokku ei puutu.
*peab olema parem kui mu vana suvaline supermarketi 30eurine kohver, mille rattad kiirelt ära kulusid ning mille plastrattad ärritavalt kõrisevad liikudes. Kas bränd üldse toob alati soovitud kvaliteedi kaasa või kasutavad ka nemad kehvasid materjale?
*Ei soovi sellist plastikust mudelit. Kohvril peaks olema väljapool mingisugune väiksem sahtel kust vajaduse korral saaks kiirelt miskit kätte ilma et peaks maha panema ja kogunisti avama.
*Peaks vastama Euroopas kehtivatele cabin size tingimustele. kõrgus max 55cm mäletamistmöödaLeave a comment:
-
Mina olen rentinud. Lennujaama juures on kõige kallimad pakkumised. Aga seal on 24h avatud. Samas saad autoga rohkem näha, kui tee pealt kõrvale keerad.Leave a comment:
-
Mul on tekkimas mõte sõita aprillikuus Inglismaale, Bovingtoni. Londonist asub ta ca 200km kaugusel ning esialgne mõte on võtta rendiauto ning jagada hind ja kütus kamba peale ära. On keegi varem Londonis autot rentinud ja kuidas kogu see protsess käib? Kas on mingeid varjatud kulusid, mis pakkumistes ei kajastu?
Lisaks auto võtmisele pakutakse veel selliseid variante:
1) Kas sõita 4 tundi rongi ja bussiga, mille üks ots on ca 45+€.
2) Sõita lihtsalt bussiga, mis on ca 25+€ ots.
Valel pool teel sõitmist ma ei karda, manuaalkäigukasti kah mitte. Rongide ja busside puhul olen sõltuv jällegi nende graafikust.Leave a comment:
-
Eks palju sõltu juhtumi serveerimisest, kuid selle jaoks on hea eeldus, kui oled kirjanik...äärmisel juhul ajakirjanik.Leave a comment:
-
-
-
-
Kuna ma olen kiuslik ja kade inimene, siis: kui palju sa oled hilinemiste jms jamade tõttu piletite eest kokku juurde maksnud?Kui te reisite ja maandute mingis kuradi Istanbulis, siis vaadake, et ikkagi telefon õige ajatsooni ette võtaks. Ma läksin rahus sööma ja kui ma enda telefoni järgi õigel ajal väravasse saabusin, siis öeldi, et tegelikult on kell tund aega hilisem ja lennuk on läinud. Vahetasin pileti ümber ja maksin 400 eurot kogu selle jama eest. Kui siis taksojuht tahtis mulle selgeks teha, et hotelliminek on 200 liirat, siis ma hakkasin ta peale karjuma ja sain 80 peale hinna. Täiesti fakdap. Homme sõidan edasi, täielik müsteerium, kuidas need lennud nii pekki viimasel ajal lähevad. Äkki peaks enne lendu joomise maha jätma.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: