Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• lorenzo
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    Venezuela on lihtsalt üks nendest kohtadest kust praegusel hetkel kõige rohkem 10/10 eitesi tuleb kes online porri teevad. Ehk siis vaevalt, et seal keegi mõnele flexivale gringole ei ütleb.
    naistest rääkides on sealkandis parimateks kohtadeks tõesti Venezuela, Kolumbia ja Brasiilia

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt
    Caracasi vangla noh, kus enamus Eesti narkomuulasid läbi käinud. Ma eksisin tähendab, et rohkematele Eestlastele on meeldinud seal puhata. Kriminaalne foorum see siin.
    Venezuela on lihtsalt üks nendest kohtadest kust praegusel hetkel kõige rohkem 10/10 eitesi tuleb kes online porri teevad. Ehk siis vaevalt, et seal keegi mõnele flexivale gringole ei ütleb.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Caracasi vangla noh, kus enamus Eesti narkomuulasid läbi käinud. Ma eksisin tähendab, et rohkematele Eestlastele on meeldinud seal puhata. Kriminaalne foorum see siin.
    Sorry, ei pannud tähele. Caracase kohta ei oska miskit öelda

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja lorenzo poolt
    ma ei tea küll mille kohta antud kommentaar on, kuid endale küll meeldis Olinda karneval. Rio oma on rohkem turistidele tehtud ja glamuurne, Olinda oma aga oma rahvale

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Jõuluvana tume minevik on meile nüüdseset teada. Arvatavasti ainus eestlane, kellele seal meeldis.
    ma ei tea küll mille kohta antud kommentaar on, kuid endale küll meeldis Olinda karneval. Rio oma on rohkem turistidele tehtud ja glamuurne, Olinda oma aga oma rahvale

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    kui seiklusi otsid ja sulle meeldib juua, narksi panna ja keppida, siis Brasiiliast Nordeste regioon ja Venezuelast Caracas on head kohad kuhu minna

Jõuluvana tume minevik on meile nüüdseset teada. Arvatavasti ainus eestlane, kellele seal meeldis.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Kuhu seal prügi jäetakse?
    Kahma lutti.

Leave a comment:

• Reintz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
    Kas siin on kogemusi selliste reisi(st lennupiletite)vahendusplatvormidega nagu MyTrip.com näiteks? Võib muidugi jagada muljeid / kogemusi teiste pigem odavaid lennupileteid pakkuvate site'idega.
    Ma olen skyscanneri ja momondo vahendusel miski 2012a alates koguaeg pileteid vehkinud taoliste vahendajate käest (mytrip oli isegi sellel aastal korra) ja vastu pükse pole saanud. Päris mingi ühe tärni vahendajat ei ole valinud, aga tripair jms kõik ilusti toiminud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Peruu ja Colombia on ainsad kohad seal, kus ma juba käinud olen tegelikult. Thanks anyway
    kui seiklusi otsid ja sulle meeldib juua, narksi panna ja keppida, siis Brasiiliast Nordeste regioon ja Venezuelast Caracas on head kohad kuhu minna

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Käinud seal. Kui ükski wannabest eesti vutifänn tahab iriseda( et ala naabrid kurdavad, et on liiga emotsionaalsed ja karjuvad) siis minge ja võtke üks mängupäev ja teid( naabreid) saadetakse vittu reaalselt. kui on vuti aeg, siis on vuti aeg. Meil juba muidugi siin on putsis, hea, et politsei ei kutsuta, kui oled vähegi emotsionaalsem. piinlik as hell.
    Kuhu seal prügi jäetakse?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Kas me peaksime ikka kõikide idiootidega kaasa minema?
    nope. laulupidu on ägedam.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
    Käinud seal. Kui ükski wannabest eesti vutifänn tahab iriseda( et ala naabrid kurdavad, et on liiga emotsionaalsed ja karjuvad) siis minge ja võtke üks mängupäev ja teid( naabreid) saadetakse vittu reaalselt. kui on vuti aeg, siis on vuti aeg. Meil juba muidugi siin on putsis, hea, et politsei ei kutsuta, kui oled vähegi emotsionaalsem. piinlik as hell.
    Kas me peaksime ikka kõikide idiootidega kaasa minema?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Räägi Lorenzoga v mine BuenoAiresisses .

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Peruu ja Colombia on ainsad kohad seal, kus ma juba käinud olen tegelikult. Thanks anyway
    Räägi Lorenzoga v mine Buenos Airesisse.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitanud kasutaja $$$ poolt
    Kolumbia! Medellin on väga tore linn, pidutse igapäev terve öö otsa. Naised on sõbralikud.
    Põhjarannik on mega ilus. Cartagena on suurem peolinn, endale meeldib pigem Santa Marta > Parque Tayrona. Saad natuke matkata ja leiad kõige ilusamad rannad ever. Või mine Džunglisse kadunud linna otsima. Vaikse ookeani ääres näed kuidas Džunglist saab ookean ja raha kulub vähem. Või mine Amazonase kanti ja otsi roosasid delfiine kes jões elavad.
    Bogota ja Cali ilmselt on ka midagi teha.

Peru ja Machu Pichu on jah nagu siin välja toodi koht kuhu kunagi peab jõudma. Aga tegelikult Lõuna ja kesk ameerikas on ilmselt teha väga väga palju ja igav ei hakka pikka aega.

Leave a comment:

Töötlen...