Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Kui Amsterdamis oleks vaja peatuda aga kogu linn on suht täis bronnitud(ei raatsiks nagu 300euri öö eest maksta). Kui hull oleks mingis kuueses toas öö ära magada. Endal sellised varasemad kogemused puuduvad. Lähevad nädalavahetustel läbuurgasteks kätte ära? Tahaks nagu enamvähem rahulikult silma looja lasta ikka.
-
See oleneb pigem lennujaamast, see kaalumise asi. Aga suuremad kotid nad võtavad üsna tihti alla.Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustAir Balticu hand luggage on 8kg. Kui agaralt nad kaaluvad ja kas ka neil on tavaline, et osade kohvrid kogutakse enne sisenemist ära ja visatakse alla?
Leave a comment:
-
Air Balticu hand luggage on 8kg. Kui agaralt nad kaaluvad ja kas ka neil on tavaline, et osade kohvrid kogutakse enne sisenemist ära ja visatakse alla?
Leave a comment:
-
Ühistransport ei ole OK, aga ajab asja ära. Bussiajad on suhteliselt sümboolsed ning bussid hilinevad päris tihti. Osad bussid on rahvast üleliia täis ja seega bussijuht alati peatust ei tee. Päris katastrofaalne olukord ei ole, aga arenemisruumi on küllaga, ütleme nii.Algselt postitas marcello Vaata postitustMalta ühistransport on ok?
Gozole pääseb ka ühistranspordiga?
Tänud!
Gozole saab ühistranspordiga. Buss viib kenasti praamisadamasse ja sealt jaluta kenasti läbi terminali laeva peale. Praamipileti saad Gozolt tagasi tulles osta ja maksab umbes viieka.
Leave a comment:
-
Malta ühistransport on ok?Algselt postitas szandor Vaata postitust1. Pealinn Valletta
2. Vana pealinn Mdina
3. Gozo saar
4. Blue grotto koopad ja seal lähedal asuvad iidsed templivaremed (kõige vanemad ehitised kogu maailmas n'shit)
5. Sinine laguun (suvisel ajal muidugi maruturistikas)
6. San Anton'i aiad on päris ägedad - suur botaanikaaed, hea kontrast muule kollasele kivile.
7. Liivarannad, kui huvi on (Golden Bay, Għajn Tuffieħa või Mellieha). Ujuda saab muidugi igal pool, ka kivistel kaljurandadel.
8. Paceville'i linnaosa St. Juliansis, kui möllu tahad teha. Peokohti on teisigi.
9. Marsaxlokki kaluriküla ja turg. Seal lähedal on St. Peter's pool, kust on äge kaljude pealt vette hüpata.
10. Erinevad katakombid.
Kütsin peast enda Top10. Suuresti oleneb, millist puhkust otsid, mida ise teha-näha tahad ja kuskandis peatud (olgugi et autoga ja isegi bussidega saab kõik vajaliku ära näha).
Kui miskit spetsiifilisemat teada-küsida tahad, siis küsi julgesti või saada privasse sõnum. Hääd reisi
!
Gozole pääseb ka ühistranspordiga?
Tänud!
Leave a comment:
-
1. Pealinn VallettaAlgselt postitas Fouree Vaata postitustMida Maltal kindlasti vaadata-külastada?
2. Vana pealinn Mdina
3. Gozo saar
4. Blue grotto koopad ja seal lähedal asuvad iidsed templivaremed (kõige vanemad ehitised kogu maailmas n'shit)
5. Sinine laguun (suvisel ajal muidugi maruturistikas)
6. San Anton'i aiad on päris ägedad - suur botaanikaaed, hea kontrast muule kollasele kivile.
7. Liivarannad, kui huvi on (Golden Bay, Għajn Tuffieħa või Mellieha). Ujuda saab muidugi igal pool, ka kivistel kaljurandadel.
8. Paceville'i linnaosa St. Juliansis, kui möllu tahad teha. Peokohti on teisigi.
9. Marsaxlokki kaluriküla ja turg. Seal lähedal on St. Peter's pool, kust on äge kaljude pealt vette hüpata.
10. Erinevad katakombid.
Kütsin peast enda Top10. Suuresti oleneb, millist puhkust otsid, mida ise teha-näha tahad ja kuskandis peatud (olgugi et autoga ja isegi bussidega saab kõik vajaliku ära näha).
Kui miskit spetsiifilisemat teada-küsida tahad, siis küsi julgesti või saada privasse sõnum. Hääd reisi
!
Leave a comment:
-
aga ma pean muidugi mainima, et ma olen hoopis teistsugusel ida-virumaal käinud, kui herr agent. kohad justkui osati samad, meeleolu hoopis teine
Leave a comment:
-
Siis tasub kindlasti Tinderisse check in teha. Narva kiisud on väga maiasmokad pealinna meeste järgi.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen puhkusel siiski!
Leave a comment:
-
Ma olen puhkusel siiski!Algselt postitas Sambaz Vaata postitustEt nagu on oodata varsti Õhtulehte arvamuslugu" Mina ja Narva" ?
Leave a comment:
-
Et nagu on oodata varsti Õhtulehte arvamuslugu" Mina ja Narva" ?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAa, mis veel meenus ja kirja pandud ei saanud. Astri kaubanduskeskuses tuli mu autojuhi juurde turvamees ja teatas, et ta ei hoiaks oma käekotti niimoodi. Ehk siis üleõla ja kott ise selja taga. Ütles, et nii tehakse see tühjaks.
Leave a comment:
-
Aa, mis veel meenus ja kirja pandud ei saanud. Astri kaubanduskeskuses tuli mu autojuhi juurde turvamees ja teatas, et ta ei hoiaks oma käekotti niimoodi. Ehk siis üleõla ja kott ise selja taga. Ütles, et nii tehakse see tühjaks.
Leave a comment:
-
mul tuli meelde sellega, et mul on juhtunud selline keiss, küll mitte narvas, vaid ühes väikses eesti linnas, ühes odavama poolses ööbimises, kus samuti esimene õhtu olles kippus üritus juba tragikoomiliseks minema, nii et teise öö jaoks tõin autost koormarihma ja tõmbasin need kuradi kušetid omavahel korralikult kokku.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLisaks oli hotellitoas voodi koosnemas kahest kokkulükatavast kušetist, mis tähendanuks, et kui keegi tahaks seal bängida, siis oleks see üsna ebamugav. Lihtsalt hoiatuseks.
Leave a comment:
-
Härrad, autojuhiks on siiski viisakalt abielus olev naisterahvas. Sellised viited on kohatud.Algselt postitas Fc.Miskipärast meenusid sellised read.
Ojah..
Ma käisin sünnipäeval,
ning mu keha on pisut nõrk.
Aga praegu istun ma oma mersu tagaistmel,
ja diiselmootor laulab mulle vaikset laulukest.
Hea et sain kupatada rooli taha eide,
kellega ma ka vahekorras olin.
Ma kiikan õhtupimeduses tähti taevas,
ning nüüd teel koju on kõike aeg meenutada.
Leave a comment:
-
Puugid!Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustEnesekaitseks võin öelda, et saatsin Google maps pildi. Edasi oli tema seiklus ja saamatus levi augus mitte riske võtta. What is the worst that can happen?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: