Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Cmon, Ice! Sa käisid ühes haigemas vutiriigis ja sa ei taha meiega sheerida neid muljeid mis seal lõuna-ameerikas oli? Ära ole nii kade!Algselt postitas Iceman Vaata postitustNo mul ei olnud see kavas aga peale 50 minutit lihtsalt niisama seismist Pariisi lennuväljal, mille tõttu jäin oma järgmisest lennust kindlalt maha, tundsin vajadust pleed ära rottida.
Leave a comment:
-
No mul ei olnud see kavas aga peale 50 minutit lihtsalt niisama seismist Pariisi lennuväljal, mille tõttu jäin oma järgmisest lennust kindlalt maha, tundsin vajadust pleed ära rottida.
Leave a comment:
-
Vanasti rottisid eestlased ikka laevast neid asju , aga saan aru, et tase on jõudnud juba ka lennufirmadele?Algselt postitas Iceman Vaata postitustOkei tänan vastuse eest. Ma muidu ise pidin ka kohvri tallinnas ikka kätte saama aga kuna jäin maha connection lennust, siis air france pani mu lufthansa peale ja sellepärast pidin kohvri Pariisis nende juurest välja võtma ja lufthansa check in´is andma kohvri neile.
Õnneks see asi juhtus tagasi koduteel, mitte minekul.
Aga siit muidugi hea õpetus, ei tasu varastada lennukist pleedi, karma laks kohe tuli ka.
Leave a comment:
-
#visitNõmmeAlgselt postitas StokNomineerin Jasperi "Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?"-oscarile. Olen ise kümmekond aastat foorumit läbustanud, vähemalt 5 korda suvepäevadel käinud, foorumlastega nii Tartus kui Tallinnas pubijalkat vaadanud, aga Jasperit pole veel näinud.

millal sa viimati käisid
maailma pealinnas?
Leave a comment:
-
Nope. Mulle tuli ryanairilt meil, et kuna pilet on ostetud enne xx maid siis maksma ei peaAlgselt postitas LaRaBla Vaata postitustVahet pole, millal piletid ostetud olid. Neil on nende policy muutustega reegel, et kui tahad, saad raha tagasi, aga sulle kehtivad uued reeglid, mitte need, mis pileti ostmise ajal.
Leave a comment:
-
Minul läks Yangonist koti kättesaamine umbes kolm päeva.Algselt postitas Iceman Vaata postitustOkei tänan vastuse eest. Ma muidu ise pidin ka kohvri tallinnas ikka kätte saama aga kuna jäin maha connection lennust, siis air france pani mu lufthansa peale ja sellepärast pidin kohvri Pariisis välja võtma ja lufthansa check in´i andma kohvri.
Leave a comment:
-
Okei tänan vastuse eest. Ma muidu ise pidin ka kohvri tallinnas ikka kätte saama aga kuna jäin maha connection lennust, siis air france pani mu lufthansa peale ja sellepärast pidin kohvri Pariisis nende juurest välja võtma ja lufthansa check in´is andma kohvri neile.
Aga siit muidugi hea õpetus, ei tasu varastada lennukist pleedi, karma laks kohe tuli ka.
Leave a comment:
-
Ma tulin Malaisiast Turkish Airlinesiga ja vahepeal Istanbulis ei pidanud enda kohvrit üldse kätte võtma vaid see pidi minema automaatselt järgmisele lennule ja Tallinna lennujaamas, siis tabas ilus üllatus kui kohvrit ei olnud. Tegin ka avaldused asjad ja koheselt seda üles ei leitud ning teatati kaks päeva hiljem, et see on Lõuna-Koreas ja tegeldakse, et see samal nädalal minuni jõuaks. Reaalsuses sain kohvi kätte fucking 21 päeva hiljem. Tegin muidugi vahepeal igasuguseid järelpäringuid, millele sain vastuseks ümmargust juttu ja vabandusi ning mitte midagi enamat. Ehk arvesta, et võib saada ruttu mõne päevaga (nagu enamus), aga võib minna ka mitu nädalat.Algselt postitas Iceman Vaata postitustKellelgi kohver on lennujaamas kaduma läinud?
Mul eile jäi üks lend hiljaks, tänu sellele jäin connection lennust maha. Samamoodi öeldi ka, et kohvrit ei jõutud ümber laadida, et kohver kindlalt Pariisi lennujaamas. Suht mingi 3 tundi ootasin kuni nad otsivad seda, sõbra kohver oli ka kadunud aga tema oma leiti kahe tunniga üles. Ise tulingi ilma kohvrita tagasi koju. Lubati kohver hiljem uksetaha saata. Kellelgi on ka kohver niimoodi kaduma läinud? Mitu päeva hiljem leiti üles?
Sain muidu kõik oma kohvri andmed jms ka, et jälgida airfrance lehel oma kohvri asukohta aga täna, 24h hiljem pole kohvrit ikka üles leitud. Kui homme ka pole midagi siis pärastlõunal helistan vist. Aga praegu mind lihtsalt huvitab, kas kellelgi on ka niimoodi kaduma läinud ja mitu päeva hiljem kätte sai.
Leave a comment:
-
Kellelgi kohver on lennujaamas kaduma läinud?
Mul eile jäi üks lend hiljaks, tänu sellele jäin connection lennust maha. Samamoodi öeldi ka, et kohvrit ei jõutud ümber laadida, et kohver kindlalt Pariisi lennujaamas. Suht mingi 3 tundi ootasin kuni nad otsivad seda, sõbra kohver oli ka kadunud aga tema oma leiti kahe tunniga üles. Ise tulingi ilma kohvrita tagasi koju. Lubati kohver hiljem uksetaha saata. Kellelgi on ka kohver niimoodi kaduma läinud? Mitu päeva hiljem leiti üles?
Sain muidu kõik oma kohvri andmed jms ka, et jälgida airfrance lehel oma kohvri asukohta aga täna, 24h hiljem pole kohvrit ikka üles leitud. Kui homme ka pole midagi siis pärastlõunal helistan vist. Aga praegu mind lihtsalt huvitab, kas kellelgi on ka niimoodi kaduma läinud ja mitu päeva hiljem kätte sai.
Leave a comment:
-
Vahet pole, millal piletid ostetud olid. Neil on nende policy muutustega reegel, et kui tahad, saad raha tagasi, aga sulle kehtivad uued reeglid, mitte need, mis pileti ostmise ajal.Algselt postitas marcello Vaata postitustjust lendasin, kõik käsipagas läks alla. Kuna piletid olid ammu ostetud siis poleks pidanud midagi maksma aga ei näinud ka, et keegi teine midagi maksnud oleks
Leave a comment:
-
Ma lendasin septembri algul ja jäi silma, et kõik kohvrid visati alla, aga seljakotid jäeti alles.
Leave a comment:
-
just lendasin, kõik käsipagas läks alla. Kuna piletid olid ammu ostetud siis poleks pidanud midagi maksma aga ei näinud ka, et keegi teine midagi maksnud oleksAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKeegi on viimasel ajal Ryanairiga lennanud? Kas nad nüüd huijavad selle one small cabin bagiga väga?
Leave a comment:
-
Eesti poodides müüdavad marinaadis lihad on marineeritud sellepärast, et poleks kohe aru saada mis sitta sinna karpi on pandudAlgselt postitas lorenzo Vaata postitustsamamoodi on lõuna-ameeriklastele arusaamatu meie marinaadide maitsed. aga see selleks
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: