Ma olen skyscanneri ja momondo vahendusel miski 2012a alates koguaeg pileteid vehkinud taoliste vahendajate käest (mytrip oli isegi sellel aastal korra) ja vastu pükse pole saanud. Päris mingi ühe tärni vahendajat ei ole valinud, aga tripair jms kõik ilusti toiminud.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
Kommentaar
-
ma ei tea küll mille kohta antud kommentaar on, kuid endale küll meeldis Olinda karneval. Rio oma on rohkem turistidele tehtud ja glamuurne, Olinda oma aga oma rahvaleCatalunya is not Spain!Kommentaar
-
Caracasi vangla noh, kus enamus Eesti narkomuulasid läbi käinud. Ma eksisin tähendab, et rohkematele Eestlastele on meeldinud seal puhata. Kriminaalne foorum see siin.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Venezuela on lihtsalt üks nendest kohtadest kust praegusel hetkel kõige rohkem 10/10 eitesi tuleb kes online porri teevad. Ehk siis vaevalt, et seal keegi mõnele flexivale gringole ei ütleb.Kommentaar
-
naistest rääkides on sealkandis parimateks kohtadeks tõesti Venezuela, Kolumbia ja BrasiiliaCatalunya is not Spain!Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Soovitage, mida Lissabonis ja selle läheduses kindlasti nägema/tegema peaks?
Pigem huvitavad ajaloolised ja looduskaunid kohad/vaatamisväärsusi.
Okei, no kui ka mingi eriti põnev peokoht siis võite ka jagada, et tänaseks v järgmiseks reedeks kõrva taha panna
Kommentaar
-
Kunagi oli olemas üks lehekülg, kus sai otsida kõige odavamaid lennupileteid kuhu iganes. Et märgid alguspunkti ja kuupäeva ära ja siis süsteem näitab, kuhu on sellel päeval sellest kohast kõige odavam lennata. Enam ei suuda leida seda. Keegi teab?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar