Raha jäi autosse ju
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustPõnev lugu küll aga kõige olulisema asja jätad ikka mainimata, et kas tisse ka nägid või mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas mul on kahe silma vahele jäänud või sa polegi maininud, mida sa Ukrainas teed?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOriginaalpostituses mainisin, aga siis võtsin maha. Kuskil Tartus jahitakse ju juba meest, kes pildistas naise tagumikku. Tisside vaatamisega on kaputt.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustPäriselt see on okei, et teete lambi persetest pilte tänaval?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustPäriselt see on okei, et teete lambi persetest pilte tänaval?
* ma rohkem keel põses enne kirjutasin muidu ja tahtsin teada, kus action käib
* kui ikka mingi väga hea pifu pildile satub, siis olen sõpradele alati tänulik olnud
* 3. edit: aa ja unustasin - õhtuleht teeb ka ! ! !
Kommentaar
-
Ateenas kohatud napakate esikolmik.
3) Mingi vene härra - härra on ilmselt siinkohal liialdus - kes sattus väga pöördesse, et keegi teda restoranis vene keeles teenindada ei oska. Ma ei tea, kust, aga suure kisa peale talle kuskilt vene keelt rääkiv teenindaja leiti.
2) Briti turist, kes astus Akropolise all ligi ja küsis: "Where is the lift to go up there?" Tüüp oli väga šokis kui ta aru sai, et vaatamata 20€ maksmisele peab jala mäest üles ronima.
1) Mingi 5-aastane araablasest tüdruk, kes vaatas Ateena lennujaamas iPadist eriti räigelt antisemiitlikke videosid. Stiilis Hitleri pilt ja "jump if you hate jews"; kaadrivahetus CSile ja "buys bonnyhop" vms. Ema istus burkas kõrval.
Eriauhind sellele tüübile, kes lennujaama ees pingil telefonis sõbrale rääkis kui palju nikku ta reisil sai. Eesti keeles. Ta vist ei saanudki aru, et paari meetri kaugusel eestlane istus...
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Eriauhind sellele tüübile, kes lennujaama ees pingil telefonis sõbrale rääkis kui palju nikku ta reisil sai. Eesti keeles. Ta vist ei saanudki aru, et paari meetri kaugusel eestlane istus...
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustno aga palju sai siis ...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar